دبیرخانه طرح توسعه مشاغل خانگی در جهاددانشگاهی بوشهر افتتاح شد

۱۵ دی ۱۳۹۹ | ۱۷:۰۱ کد : ۲۶۶۴۳ آموزش و کارآفرینی
آیین افتتاح دبیرخانه طرح توسعه مشاغل خانگی در جهاددانشگاهی بوشهر با حضور سعید زرین‌فر معاون اقتصادی استاندار بوشهر، مصدق کشاورزی سرپرست اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی، علیرضا حاجیونی مدیرکل بهزیستی استان بوشهر و علی سملیان مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان بوشهر امروز ۱۵ دی‌ماه برگزار شد.
دبیرخانه طرح توسعه مشاغل خانگی در جهاددانشگاهی بوشهر افتتاح شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی بوشهر، آیین افتتاح دبیرخانه طرح توسعه مشاغل خانگی در جهاددانشگاهی بوشهر با حضور سعید زرین‌فر معاون اقتصادی استاندار بوشهر، مصدق کشاورزی سرپرست اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی، علیرضا حاجیونی مدیرکل بهزیستی استان بوشهر و علی سملیان مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان بوشهر امروز 15 دی‌ماه برگزار شد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری بوشهر در این مراسم عنوان کرد: پیوند طرح توسعه مشاغل خانگی با جهاددانشگاهی اتفاق مبارک و خوبی است چرا که جهاددانشگاهی یک مجموعه توانمند علمی است و خوشبختانه در هر کاری که وارد شده همراه با موفقیت بوده است و طبیعتا انتظارها نیز بالاتر می‌رود.

سعید زرین‌فر در آیین افتتاح دبیرخانه توسعه مشاغل خانگی جهاددانشگاهی استان بوشهر گفت: عوامل اجرایی هر طرحی اهمیت زیادی در موفقیت و سرانجام آن دارد و امیدواریم این طرح نیز به سرانجام خوبی برسد.  

وی تاکید کرد: تجربه جهاددانشگاهی و مدیریت آن در طرح‌ها و برنامه‌ها نشان داده که می‌تواند طرح‌ها و پروژه‌های خوب را با موفقیت رقم بزند.

معاون اقتصادی استاندار بوشهر تصریح کرد: امروز دغدغه همگان شغل است و به همین خاطر بر روی آن حساسیت و تاکیدات زیادی وجود دارد. کیفیت آموزش‌ها، نظارت بر روند اجرا و جریان کار باید با دقت و حساسیت پیگیری شود. خدمت به مردم در این طرح باید با جدیت همراه باشد.

زرین‌فر خاطرنشان کرد: موضوعات مختلف و جوانب مختلف این طرح باید به دقت مدنظر قرار بگیرد. به همین دلیل پیشنهاد می‌کنم کمیته‌ای برای بررسی و رصد مراحل اجرای طرح و همچنین احصاء نیازها و کمبودهای آن از حیث قانونی، اجرایی و ارزیابی مراحل طرح تشکیل شود.

وی یادآور شد: اگر می‌خواهیم این طرح موفق باشد باید از وجود دستگاه‌های مختلف در برنامه‌ریزی‌ها استفاده شود و دستگاه‌ها نیز مرتبا به این طرح کمک کنند.

 

از توانمندسازی و برندسازی تا درآمد پایدار

مدیر اجرایی طرح توسعه مشاغل خانگی در استان بوشهر با بیان این‌که مشکل اتصال به بازار و ایجاد درآمد پایدار را تا حدود زیادی حل کرده‌ایم، بیان کرد: آموزش‌ها و ایجاد اشتغال بازار محور بوده و به دنبال ایجاد بازار پایدار هستیم.

علی احمدی‌زاده مجری طرح توسعه مشاغل خانگی در استان بوشهر گفت: تعداد ۱۷۰۰ نفر در این طرح ثبت نام کرده و پس از تکمیل مدارک و دسته بندی نیازسنجی شده‌اند.

وی افزود: این طرح در 31 استان و بر اساس انعقاد تفاهم‌نامه با وزارت کار اجرا شده است که ۵۴ هزار و ۳۰۰ نفر را در سال جاری پوشش خواهد داد و سهمیه استان بوشهر نیز ۱۵۰۰ نفر است که ما توانسته‌ایم بیش از ظرفیت اقدام به نام نویسی کنیم.

رییس جهاددانشگاهی بوشهر اظهار کرد: مشکل مشاغل خانگی عدم شناخت و اتصال به بازار برای فروش محصولات بوده است که ما مشکل اتصال به بازار و ایجاد درآمد پایدار را تا حدود زیادی حل کرده‌ایم. آموزش‌ها و ایجاد اشتغال بازار محور بوده و به دنبال ایجاد بازار پایدار هستیم به گونه‌ای که این فرایند معکوس شده و از بازار به سمت آموزش پیش می‌رویم.

احمدی‌زاده تاکید کرد: شبکه سازی در کشور صورت گرفته و با طراحی سایت و اخذ سفارش، محصولات به بازار عرضه می‌شود. سهمی از فروش در بازار تعیین شده و برندسازی نیز صورت می‌گیرد. تمامی مراحل از مشاوره، آموزش و توانمندسازی، شبکه‌سازی و در انتها اتصال به بازار و ایجاد درآمد پایدار در قالب کسب و کار مستقل در این طرح انجام می‌شود.

وی با اشاره به جزییات طرح و ساختار آن اظهار کرد: فرایند اجرای طرح برنامه محور بوده و توسط ناظران طرح رصد می‌شود.

 

توجه به مشاغل خانگی در شرایط کرونا و پساکرونا

سرپرست اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی عنوان کرد: طرح در شرایطی اجرا می‌شود که بسیار کاربردی است چرا که در موقعیت و شرایط کرونا و پساکرونا ناچار هستیم به سمت مشاغل خانگی پیش برویم.

مصدق کشاورزی ادامه داد: فراتر از عدد و ظرفیت کار را دنبال می کنیم ضمن این‌که این طرح رها نخواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: به دلیل اهمیت ایجاد شغل و توانمندسازی در وزارتخانه اعتبارات لازم دیده شده است که در قالب طرح مشاغل خانگی پرداخت می‎شود.

کلیدواژه‌ها: افتتاح واحد بوشهر آموزشی مشاغل خانگی


نظر شما :