رییس پژوهشکده علوم بهداشتی جهاددانشگاهی در پانزدهمین سالگرد درگذشت دکتر کاظمی آشتیانی:
تلاش دائمی مرحوم کاظمی برای کشف راههای جدید و خدمات موثر به مردم/ وی با تمام وجود به جهاددانشگاهی اعتقاد داشت
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی، دکتر علی منتظری امروز ۱۴ دیماه در نشست مجازی «جهاد علمی به سبک دکتر کاظمی آشتیانی» که به مناسبت پانزدهمین سالگرد درگذشت زندهیاد دکتر کاظمی آشتیانی برگزار شد، گفت: مرحوم دکتر کاظمی آشتیانی علاوه بر تدین و ویژگیهایی که گفته شده بسیار پرشور و نا آرام بود و گویی وجود این برادر عزیز، مصداق این بیت بود که ما «زنده از آنیم که آرام نگیریم _ موجیم که آسودگی ما عدم ماست» وی دائم در تلاش و کوشش برای کشف راههای جدید و خدمات موثر به مردم و کشور بود.
رییس پژوهشکده علوم بهداشتی جهاددانشگاهی تاکید کرد: مرحوم کاظمی ویژگیهای مثبت دیگری هم داشت که شاید کمتر به آنها اشاره شده است. این صفات مربوط به رفتار سازمانی وی میشد، در حقیقت دکتر کاظمی آشتیانی با تمام وجود به جهاددانشگاهی اعتقاد داشت و در راه اعتلای این نهاد انقلابی تمام هستی و وجود خود را در طبق اخلاص گذاشته بود و از این جهت هم فردی نمونه و الگو بود.
وی افزود: خاطرات زیادی با وی دارم. در زمانی که مسوولیت جهاددانشگاهی را بر عهده داشتم و وی هم مسوولیت جهاددانشگاهی واحد علوم پزشکی ایران و هم مسوولیت پژوهشکده رویان را بر عهده داشت در یک زمانی تصمیم بر این گرفته شد که این دو سازمان از هم جدا شوند واقعا با تمام اخلاص و وجود این کار را انجام داد. به قدری مرحوم کاظمی در جهت اجرای مقررات تلاش مکرد که قابل ستایش بود.
دکتر منتظری ادامه داد: ایشان در زمانی که در پژوهشگاه رویان بود و جشنواره رازی، این پژوهشگاه را برگزیده بود، با من تماس گرفت و گفت فردا قرار است جایزه این جشنواره اعطا شود. شما به عنوان نماینده جهاددانشگاهی تشریف ببرید و این جایزه را دریافت کنید.
رییس پژوهشکده علوم بهداشتی جهاددانشگاهی بیان کرد: به یاد میآورم زمانی که میخواستیم کلنگ افتتاحیه ساختمان فعلی پژوهشگاه رویان را به زمین بزنیم و مصادف شده بود با سالروز جهاد دانشگاهی، مرحوم دکتر کاظمی آشتیانی مراسمی را تدارک دیده و قرار بود که ما هم خدمت ایشان برسیم. در مسیر رسیدن، در ترافیک معطلی زیادی پیشآمد و با تاخیر مواجه شدیم. ما به ایشان پیغام دادیم که کار را آغاز کنید و ما هم میرسیم. ایشان گفت تا شما نیایید، مراسم را آغاز نمیکنیم، چرا که این مراسم برای جهاددانشگاهی است و حتما شما باید در آن حضور داشته باشید. ایشان میخواست این موضوع را القا کند که در همه حالات، به موازین سازمانی و مقررات جهاددانشگاهی پایبند است.
وی تاکید کرد: دکتر کاظمی آشتیانی تلاش داشت که اصول سازمانی جهاددانشگاهی را در همه سطوح حفظ کند. در مدیریت خودش هم همینگونه بود و همیشه تلاش داشت کارها را با مشورت و مجوز قانونی انجام دهد و بههیچ عنوان از موازین قانونی تخطی نمیکرد. ضمن اینکه رفتار بسیار منعطفی با نیروهای زیردست خود داشت. کسانی که امروز آن روزها را به یاد میآورند، میدانند که ایشان با همه به مانند یک برادر و رفیق رفتار میکرد و به دنبال رشد همکاران خود بود. درود خداوند بر این جهادگر که با اخلاص در میدان بود و یک کار بزرگ را به سرانجام رساند.
دکتر منتظری در ادامه با اشاره به علاقه رییس پژوهشگاه رویان به رهبر معظم انقلاب است، گفت: دکتر کاظمی آشتیانی ارادت عمیقی به رهبر انقلاب اسلامی داشت و از اینکه رهبر معظم انقلاب را مسرور و خوشحال کند، لذت میبرد. روزی که ما توفیق پیدا کردیم که همراه ایشان، وزیر بهداشت وقت و تعدادی از دوستان پژوهشگاه رویان به محضر رهبر انقلاب برسیم و گزارش تولید، تکثیر و انجماد سلولهای بنیادی را برای نخستین بار خدمت معظمله تقدیم کنیم، رهبری در بیاناتی اظهار کردند «این هنوز از نتایج سحر است، باش تا صبح دولتت بدمد» که این جمله اشک شوق را در صورت مرحوم آشتیانی جاری کرد.
وی ادامه داد: دلیل این ارادت عمیق به رهبر معظم انقلاب به غیر از مسایل قبلی، حمایت بیدریغ ایشان از فعالیتهای پژوهشگاه رویان و تلاشهای برادران ما بود. این حمایتها و این خدمات برجسته و خالصانه، یک سرمایه بسیار ارزشمند برای کشور و مردم شده است که همه اینها را باید مدیون دکتر کاظمی آشتیانی و همکاران و همراهان ایشان در پژوهشگاه رویان بدانیم.
گفتنی است، تلاوت قاریان ممتاز و بینالمللی محمدتقی نوران و حاج مهدی قرهشیخلو و سخنرانی دکتر عبدالحسین شاهوردی رییس پژوهشگاه رویان و دکتر سید حسن شهرستانی رییس اسبق کتابخانه ملی به همراه مرثیهخوانی ایام فاطمیه از دیگر برنامههای این مراسم بود.
نظر شما :