رییس جهاددانشگاهی واحد قزوین اظهار کرد:

کاهش هزینه های درمان با استفاده از دوراپزشکی

۳۰ مهر ۱۳۹۷ | ۰۹:۵۰ کد : ۲۷۰۰ عمومی
فرشاد پیله‌چی گفت: «دوراپزشکی» باعث کاهش هزینه‌های سخت‌افزاری و ریسک رفت و آمد بیمار در حوزه ناباروری می‌شود.
کاهش هزینه های درمان با استفاده از دوراپزشکی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی قزوین، فرشاد پیله‌چی 29 مهر در جلسه کمیسیون تلفیق فرهنگ و سلامت شورای شهر تصریح کرد: جهاد دانشگاهی با بررسی آسیب‌های اجتماعی شهر قزوین، از جمله موضوع طلاق به این نتیجه رسیده است که موضوع ناباروری یکی از دلایل مهم طلاق زوجین در شهر قزوین است.
پیله‌چی با اشاره به نرخ بالای ناباروری در استان قزوین عنوان کرد: اولین مرکز تخصصی درمان ناباروری به شکل تله‌مدیسین یا دوراپزشکی با هدف کاهش هزینه درمان و همچنین استفاده از پزشکان مجرب سراسر کشور از سال 92 در استان قزوین تشکیل دادیم.
این مسوول تاکید کرد: «دوراپزشکی» باعث کاهش هزینه‌های سخت‌افزاری و ریسک رفت و آمد بیمار در حوزه ناباروری می‌شود.
وی افزود: در حال حاضر نرخ بهبود در حوزه درمان ناباروری در استان 32 درصد است و بیش از 600 فرزند در مرکز درمان ناباروری جهاددانشگاهی قزوین متولد شده‌اند.
رییس جهاددانشگاهی واحد قزوین اظهار کرد: با توجه به نبود بودجه جاری دولتی در مجموعه جهاددانشگاهی، پژوهش‌های صورت گرفته در حوزه‌های درمانی به‌صورت کاربردی است تا مشکلات بیشتری در این حوزه را برطرف نماید.
پیله‌چی همچنین با اشاره به شیوع سرطان در استان اضافه کرد: در بین خانم‌ها، سرطان سینه بیشترین نرخ را دارد و در بین مردان سرطان پروستات آمار بالایی را به خود اختصاص داده است. مرکز درمان جهاد قزوین با توجه به ارتباط با پژوهشکده سرطان سینه معتمد جهاددانشگاهی در این حوزه نیز ورود پیدا کرده است.
پیله‌چی به مزایای دوراپزشکی اشاره کرد و یادآور شد: کاهش هزینه‌های سخت‌افزاری حوزه درمان، کاهش هزینه‌های بیمار و امکان دسترسی به پزشکان مجرب و برجسته کشور از جمله مزایای مهم درمان از راه دور یا دوراپزشکی است.
رییس جهاددانشگاهی قزوین در پایان تصریح کرد: مجموعه شورای شهر قزوین و شهرداری می‌توانند در حوزه‌های تهیه تجهیزات درمانی و همچنین ساخت‌وساز ساختمان درمانی جهاددانشگاهی به این مجموعه کمک کنند.

آمادگی جهاددانشگاهی برای ایجاد مرکز مطالعات شهری
در ادامه این جلسه مهدی گلدوزها معاون فرهنگی جهاددانشگاهی قزوین با اشاره به ساختار جهاددانشگاهی گفت: ساختار کلی جهاددانشگاهی این امکان را به ما می‌دهد که با اشتراک گذاشتن دانش فنی بین مراکز جهاددانشگاهی در سراسر کشور و پژوهشکده‌ها، پژوهش‌های کاربردی در حوزه‌های فرهنگی و اجتماعی صورت بگیرد.
وی خاطرنشان کرد: مرکز افکارسنجی (ایسپا) با ظرفیت بالا در حوزه پژوهشی و استفاده از پژوهشگران مجرب کمک شایانی در حوزه ی مدیریت شهری به شورای شهر و شهرداری برساند.
معاون فرهنگی جهاددانشگاهی واحد قزوین یادآور شد: جهاددانشگاهی آمادگی ایجاد مرکز مطالعات شهری با همکاری شورای شهر را دارد که می‌تواند کمک ویژه‌ای در سیاست‌گذاری شهری باشد.
در پایان جلسه اعضای کمیسیون تلفیق فرهنگ و سلامت شورای شهر قزوین ابراز امیدواری کردند که در حوزه اختیارات شورا حمایت‌های لازم را از جهاددانشگاهی داشته باشند.


نظر شما :