به همت معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی کردستان:

میزگرد «تبیین شاخصه‌های مکتب شهید سلیمانی» برگزار شد

۱۶ دی ۱۳۹۹ | ۱۱:۰۹ کد : ۲۶۶۷۰ فرهنگی
میزگرد تخصصی با عنوان «تبیین شاخصه‌های مکتب شهید سلیمانی» با تاکید بر ایدئولوژی و سبک زندگی، تبیین و شناخت هر چه بیشتر مکتب شهید سلیمانی و چگونگی ادامه راه سردار شهید، ۱۴ دی برگزار شد.
میزگرد «تبیین شاخصه‌های مکتب شهید سلیمانی» برگزار شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی کردستان، میزگرد تخصصی با عنوان «تبیین شاخصه‌های مکتب شهید سلیمانی» با حضور معاون فرهنگی جهاددانشگاهی، رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کردستان، معاون فرهنگی نماینده ولی‌فقیه در کردستان و یکی از اساتید دانشگاه آزاد اسلامی سنندج در دفتر خبرگزاری ایکنا برگزار شد.

مجید آوج معاون فرهنگی جهاددانشگاهی کردستان، در ابتدای این نشست اظهار کرد: این میزگرد با هدف پاسداشت مقام و جایگاه سیدالشهدای مقاومت که در عرصه‌های ملی و بین‌المللی خوش درخشیدند و نامی ماندگار در عرصه‌های مختلف سیاسی، اجتماعی فرهنگی و مردمی از خود بر جای گذاشته، برگزار شده است. امروز زمان آن رسیده تا جوانان و نوجوانان ما به دنبال این حقیقت باشند که چه ویژگی‌های شخصیتی در وجود سردار سلیمانی نهفته بود که وی را در تاریخ ماندگار کرد و رسانه‌ها باید این ابعاد و زوایای وجودی شهید سلیمانی را برای جوانان بازنمایی کنند.

آوج بیان کرد: در خبرگزاری ایکنا در کنار رسالت اطلاع‌رسانی و آگاه‌سازی خود با برگزاری این میزگردهای تخصصی در عرصه تولید محتوا ورود پیدا کرده‌ایم و امیدواریم در بازشناسی شاخصه‌های مکتب شهید سلیمانی بتوانیم گامی موثر برداریم.

حجت‌الاسلام سیدمحمد سادات رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کردستان، نیز در ادامه این نشست اظهار کرد: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی در مکتب امام راحل و مقام معظم رهبری سرداران رشیدی در جنگ تحمیلی و بعد از جنگ سربلند کرده‌اند اما تنها سرداری که سکه مکتب از سوی ولی امر مسلمین به نام وی زده شد، شهید سردار سلیمانی بود.

وی با اشاره به اینکه ایران در حال حاضر بیشترین مبادلات تجاری با کشور عراق را دارد، افزود: این امر به واسطه بصیرت شهید سلیمانی و تشکیل ستاد عتبات عالیات شهید سلیمانی اتفاق افتاده است. همچنین اربعین حسینی که امروز به بزرگترین همایش اسلامی و انسانی تبدیل شده، از یادگاران شهید سلیمانی به حساب می‌آید.

رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان کردستان به خاطرات حضور سردار شهید سلیمانی در مناطق سیل‌زده خوزستان اشاره و عنوان کرد: در زمان این سیل موکب استان کردستان در خوزستان مستقر و برای سیل‌زدگان غذا تهیه می‌کرد که در حین بازدید سردار از یکی از روستاهای خوزستان عبور می‌کنند که دو روز به آنها غذا نرسیده بود و به دستور سردار موکب استان کردستان به تهیه هزار بسته غذایی و توزیع بین مردمان این روستا اقدام کرد.

وی افزود: در این راستا باید راویان قصه زندگی شهید سلیمانی را دریابیم و تمام ابعاد زندگی شهید سلیمانی را با جمع‌آوری اطلاعاتی از همسر، فرزندان، همرزمانش و مرتبطان با وی کشف کنیم و با جمع‌آوری این اطلاعات مرحله بعد که الگوگیری جوانان است، خود به خود انجام خواهد شد و امام رضا(ع) در این زمینه می فرماید: «اگر مردم محاسن و زیبایی‌های کلام ما را درک کنند خودشان تبعیت می‌کنند».

حجت‌الاسلام امیر هادی‎زاده معاون فرهنگی نماینده ولی‌فقیه در استان کردستان، در ادامه این میزگرد گفت: در برخی افراد زندگی به گونه‌ای است که یک خط واحد و خط مشی ثابت نمی‌توان استخراج کرد، اما در برخی دیگر همچون سردار شهید سلیمانی رفتار بر پایه اعتقادات و خط مشی ثابت و پایداری در زندگی است.

وی با اشاره به این که شهید سلیمانی یک تئوریسین تمام عیار بود که به تمامی جزئیات توجه داشت و در عین حال نیز کلان‌نگر بود، بیان کرد: هیچ کدام از تئوریسین‌های جهان نظامی و عملگرا نیستند و جهان را از پشت اتاق شیشه‌ای می‌دیدند و دیدگاه‌های خود را مطرح می‌کنند اما شهید سلیمانی، هم تئوریسین و هم مرد میدان عمل بود.

سیدصادق زمانی استاد دانشگاه آزاد سنندج، در ادامه این میزگرد، با اشاره به شخصیت سردار سلیمانی گفت: شخصیت وی فراملی است و مربوط به جناح و گروه خاصی نبوده و امروز شاهد بازتاب این امر در سراسر دنیا هستیم.

وی افزود: اگر چه گاهی شخصیت شهید سلیمانی، توسط دشمنان نقض می‌شود اما این تلاش‌ها بی‌فایده است چرا که شخصیت وی در راه مبارزه با تروریسم شکل گرفته و به یک نماد و سمبل برای مبارزه با ظلم تبدیل شده است.

زمانی تاکید کرد: باید به عنوان تأسی از وی الگوبرداری شود و برای تربیت جوانان و نونهالان از مبانی فکری وی بهره برد و به شناسایی دلایل جذابیت مکتب این شهید بزرگ پرداخت.

کلیدواژه‌ها: واحد کردستان فرهنگی


نظر شما :