نشست مشترک مدیرکل دفتر تخصصی کشاورزی و منابع طبیعی جهاددانشگاهی با رییس جهاددانشگاهی مازندران برگزار شد
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی مازندران، نشست مشترک مدیرکل دفتر تخصصی کشاورزی و منابع طبیعی جهاددانشگاهی در راستای تدوین طرح عملیاتی و دانش بنیان ۳ ساله جهاددانشگاهی مازندران، با محمدرضا شافعیان رییس این واحد 15 بهمن ماه برگزارشد.
داراب یزدانی در این نشست با بیان اینکه مازندران ظرفیت توسعه و شکوفایی در سه بخش آبزیپروری، کشاورزی و تولید جلبک دارد، گفت: در سالهای گذشته در مازندران فعالیتهای مختلفی صورت گرفت اما به دلیل نداشتن برنامه مدون و علمی، برندسازی در یک زمینه خاص صورت نگرفته است.
وی با اشاره به اینکه در مازندران، کشاورزی از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است و باید از شیوه سنتی در این زمینه به سوی کشاورزی دانشبنیان حرکت کنیم، تصریح کرد: ظرفیت کشاورزی در کشور به صورت سنتی دیگر پاسخگوی نیازهای ما نخواهد بود و تداوم شیوه سنتی، مشکلات مختلفی را به همراه خواهد داشت.
مدیرکل دفتر تخصصی کشاورزی و منابع طبیعی جهاددانشگاهی با تاکید بر اینکه کشاورزی دانشبنیان میتواند به نیازهای کشور پاسخ دهد، بیان کرد: به عنوان مثال کاشت برنج در مازندران باید نسبت به دیگر استانهای کشور خاص باشد.
یزدانی با بیان اینکه قرار نیست جهاددانشگاهی به تنهایی مشکل تمام مازندران را برطرف کند بلکه باید عملکرد این نهاد در مازندران، دانشی و در راستای توسعه این استان باشد، گفت: جهاد دانشگاهی مازندران میتواند در تولید جلبک اسپرولینا و ریزجلبکهای دیگر، برند کشور شود.
مدیرکل دفتر تخصصی کشاورزی و منابع طبیعی جهاددانشگاهی با اشاره به اینکه باید در مازندران موضوعات مربوط به آبزیپروری جدی گرفته شود، اظهار کرد: در تمامی این موارد، باید فعالیتها بر اساس مطالعه و دانشبنیان باشد.
در ابتدای این نشست نیز، مهندس محمدرضا شافعیان رییس جهاددانشگاهی مازندران با بیان اینکه در حوزههای مختلف کشاورزی و آبزیپروری، ارتباط و تفاهم خوبی با ادارهکل شیلات مازندران و دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری برقرار شده است، گفت: در حوزه جلبک نیز اقدامات بسیار خوبی صورت گرفته که در حال به سرانجام رسیدن آن هستیم.
وی با اشاره به اینکه معتقدم تعامل جهاددانشگاهی و دانشگاهها یک اصل اساسی است، اظهار کرد: به عنوان مثال دانشگاههای صنعتی نوشیروانی بابل و علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری نسبت به همکاریهای علمی و پژوهشی اعلام آمادگی کردهاند.
شافعیان با بیان اینکه به منظور به سرانجام رساندن امور، با سازمانهایی که به لحاظ علمی و دانشبنیانی با جهاددانشگاهی از لحاظ فضای کاری، نزدیک هستند، ارتباط برقرار کردهایم، گفت: اتکا به توانمندیهای خودمان شرط لازم است اما کافی نیست.
گفتنی است؛ در این نشست، مدیرکل دفتر تخصصی کشاورزی و منابع طبیعی جهاددانشگاهی و هیات همراه به همراه رییس جهاددانشگاهی مازندران، از سایت تولیدی تحقیقاتی شهید حاج قاسم سلیمانی چپکرود جویبار بازدید به عمل آورد و طرح پیشنهادی عملیاتی و دانش بنیان ۳ ساله جهاددانشگاهی مازندران تدوین شد.
نظر شما :