معاون هماهنگی و امور مجلس جهاددانشگاهی در بازدید از واحد اعلام کرد:
تحقق شعار توسعه و پیشرفت در جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، دکتر مهدی باصولی در سفر یکروزه خود به اصفهان در جمع رییس و معاونین جهاددانشگاهی این واحد اظهار کرد: تصریح کرد: نکتهای که در بازدید کوتاهم از این واحد برای شخص من بسیار قابلتوجه و مهم بود، این است که واحد صنعتی اصفهان با اندک امکانات سختافزاری و ساختمانی، کارهای علمی فاخری توسط جوانان و محققین صورت گرفته است.
دکترباصولی با اشاره به اینکه مهندس تیموری در زمان ریاست خود در این واحد؛ حقیقتاً به تعبیر مهندسین صنایع، یک مهندسی مجدد درزمینهٔ نیروی انسانی صورت دادهاند گفت: امروز ثمره این مهندسی مجدد در بدنه نیروی انسانی این واحد را در ایجاد فرصتهای غنی تولیدی و تحقیقی و فعالیتهای عمیق علمی شاهدیم.
وی با ابراز خرسندی از حضور در جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان تأکید کرد: واقعیت این است که من بهشخصه شاهد یک مهندسی مجددی را در این واحد شاهد هستم بهنحویکه در این واحد بیشتر از آنکه به ظواهر توجه شود، بهصورت صحیحتر به عمق و کیفیت کار علمی پرداختهشده است و این قابلتقدیر است.
معاون هماهنگی و امور مجلس جهاددانشگاهی ضمن تشکر و قدردانی از رئیس ، معاونین و کارکنان و محققین جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان بابت زحمات کشیده شده طی چند سال اخیر بهمنظور ارتقا جایگاه و نام جهاددانشگاهی در استان و کشور عنوان داشت: واحد صنعتی اصفهان به معنای واقعی شعار توسعه و پیشرفت را با تولید محصولات مختلف فنی و مهندسی محقق ساخته است.
وی ابراز کرد: ما اگر بخواهیم در جهاددانشگاهی به نحو واقعی جهادی عمل کنیم باید به همه ذینفعان خاصه مخاطبین و مردم و مدرسین و البته کارکنان احترام گذاشته و از باب کرامت برخورد کنیم، از سوی دیگر اقدام به فعالیتهای علمی و دانشی بزرگ و شایسته کنیم.
دکتر باصولی افزود: امروزه هر فردی با گام نهادن به واحد صنعتی اصفهان با مشاهده کارهای علمی بزرگ صورت گرفته و محصولات مبتنی بردانش و پژوهش تولیدشده، حس کار جهادی را بهخوبی درک خواهد کرد و من هم از این قاعده مستثنا نیستم.
وی در پایان افزود: در این واحد بیشتر به عمق علمی و کیفیت کار پرداختهشده است که این رفتار باید در سطح کشور گسترده شود.
گفتنی است دکتر مهدی باصولی پیشازاین جلسه، از بخشهای مختلف واحد صنعتی اصفهان بازدید و از نزدیک با روند تولید محصولات و مباحث علمی و واحدهای پژوهشی، فرهنگی و پشتیبانی و آموزشی آشنا شد.
نظر شما :