پیگیری طرح‌های پژوهشی جهاددانشگاهی توسط نماینده مردم ساری در مجلس

۱۳ دی ۱۳۹۹ | ۱۹:۳۳ کد : ۲۶۵۴۶ عمومی
نماینده مردم ساری و میاندورود گفت: با بیان این‌که یکی از مهم‌ترین مشکلات مازندران، فاصله بسیار زیاد میان علم و اجرا است، افزود: از طرح‌های پژوهشی جهاددانشگاهی استقبال و آنها را به طور جدی پیگیری می کنیم.
پیگیری طرح‌های پژوهشی جهاددانشگاهی توسط نماینده مردم ساری در مجلس

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی مازندران، نشست مشترک علی بابایی کارنامی نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی و محمدرضا شافعیان رییس جهاددانشگاهی مازندران سیزدهم دی ماه برگزار شد.

علی بابایی کارنامی نماینده مردم ساری و میاندوروددر مجلس شورای اسلامی در این نشست ضمن قدردانی از فعالیت‌های علمی و پژوهشی جهاددانشگاهی مازندران، گفت: مجلس شورای اسلامی به تلاش‌های علمی، پژوهشی و دانشگاهی که اتکا به درون را تقویت می‌کند ارج می‌نهد و چنانچه طرح‌های پژوهشی جهاددانشگاهی مازندران از سوی جهاد دانشگاهی به کمیسیون تلفیق رسیده باشد، به خوبی از آن دفاع و صیانت خواهیم کرد.

وی با بیان این که برخی برای کوچکترین کاری که به راحتی در کشور قادر به انجام آن هستیم، به دنبال ارتباط با خارج از کشور هستند، تصریح کرد: به عنوان نمونه تولید واکسن کرونا، همپا با کشورهای پیشرفته جهان و یا دستیابی به علوم هسته‌ای، بخشی از توانمندی‌های نخبگان و دانشمندان کشورمان از درون است.
نماینده مردم شهرستان‌های ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی با اشاره به این‌که بسیاری از کشورهای استعماگر و استکباری به دنبال پیدا کردن جامعه هدفی هستند که از لحاظ علمی شکوفا نباشند تا بتوانند اهداف خود را در آن پیاده کنند، تصریح کرد: هزینه‌های میلیاردی در غرب آسیا از سوی استکبار جهانی و آمریکا، اثبات کننده این موضوع است.
بابایی با گرامیداشت فرارسیدن سالروز شهادت سردار شهید قاسم سلیمانی، به این موضوع اشاره کرد که، شهید سلیمانی ظرفیت بزرگ و بنیادین کشورمان محسوب می‌شد و دشمن با توجه به این موضوع، در صدد حذف این قهرمان ملی‌ برآمد.
وی با اشاره به این‌که رشد علم، تولید و توسعه کشور مرهون فعالیت‌های دانشگاهی و نهادهای انقلابی همچون جهاددانشگاهی است، تصریح کرد: در کشورمان منابع فراوانی وجود دارد که متاسفانه با سوء مدیریت، به مشکلات افزود.
این نماینده مجلس با بیان این‌که یکی از مهم‌ترین مشکلات مازندران، فاصله بسیار زیاد میان علم و اجرا است، افزود: از طرح‌های پژوهشی جهاددانشگاهی استقبال و آنها را به طور جدی پیگیری می‌کنم.
بابایی با اشاره به این‌که در برنامه هفتم توسعه، به دنبال اسناد و احکام توسعه‌آفرین با رویکرد علمی هستیم، گفت: مازندران از آن استان‌هایی است که با دارا بودن ظرفیت‌های بسیار خوب به ویژه نیروی انسانی نخبه و توانمند، می‌تواند فرصت ها را به بالفعل تبدیل کند.
وی در پایان تاکید کرد: جهاد دانشگاهی مازندران از همین امروز برای برنامه هفتم توسعه با رویکرد عالمانه و تولید ثروت برنامه بلندمدت تهیه و ارایه کند.


پژوهش از ماموریت‌های مهم سازمانی در جهاددانشگاهی

در ابتدای این نشست محمدرضا شافعیان رییس جهاددانشگاهی مازندران نیز گفت: جهاددانشگاهی از قدیمی‌ترین نهادهای علمی، پژوهشی و دانشگاهی کشور محسوب می‌شود و حمایت تمام قد رهبری از این نهاد انقلابی نشان‌دهنده حرکت درست جهاددانشگاهی بر روی ریل‌های ترسیم شده است.
وی با بیان این‌که جهاددانشگاهی در طول تاریخ انقلاب اسلامی، دستخوش تغییرات و تنش‌های سیاسی، اجتماعی و جناحی نشده است، افزود: در اختیار داشتن مراکز خبری چون ایسنا و ایکنا و همچنین مرکز افکار سنجی ایسپا و انتشارات، این نهاد انقلابی را نسبت به دیگر جوامع علمی متمایز کرده است.
رییس جهاددانشگاهی مازندران در ادامه با اشاره به این‌که در حوزه معاونت آموزشی، این نهاد دارای شش مرکز آموزشی در شهرهای بهشهر، ساری، بابل، بابلسر، پردیس دانشگاه مازندران و آمل است که جهت ارایه آموزش های کوتاه مدت، دوره‌های مورد نیاز را برگزار می‌کند، اظهار کرد: همچنین در حوزه آموزش‌های بلند مدت نیز دانشگاه علمی کاربردی جهاددانشگاهی مازندران در بابل به عنوان قطب حوزه فناوری اطلاعات دانشگاه های علمی کاربردی استان مشغول به فعالیت است.
وی افزود: در مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی مازندران در بابل، در حوزه‌های بهزیستی و زیرمجموعه آن به همراه آموزش‌ دهیاران و بخشداران با ارایه مدرک علمی معتبر برای اولین بار در کشور، در حال فعالیت هستیم و در رشته جدید کسب و کار اینترنتی نیز استقبال بسیار خوبی صورت گرفته است.
رییس جهاددانشگاهی مازندران با بیان این‌که پژوهش یکی از ماموریت‌های مهم سازمانی در جهاددانشگاهی است که از ابتدای تأسیس این نهاد انقلاب اسلامی، سهمی تعیین‌کننده در ساختار فعالیت‌های آن داشته است، گفت: مهم‌ترین دستاوردهای جهاددانشگاهی مازندران کشت و تولید جلبک اسپرولینا و فرآوری حاصل از آن است که در حال تحقیق برای استفاده از آن به عنوان مکمل های غذایی در دام و طیور و در دراز مدت برای مصرف انسانی هستیم.
شافعیان با اشاره به این‌که جهاددانشگاهی مازندران با دارا بودن اراضی مستعد در چپکرود جویبار، در حوزه‌های کشاورزی و دام و طیور در حال پژوهش‌های کاربردی در راستای توسعه استان است، تصریح کرد: در حوزه اشتغالزایی، جهاددانشگاهی مازندران متولی برگزاری کلاس‌های آموزشی است و در طرح ملی توسعه مشاغل خانگی، 2300 نفر سهمیه آموزش به این نهاد تخصیص داده‌اند و در این راستا، مازندران جزء سه استان برتر کشوردر جذب نیرو و فرآیند کاری آن است.

کلیدواژه‌ها: دیدار نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی


نظر شما :