رییس جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان خبر داد:
بهرهمندی ۲۵۰۰ مددجوی کمیته امداد امام خمینی(ره) سیستان و بلوچستان از خدمات آموزشی جهاددانشگاهی
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان، منصور تاجری 29 مرداد ماه در دیدار با سید مهدی عبادی مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) سیستان و بلوچستان اظهار داشت: جهاددانشگاهی از دیرباز و امروزه به عنوان نهادی علمی و انقلابی در جامعه شناخته می شود.
وی ادامه داد: این نهاد تلاش و نگاه خود را به برنامهها و اقدامات آموزشی، پژوهشی، فرهنگی، دانشبنیان، اشتغال، کارآفرینی و ... معطوف کرده است.
رییس جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان با اشاره به اینکه آموزش یکی از نیازهای ضروری و انکارناپذیر جامعه امروزی است، گفت: در همین راستا توجه ویژهای به آموزش نوجوانان، جوانان، دانشآموزان، دانشجویان و اقشار مختلف جامعه توسط جهاددانشگاهی صورت گرفته است.
دکتر تاجری با بیان اینکه جهاددانشگاهی توانایی ورود به عرصه های مختلف و برنامه های بر زمین مانده جامعه را دارد، افزود: مسائل آموزشی، فرهنگی، اشتغال و کارآفرینی در حقیقت با جدیت و توجه ویژهای توسط جهاددانشگاهی برنامهریزی و پیگیری میشود.
وی با اشاره به اینکه جهاددانشگاهی تاکنون بر اساس قرارداد منعقد شده با کمیته امداد خدمات آموزشی به ویژه در زمینه کارآفرینی به مددجویان این نهاد ارائه داده است، یادآور شد: طی دو سال گذشته بیش از 2500 مددجوی این نهاد از خدمات آموزشی جهاددانشگاهی بهره مند شدند.
رییس جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: همانند گذشته آمادگی داریم تا با این نهاد در زمینه های آموزشی، پژوهشی و کارآفرینی، اشتغال، گوهرتراشی و مشاورههای روانشناختی و مشاوره های ازدواج و بعد از طلاق همکاری داشته باشیم و خدمات مختلفی را به جامعه هدف این نهاد ارائه نماییم.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) سیستان و بلوچستان اظهار داشت: جهاددانشگاهی در تمامی زمینه ها به ویژه فرهنگی، تحقیقاتی و آموزشی تاکنون کارنامه بسیار درخشانی داشته است.
سید مهدی عبادی با بیان اینکه کمیته امداد امام خمینی(ره) در راستای خدماتدهی بهتر و موثر به جامعه هدف خود با جهاددانشگاهی تفاهم نامه همکاری منعقد کرده است، ادامه داد: با برنامه ریزی و برنامه سازی مدون و جامع می توان مبحث آموزش را در جامعه و در بین اقشار مختلف به ویژه مددجویان تحت حمایت کمیته امداد ترویج و تبیین کرد و آنها را در استفاده از خدمات کمک کرد.
وی رویکرد اصلی این نهاد را توانمند سازی جامعه هدف عنوان کرد و گفت: در راستای تحقق این رویکرد از تمام ظرفیت و پتانسیلهای فرهنگی، آموزشی و اجتماعی و ... خود و سایر نهادها از جمله جهاددانشگاهی بهره خواهیم گرفت.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) سیستان و بلوچستان افزود: درصددیم تا با نهادینه کردن آموزش ها و تغییر نگرش آنان در مورد آموزش ها در بین خانواده های مددجویان به ویژه آموزش های تخصصی و کاربردی برای آنها اشتغال ایجاد و از طریق توامندسازی و خودکفایی را برای خانواده های مددجو به ارمغان آوریم.
عبادی ثبات و پایداری مشاغل و اشتغالزایی کارآمد را در منوط به آموزش مناسب و صحیح دانست و تصریح کرد: جهاددانشگاهی می تواند با ارائه آموزشهای تخصصی و کاربردی به مددجویان این نهاد، ما را در پیشبرد اهدافمان یاری نماید.
وی یادآور شد: این نهاد آمادگی، حمایت و همکاری خود را در زمینه آموزش و اشتغالزایی با جهاددانشگاهی اعلام می دارد.
نظر شما :