مدیرکل تبلیغات اسلامی فارس:

آماده هرگونه همکاری با جهاددانشگاهی هستیم/برگزاری دوره‌های آموزشی و تخصصی برای روحانیون با همکاری این نهاد

۲۳ دی ۱۳۹۹ | ۰۹:۱۱ کد : ۲۶۹۲۳ فرهنگی
مدیرکل تبلیغات اسلامی فارس با توجه به سابقه درخشان جهاددانشگاهی، ضمن اعلام آمادگی این اداره کل جهت اجرای طرح های آموزشی، فرهنگی و پژوهشی با این نهاد انقلابی، این همکاری را مایه افتخار و مباهات برشمرد.
آماده هرگونه همکاری با جهاددانشگاهی هستیم/برگزاری دوره‌های آموزشی و تخصصی برای روحانیون با همکاری این نهاد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی فارس، حجت‌الاسلام محمدصادق مهرابی، مدیرکل تبلیغات اسلامی فارس، ۲۲ دی ماه‌ در نشست با مظاهر بابایی، رییس جهاددانشگاهی این استان گفت: جهاددانشگاهی یکی از نهادهایی است که حضور خوبی در عرصه‌های مختلف فرهنگی و انقلابی دارد که ارتباط بسیار خوبی با این نهاد طی سال‌های اخیر داشته‌ایم.

وی با بیان این‌که حضور جهاددانشگاهی در برخی از فعالیت‌های جریان‌ساز انقلاب نظیر تبیین مکتب شهید قاسم سلیمانی جای قدردانی دارد، افزود: افتخار سازمان تبلیغات اسلامی است که در کنار مجموعه‌هایی نظیر جهاددانشگاهی در عرصه‌های مختلف فرهنگی، آموزشی و مذهبی باشیم چرا که این نهاد انقلابی هم دارای سابقه درخشان و هم یک وزنه آموزشی و تخصصی و متناظر با فعالیت‌های ماست.

 مهرابی بیان کرد: سازمان تبلیغات اسلامی یک دستگاه محتوایی، پژوهش و آموزش محور است که ما به جد دنبال برگزاری کرسی‌های آزاداندیشی و مباحث تخصصی و گفت‌وگو محور در حوزه‌های مختلف هستیم.

مدیرکل تبلیغات اسلامی فارس با بیان این‌که ظرفیت‌های مختلفی در این سازمان وجود دارد که می‌توانیم به وسیله آن‌ها همکاری‌های خوبی با جهاددانشگاهی استان داشته باشیم، برخی از این ظرفیت‌ها را برشمرد و گفت: در استان فارس حدود ۷ هزار و ۸۰۰ هیات مذهبی، ۸ هزار کانون مداحان، یک هزار پایگاه قرآنی اعم از خانه‌های قرآن و مؤسسات قرآنی ذیل این سازمان در حال فعالیت هستند.

 وی با تصریح این‌که یک هزار و ۴۰۰ دانش‌آموز هم در مدارس علوم و معارف اسلامی صدرا ذیل این سازمان مشغول به تحصیل هستند، گفت: علاوه بر این‌ها در حوزه هنری انقلاب اسلامی هم اقدامات خوب و فاخر هنری انقلابی را انجام می‌دهیم. مهرابی به ظرفیت بانوان فرهیخته استان هم اشاره کرد و گفت: تاکنون قریب ۳ هزار و ۶۰۰ نفر از بانوان فرهیخته استان در سامانه مرتبط با این جمعیت ثبت‌نام کرده‌اند که هر کدام در عرصه‌های مختلف مشغول به فعالیت هستند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی فارس از فعالیت قریب به ۲۸۰ روحانی در طرح امام محله در سطح استان خبر داد و گفت: این روحانیون به‌صورت شبانه‌روزی در مناطق و محلات مختلف مستقر هستند که برای رفع نیازهای مردم فعالیت می‌کنند و می‌توانیم با همکاری جهاددانشگاهی دوره‌های آموزشی و تخصصی را برای آنان برگزار کنیم.

وی امام محله را یک خاستگاه کشوری توصیف کرد که باید احیا شوند و ادامه داد: باید تلاش کنیم تا جایگاه روحانیون را به جایگاه اصلی خود که امین محله بوده و همواره ارتباط میان مردم و مسوولان برای رفع مشکلات بوده‌اند احیا کنیم.

مهرابی با بیان این‌که ظرفیت‌های بسیار خوبی هم در امور اهل سنت استان داریم چرا که استان فارس یکی از استان‌های تلفیقی است و در این راستا بخش اعظم کارهای فرهنگی خود را در این مناطق به بحث وحدت اختصاص می‌دهیم، گفت: همچنین ظرفیت‌های تبلیغی خوبی هم در حوزه اعزام مبلغان در مناسبت‌های مختلف مذهبی در طول سال داریم که برای آنان هم می‌توانیم دوره‌های آموزشی کوتاه مدت در نظر بگیریم.

 مدیرکل تبلیغات اسلامی فارس تأکید کرد: این سازمان آمادگی کامل دارد تا تخصصی‌تر و در قالب یک تفاهم‌نامه با جهاددانشگاهی در عرصه‌های مختلف آموزشی و فرهنگی همکاری داشته باشد و در این راستا از ظرفیت ۳۱ اداره خود در ۳۱ شهرستان استان هم بهره خواهیم جست.

 وی با بیان این‌که جهاددانشگاهی ظرفیت بسیار خوبی در حوزه پژوهشی دارد که می‌تواند به ما در انجام فعالیت‌های فرهنگی و مذهبی کمک کند، گفت: می‌توانیم کارهای مشترک فرهنگی را با همکاری و تعامل یکدیگر انجام دهیم.

رییس جهاددانشگاهی فارس نیز در این نشست به ارایه توضیحاتی درباره این نهاد انقلابی پرداخت و گفت: جهاددانشگاهی در سال ۵۹ به فرمان امام راحل تأسیس شد و هدف از تشکیل آن توسعه فرهنگ انقلاب اسلامی با رویکردهای آموزشی و پژوهشی در دانشگاه‌ها بود.

وی حاصل ۴ دهه سعی و تلاش جهاددانشگاهی را دستاوردهای علمی، پژوهشی، ‌آموزشی و فرهنگی دانست که توانسته بسیاری از نیازمندی‌های جامعه را برطرف کند و با تأکید بر اینکه فعالیت‌های فرهنگی جهادانشگاهی که دارای نگاه انقلابی و اسلامی هستند، نیاز به حمایت‌های بیشتری دارد، گفت: جهاددانشگاهی دارای درآمدهای اختصاصی است و مستقیماً از بودجه دولت تأمین نمی‌شود اما با این تفاسیر سعی کردیم فعالیت‌های خود را توسعه دهیم.

 بابایی به فعالیت‌های فرهنگی این نهاد اشاره کرد و گفت: در حوزه معاونت فرهنگی دارای دو شاخصه خبرگزاری‌های ایکنا و ایسنا هستیم ضمن این‌که مرکز افکارسنجی ایسپا هم یکی از مراکز مورد وثوق برای افکارسنجی به‌ ویژه در ایام انتخابات است.

رییس جهاددانشگاهی فارس فعالیت‌های پژوهشی این نهاد را یادآور شد و گفت: رویکرد پژوهشی جهاددانشگاهی بنیادی و کاربردی است و ما به دنبال تبدیل پژوهش‌ها به پایان‌نامه یا مقاله نیستیم بلکه معتقدیم که خروجی و اثرات و خدمات پژوهش‌ها باید به سطح جامعه بازگردد که جهاددانشگاهی تاکنون در این حوزه بسیار خوب توانسته است کار کند و طرح‌های ملی و استانی هم در این راستا انجام داده‌ایم.

 بابایی اظهار کرد: شاخص فعالیت‌های پژوهشی جهاددانشگاهی پژوهشکده رویان است اما افتخارات دیگری هم در حوزه سرطان‌، اصلاح نژاد و گیاهان دارویی هم داشته‌ایم که از همه این‌ها برای اشتغال‌زایی و تولید ثروت و همچنین مقابله با تحریم‌ها استفاده می‌شود.

وی یکی از طرح‌های فناورانه جهاددانشگاهی فارس را عصاره‌گیری از گل‌های محمدی اعلام کرد و گفت: همچنین به دنبال راه‌اندازی پارک صنایع نرم و خلاق فرهنگی هستیم چرا که فارس دارای سابقه فرهنگی و دینی است و می‌توانیم در این زمینه هم اقدامات خوب و مؤثری انجام دهیم گرچه مشکلاتی هم در استان داریم.

رییس جهاددانشگاهی فارس یکی از فعالیت‌های فرهنگی ـ مذهبی جهاددانشگاهی را اجرای چندین دوره جشنواره ملی شهود قدسی برشمرد و گفت: امسال بنا داریم پنجمین دوره این جشنواره را ویژه دانشجویان هنر دانشگاه‌های سراسر کشور برگزار کنیم.

 بابایی از فعالیت ۱۳ مرکز آموزشی این نهاد در سطح استان خبر داد و افزود: یکی از مباحثی که در آموزش‌های جهاددانشگاهی دنبال می‌کنیم بحث اشتغال‌زایی افراد است که بسیار اهمیت دارد و از دو دهه پیش که بحث رشد نسل جوان و اشتغالزایی مطرح شده، جهاددانشگاهی از همه ظرفیت‌های خود در این راستا استفاده کرده است و سازمانی تحت عنوان سازمان تجاری سازی فناوری و اشتغال دانش‌آموختگان را راه‌اندازی کرده است.

 رییس جهاددانشگاهی فارس اظهار کرد: امسال سهمیه استان فارس در بحث آموزش‌های مشاغل خانگی افراد بالای ۱۸ سال، ۳ هزار نفر است که استقبال بسیار خوبی هم از این طرح شده به‌طوری که حدود ۶ هزار نفر در این دوره‌ها ثبت‌نام کرده‌اند.

وی در پایان ابراز امیدواری کرد که با همکاری و هم‌افزایی سازمان تبلیغات اسلامی بتوانیم فعالیت‌های خوبی را در حوزه‌های مختلف فرهنگی و آموزشی انجام دهیم.

 

کلیدواژه‌ها: جهاددانشگاهی فارس نشست مشترک