اختتامیه جشنواره ملی امیرکبیر ۲۰ دی‌ماه برگزار می‌شود

۱۷ دی ۱۳۹۹ | ۱۰:۰۰ کد : ۲۶۷۱۱ تجاری سازی و اقتصاد دانش بنیان
مدیر دفتر تجاری‌سازی فناوری و اشتغال دانش‌آموختگان جهاددانشگاهی البرز گفت: با برگزاری جشنواره ملی امیرکبیر گام‌های ابتدایی برای خروج پایان‌نامه‌ها از قفسه کتابخانه‌ها و ورود آنها به بطن جامعه فراهم‌شده است.
اختتامیه جشنواره ملی امیرکبیر ۲۰ دی‌ماه برگزار می‌شود

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی به نقل از ایسنا ، ابوالحسن قاسم پور مدیر دفتر تجاری‌سازی فناوری و اشتغال دانش‌آموختگان جهاددانشگاهی البرز با اشاره به اینکه اختتامیه جشنواره ملی امیرکبیر ۲۰ دی‌ماه برگزار می‌شود، اظهار کرد: این جشنواره با همکاری جهاددانشگاهی و اتاق بازرگانی البرز باهدف زمینه‌سازی برای ارتباط دانشگاه و پروژه‌های دانشجویی و استفاده از نخبگان جوان در جهت توسعه تولید، صادرات و ایجاد بازارهای جدید برگزارشده است.
وی ادامه داد: بعد از اعلام فراخوان، درمجموع ۱۰۲ پایان‌نامه دانشجویی در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری به دبیرخانه این جشنواره ارسال شد.

وی توضیح داد: تمامی پایان‌نامه‌های دانشجویی ارسال‌شده به دبیرخانه این جشنواره، مشکل یا مساله‌ای را در خارج از فضای دانشگاه و محل پژوهش حل کرده و صرفاً به فضای آکادمیک محدود نشده‌اند.

این مسئول اضافه کرد: از مجموع پایان‌نامه‌های دریافتی، در هر گروه پنج‌گانه علوم انسانی، فنی، مهندسی، علوم پایه، کشاورزی و منابع طبیعی یک نفر به‌عنوان نفر برگزیده دوره ارشد و یک نفر هم به‌عنوان برگزیده دوره دکتری انتخاب‌شده است.

قاسم پور ادامه داد: برای هر یک از برگزیدگان مقطع دکتری چهار میلیون تومان و برای دانشجویان ارشد هم مبلغ سه میلیون تومان به‌عنوان پاداش در نظر گرفته‌شده است.

مدیر دفتر تجاری‌سازی فناوری و اشتغال دانش‌آموختگان جهاددانشگاهی البرز گفت: اختتامیه این جشنواره روز شنبه (۲۰ دی‌ماه) از ساعت  صبح ۹:۳۰ تا ۱۲ ظهر در اتاق بازرگانی البرز برگزار می‌شود.

قاسمپور تأکید کرد: این مراسم برای شرکت‌کنندگان سایر استان‌ها به‌صورت آنلاین تحت پوشش قرار می‌گیرد و مابقی شرکت‌کنندگان نیز با رعایت پروتکل‌های بهداشتی در سالن جلسات حضور پیدا می‌کنند.

وی ادامه بابیان اینکه شعار این جشنواره این است که طراحی رساله و پایان‌نامه‌های دانشجویی باید باهدف پاسخگویی به نیازهای جامعه صورت بگیرد، گفت: خوشبختانه مقدمات نهادینه شدن این عبارت در جامعه دانشگاهی فراهم‌شده است.

مدیر دفتر تجاری‌سازی فناوری و اشتغال دانش‌آموختگان جهاددانشگاهی البرز اضافه کرد: با کارفرما شدن رساله‌های دانشجویی به سمت پیوند هر چه بیشتر صنعت و دانشگاه پیش می‌رویم.

وی افزود: امید است با گسترش دامنه اطلاع‌رسانی در خصوص برگزاری این جشنواره، دستاوردهای این رویداد در سال‌های بعدی ملموس‌تر شود.
وی توضیح داد: تمامی پایان‌نامه‌های پذیرفته‌شده در این جشنواره ضمن اینکه کاربردی هستند، کارفرمایی در خارج از دانشگاه دارند و به‌نوعی موردحمایت مالی و ... قرارگرفته‌اند.

قاسمپور گفت: با برگزاری جشنواره ملی امیرکبیر گام‌های ابتدایی برای خروج پایان‌نامه‌ها از قفسه کتابخانه‌ها و ورود آنها به بطن جامعه فراهم‌شده است.


 

کلیدواژه‌ها: جهاددانشگاهی البرز جشنواره پایان نامه پایان نامه دانشجویی جهاددانشگاهی


نظر شما :