برگزاری اولین دوره مسابقات مناظره به صورت برخط در جهاددانشگاهی صنعتی امیرکبیر

۱۹ بهمن ۱۳۹۹ | ۱۵:۴۴ کد : ۲۷۸۰۳ فرهنگی
دکتر مهدی ورسه ای از پایان نهمین دوره مسابقات ملی مناظره در دانشگاه صنعتی امیرکبیر در بخش دانشگاهی خبر داد.
برگزاری اولین دوره مسابقات مناظره به صورت برخط در جهاددانشگاهی صنعتی امیرکبیر

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی صنعتی امیرکبیر، دکتر مهدی ورسه ای از پایان نهمین دوره مسابقات ملی مناظره در دانشگاه صنعتی امیرکبیر در بخش دانشگاهی خبر داد.

رییس جهاددانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر با اعلام این خبر افزود: این مسابقات برای نخستین بار در این واحد به صورت برخط و با حضور دانشجویان دانشگاه‌های مختلف در قالب 6 تیم در روزهای 8، 13 و 15 بهمن ماه برگزار شد.

دکتر ورسه ای ادامه داد: تیم‌های محققان افصح، ترقی و رفاه، سیمرغ، چراغ، فکرت و پویش در این مسابقات شرکت داشتند که در 6 مسابقه و پیرامون گزاره‌هایی با موضوع «رابطه فیلتر کردن اینترنت و امنیت اخلاقی»، «اقدامات قضایی و تاثیر آن بر فساد اقتصادی»، «عملکرد مسؤولان و تاثیر آن بر رفتار اجتماعی مردم»، «تاثیرات الکترونیکی کردن انتخابات بر شفافیت آن»، «اثر منفی فقدان اجماع رهبران جامعه بر سر اولویت‌های کشور بر پیشرفت کشور»، «تاثیر ارائه آمارهای مثبت و امید بخش بر حفظ آرامش جامعه» و نهایتا «تاثیر مشکلات اقتصادی بر کاهش تمایل به ازدواج» به مناظره پرداختند.

ورسه ای با اشاره به تنوع گزاره‌ها خاطرنشان کرد: هیئت اجرایی این مسابقات سعی داشت که گزاره­ها مطابق با نیازهای روز و در زمینه­های مختلف اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و موضوعات منتخب از میان آن‌ها باشد.

عضو هیات داوران این مسابقات در خصوص داوران این مسابقه اشاره داشت: در این مسابقات جناب آقای دکتر بابایی، عضو هیئت علمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات اجتماعی و جناب آقای دکتر گل پرور عضو هیئت علمی گروه معارف اسلامی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، به عنوان داور حضور داشتند که بدینوسیله از ایشان قدردانی می‌نماییم.

دکتر مهدی ورسه‌ای با اشاره به تیم‌های برتر این مسابقات در دور نهایی گفت: در دیدار نهایی این مسابقات تیم «فکرت» متشکل از آقایان طهرانی، شهلایی و چاووشی راد در مخالفت با گزاره «علت اصلی کاهش تمایل به ازدواج، مشکلات اقتصادی است.» توانست بر تیم «چراغ» فائق بیاید و ضمن کسب مقام نخست، جواز حضور در مرحله منطقه‌ای را نیز کسب نماید. همچنین تیم «پویش» در این رقابت‌ها به مقام سوم دست یافت.

مهدی ورسه ای در پایان پیرامون اثرگذاری این مسابقات در بین دانشجویان مطرح نمود: مسابقات مناظره تمرین گفت وگو، انتقاد و نقد پذیری و همچنین فرصتی برای ایجاد شهامت سخن گفتن در جمع، برای دانشجویان ایجاد می‌نماید و می‌تواند به رشد دانشجویان در عرصه‌های اجتماعی کمک شایانی نماید.

کلیدواژه‌ها: مناظره دانشگاهی فرهنگی واحد صنعتی امیرکبیر


نظر شما :