معاون سیاسی امنیتی استانداری استان کردستان:
جهاددانشگاهی کردستان باید به سمت آموزشهای بومی محور برود
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی کردستان، ابراهیم زارعی در دیدار با رییس و معاونان جهاددانشگاهی کردستان، اظهار کرد: جهاددانشگاهی یکنهاد علمی انقلابی است که در طول زمان خدمات خوبی به جامعه ارایه داده است.
وی با بیان اینکه تا آنجایی که بتوانیم جهاددانشگاهی کردستان را حمایت میکنیم، عنوان کرد: جهاددانشگاهی در حوزههای مختلف علمی، آموزشی، پژوهشی فعالیتهای ارزندهای را آغاز کرده است که تمامی آنها برای استان و کشور منشا خیروبرکت بوده است.
معاون سیاسی امنیتی استانداری استان کردستان در ادامه تصریح کرد: در جامعه کنونی استان کردستان دغدغه شغل برای افراد بسیار است و ما از جهاددانشگاهی کردستان میخواهیم در کنار مجموعه دولت در مسیر آموزشهای کاربردی با محوریت شغل حرکت کند.
دکتر زارعی با تاکید بر این مهم که دورههای آموزشی مبتنی بر شغل نیست، افزود: جهاددانشگاهی این توان و ظرفیت را دارد که به سمت آموزشهای فنی، تجارت و کشاورزی برود و جوانان را در این مسیرها که به شغل ختم میشود راهنمایی کند.
وی با بیان اینکه جهاددانشگاهی کردستان باید به سمت آموزشهای بومی برود، خاطرنشان کرد: امروزه باید برای آموزش در جامعه نیازسنجی شود و بر همین اساس جهاددانشگاهی کردستان با توجه به ظرفیتی که دارد باید به سمت آموزشهای بومی برود.
معاون سیاسی، امنیتی استانداری استان کردستان در پایان با اشاره به اینکه تشکیل ثروت در استان کردستان نسبت به میانگین کشوری پایینتر است، یادآور شد: استان کردستان با توجه به هممرز بودن با کشور عراق یک فرصت برای اشتغال است که باید از آن استفاده کنیم.
در ابتدای این نشست اکبر اسدی رییس جهاددانشگاهی کردستان ضمن تشریح حوزه فعالیتهای گسترده جهاددانشگاهی استان کردستان در زمینههای آموزشی، اشتغال، پژوهش، کارآفرینی و فرهنگی، اظهار کرد: جهاددانشگاهی کردستان ظرفیتهای بالایی برای فعالیت در این استان را دارد که باید توسط مسوولان موردتوجه قرار گیرد.
رییس جهاددانشگاهی کردستان عنوان کرد: اگر از ظرفیتهای جهاددانشگاهی دیده شود و در کنار همدیگر همفکر و وحدت رویه داشته باشی قطعا این واحد میتواند در استان منشا خیر و برکت شود.
وی با تاکید بر این مهم که خدمات جهاددانشگاهی در مسیر توسعه جامعه است، بیان کرد: اگر بخواهیم شاهد رشد و توسعه در جامعه باشیم باید دستگاههای اجرایی استان با یکدیگر همافزایی داشته باشند و از تواناییهای نهادهای انقلابی همچون جهاددانشگاهی استفاده کنند.
اسدی با اشاره به مرکز خدمات تخصصی اتاف در جهاددانشگاهی استان کردستان، افزود: اتاف) ارزیابی تاثیرات اجتماعی و فرهنگی) یک مرکز تخصصی است که قبل از انجام پروژههای مهم در جامعه پیوستهای اجتماعی فرهنگی لازم را متناسب با اهمیت پروژه تهیه کرده و در اختیار مسوولان مربوطه قرار میدهد.
رییس جهاددانشگاهی کردستان گفت: مرکز نوآوری و شکوفایی، مرکزGIS، مرکز تخصصی توت فرنگی و مراکز دیگری که در جهاددانشگاهی وجود دارد این آمادگی را دارند که بهترین خدمات را به جامعه ارایه دهند.
وی در پایان به بحث اشغال زایی توسط جهاددانشگاهی استان کردستان اشاره کرد و یادآور شد: در سال گذشته این نهاد علمی انقلابی با ورود به بحث مشاغل خانگی توانست یالغ بر 2 هزار و 600 نفر را آموزش و به بدنه بازار اتصال دهد که یکی از الگوهای موفق کشور بوده است.
نظر شما :