با هدف احیای زبانهای خبرگزاری ایکنا؛
تفاهمنامه همکاری بین مجمع اهل بیت و سازمان قرآنی دانشگاهیان کشور منعقد شد
به گزارش روابط عمومی سازمان قرآنی دانشگاهیان کشوروابسته به جهاددانشگاهی؛ حجتالاسلام والمسلمین زارعان معاون بینالملل مجمع جهانی اهل بیت(ع) ضمن بازدید از بخشهای مختلف سازمان قرآنی دانشگاهیان کشور، طی نشست با محمدحسین حسنی، سرپرست سازمان قرآنی دانشگاهیان، تفاهمنامه همکاری امضا کرد.
حجتالاسلام والمسلمین زارعان در این نشست یادی از زندهیاد آیتالله محمدتقی مصباح یزدی و فعالیت مستمر وی در حوزه قرآن کرد و گفت: همکاری با سازمان قرآنی، پشتوانه عظیمی برای مجمع جهانی اهل بیت(ع) است. مجمع اهل بیت نیز میتواند در احیا و توسعه زبانهای خبرگزاری ایکنا برای ارایهی اخبار به جامعه دینی و اهل بیتی(ع) در جهان کمک برساند.
وی افزود: مجموعه مبلغان بومی مستقر در کشورهای دیگر و شبکه گستردهای از مجامع محلی را در اختیار داریم. اولویت ما اجرای برنامههای قرآنی برای جامعه اهل بیتی در جهان است.
زارعان همچنین از شروع برنامه کوتاهمدت برای رمضان خبر داد و بر لزوم طراحی برنامه در بلندمدت تاکید کرد و گفت: احیای زبانهای ایکنا در وهله نخست، میتواند مهمترین برنامه برای شروع همکاری با این سازمان باشد.
وی وجود رهبر معظم انقلاب و توجه معظمله به موضوع قرآن را یک موهبت برشمرد و ادامه داد: ایجاد فرهنگ ارتباط با قرآن از دوران کودکی و نوجوانی، نیازمندی مردم به قرآن و ... وظیفه سنگینی را برعهده ما قرار میدهد.
زارعان با تأکید بر لزوم انجام فعالیت بینالمللی در حوزه قرآن، همکاری با سازمان قرآنی را از لازمههای تحقق این امر مهم دانست و افزود: در حوزه قرآن و تربیت، سلامت و اقتصاد، میتوان از ظرفیت حوزه علمیه که به علوم انسانی توجه ویژه کرده است بهره گرفت.
وی با بیان اینکه نبود بازار مصرف برای نتایج حاصل شده باعث میشود که فعالیتها کمتر نقد شود و توسعه پیدا کند، گفت: حاصل فعالیتهای قرآنی و دینی باید به صورت منبع درآمده و مورد استفاده قرار گیرد. در زمینه مطالعات میانرشتهای قرآن کریم نیز فعالیتهای بسیاری در قم صورت میگیرد که باید بیشتر از آنها استفاده شود.
حسنی، سرپرست سازمان قرآنی دانشگاهیان نیز در این نشست به زیرساختهای قدرتمندی که سازمان قرآنی در اختیار دارد و پلتفرمی که در سطح بینالملل قابل استفاده است اشاره کرد و گفت: پنج هزار نفر به صورت همزمان میتوانند از این پلتفرم استفاده کنند.
وی همچنین از نگاه جدی که سازمان قرآنی دانشگاهیان به بحث بینالملل دارد یاد کرد و افزود: بخش زبان انگلیسی ما تعداد بازدیدکنندگان بیشتری را نسبت به بخش فارسیزبان دارد.
حسنی همچنین به عطش مخاطبان خارج از کشور برای کسب معارف قرآنی اشاره و اظهار کرد: ما به دنبال مشارکت واقعی هستیم و آمادگی ارایه توان مادی و معنوی خبرگزاری قرآن برای بهرهگیری مخاطبان جهان اسلام را داریم.
حجتالاسلام والمسلمین معینیان، مدیرکل آسیایی و اقیانوسیه مجمع جهانی اهل بیت(ع) نیز به حجم وسیع مخاطبان در خارج از کشور و نیاز آنان به معارف قرآنی اشاره و بیان کرد: نیازمند برگزاری جلسات تخصصیتر و گفتوگو درباره چگونگی استفاده از ظرفیتهای دو مجموعه هستیم.
مهدویمنش، رییس دبیرخانه دائمی مجمع عمومی مجمع جهانی اهل بیت(ع) نیز در این نشست گفت: با توجه به اینکه شیعه هر روز بیش از گذشته محدود میشود، فعالیت در حوزه قرآن میتواند به رفع حساسیت نسبت به تشیع و شبهات در این راستا کمک کند.
وی ادامه داد: در بانک اطلاعاتی که مجمع اهل بیت دارد، نیازمند شناسایی فعالان، خادمان، ابتکارات و ... در حوزه قرآن هستیم که سازمان قرآنی دانشگاهیان میتواند در این راستا به ما کمک کند.
مهدویمنش همچنین استفاده از پلتفرم سازمان قرآنی برای استفاده مبلغان و مترجمان خارجی و رسیدن به نقشه راه مشترک را یک امتیاز برشمرد و اظهار کرد: باید پاسخگوی نیاز مخاطبان بینالمللی در عرصه قرآن باشیم و در این مسیر به شبکهسازی نخبگان قرآنی برسیم.
نظر شما :