در نشست سرپرست جهاددانشگاهی کرمان با اعضای شورای شهر زرند مطرح شد؛
ارایه طرح کاهش آلایندگی و آسیب های اجتماعی توسط جهاددانشگاهی کرمان
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی کرمان، نشست مشترک دکتر بازمانده سرپرست جهاددانشگاهی کرمان به همراه برخی از معاونان و مدیران جهاددانشگاهی واحد با اعضای شورای شهر زرند 8 دی ماه برگزار شد.
در این نشست رحمانی رییس شورای شهر زرند از جهاددانشگاهی به عنوان نهادی که به فرمان امام در دل انقلاب به وجود آمده است یاد و بیان کرد: شهر زرند یکی از شهرهای صنعتی استان کرمان است که هم در بحث زغال سنگ و فولاد دارای معادن و کارخانه های متنوعی است.
وی اظهار کرد: نبود انواع رشته های تحصیلی مربوط به صنایع و معادن در شهرستان زرند باعث شده است که ما نیروهای ماهر مورد نیاز صنایع را در شهرستان نداشته و هر کس بتواند در بحث کنترل آلودگی هوا، تامین بودجه، پایداری بودجه و توسعه شهری ما را کمک کند استقبال می کنیم.
در ادامه این نشست برهانی از اعضای شورای شهر زرند، تدوین چشم انداز افق ۱۴۱۰ را در شورای شهر زرند پیشنهاد کرد.
صمیمی تهامی نایب رییس شورای شهر زرند نیز در این نشست با اشاره به اینکه شهرستان زرند در حال تبدیل شدن به عنوان قطب صنعتی استان است بیان کرد: در زمینه های تدوین رشته های مورد نیاز صنایع و معادن، گردشگری، بحث کودکان کار، بحران آب، بهداشت و شهرسازی همکاری و استفاده از تجربیات جهاددانشگاهی کرمان را بسیار مفید دانست.
در ادامه ایرانمنش عضو شورای شهر زرند طرح مطالعاتی برای مشخص کردن آسیب های اجتماعی شهرستان زرند و شهرسازی را پیشنهاد داد.
دکتر بازمانده سرپرست جهاددانشگاهی کرمان نیز ضمن ارایه گزارشی از عملکرد جهاددانشگاهی واحد در سنوات گذشته در سطح استان و کشور اظهار کرد: شهرستان زرند شهرستانی توسعه یافته است و تنوع صنایع در آن زیاد است و این ویژگی زرند را متمایز ساخته است.
وی در این نشست آمادگی جهاددانشگاهی کرمان در زمینه کنترل آلایندگی ها در زمینه محیط زیست، کاهش آسیب های اجتماعی، آموزش های مورد نیاز صنایع و معادن را اعلام کرد.
سرپرست جهاددانشگاهی کرمان با بیان اینکه در بحث آموزش سه مرکز علمی کاربردی در سطح استان و همچنین مراکز کوتاه مدت در خدمت مردم شهرستان زرند می باشیم، به ارایه گزارشی در زمینه برگزاری مسابقه بزرگ کتابخوانی و مسابقه یادواره سردار دلها پرداخت.
در ادامه دکتر امیری معاون پشتیبانی جهاددانشگاهی کرمان به همکاری در زمینه های دفاتر تسهیلگری، احیای بازارهای قدیمی، پژوهشکده سازه و زلزله و بانک خون بند ناف رویان اشاره کرد.
در جریان این نشست دکتر رضایی معاون پژوهشی جهاددانشگاهی کرمان با اشاره به این که شهرستان زرند در مسیر توسعه صنعتی باید به توسعه پایدار فرهنگی، محیط زیست و اشتغال رانیز توجه کنند، آمادگی ارایه راهکارهای محیط زیستی در زمینه آلودگی هایی که در این شهرستان به دلیل عملکرد صنایع به وجود آمده را اعلام نمود و همچنین تدوین سند راهبردی گردشگری را در شهرستان زرند پیشنهاد داد.
در ادامه دکتر پورموسی رییس کلینیک مشاوره جهاددانشگاهی کرمان به ارایه راهکارهایی در جهت کاهش آسیبهای اجتماعی در شهرستان زرند پرداخت.