تفاهم نامه همکاری بین جهاددانشگاهی زنجان و سازمان نظام مهندسی معدن استان امضا شد

۲۵ مهر ۱۳۹۷ | ۱۷:۵۸ کد : ۲۶۳۷ عمومی تاپ خبر
تفاهم نامه همکاری بین جهاددانشگاهی زنجان و سازمان نظام مهندسی معدن استان ۲۴ مهر منعقد شد.
تفاهم نامه همکاری بین جهاددانشگاهی زنجان و سازمان نظام مهندسی معدن استان امضا شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان زنجان، رضا کشاورز در بازدید روز سه شنبه 24 مهرماه 97 از جهاددانشگاهی زنجان، اظهار کرد: در حال حاضر توسعه معادن و صنایع معدنی در استان از اهمیت بالایی برخوردار است که توجه به موارد زیست‌محیطی و حفظ منابع‌طبیعی در اولویت قرار دارد .

رئیس نظام‌ مهندسی معدن استان زنجان ادامه داد: باید به مسائل زیست‌محیطی در توسعه معادن و صنایع معدنی توجه شود .

وی با بیان اینکه پایش بخش صنعت و معدن از جمله موارد مطروحه در کارگروه‌ها است، ادامه داد: زنجان استانی معدنی بوده و قریب به ۴۰۰ معدن در این منطقه وجود دارد که می‌تواند اشتغال و صادرات غیرنفتی بالایی را برای استان به همراه داشته باشد .

وی با اشاره به پتانسیل‌ها و ظرفیت‌های جهاددانشگاهی زنجان، افزود: معادن و صنایع معدنی استان برای دریافت خدمات و انجام آزمایش‌های تخصصی مورد نظر با آزمایشگاه معتمد این سازمان همکاری می‌کنند که خوشبختانه آزمایشگاه جهاددانشگاهی زنجان این ظرفیت را دارد که به این صنایع و معادن خدمات ارائه کند و با این کار انتظار صاحبان صنایع معدنی برای دریافت نتایج، مدت‌زمان کوتاه‌تری خواهد بود .

کشاورز تصریح کرد: جهاددانشگاهی می‌تواند در راستای توسعه استان، توسعه معادن، مسائل زیست‌محیطی و حفظ ‌منابع محیط زیستی و منابع‌طبیعی همکاری داشته باشد .

رئیس سازمان نظام مهندسی معدن استان زنجان، بیان کرد: جهاددانشگاهی می‌تواند در کارهای تحقیقاتی و HSE  که مورد توجه همه صنایع است، همکاری کند تا صنایع بتوانند با استانداردهای بالاتری به فعالیت خود ادامه دهند که این مهم افزایش بهره‌وری را برای واحدهای تولیدی به همراه دارد .

سرپرست جهاددانشگاهی استان زنجان نیز در ادامه، اظهار کرد: به طور کلی جهاددانشگاهی در چهار بخش آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و اشتغال فعالیت دارد، به طوری که آموزش کوتاه‌مدت و آموزش عالی دو بخش مربوط به حوزه آموزشی جهاددانشگاهی است که در آموزش عالی، مرکز علمی‌کاربردی با رشته‌های کاربردی فعالیت می‌کند .

کامران جعفری ادامه داد: آموزش کوتاه‌مدت شامل آموزش‌های مهارت‌محور در هفت‌ گروه و ۷۰۰ عنوان دوره آموزشی است، به طوری که در سال گذشته به ۲۳ هزار نفر در بخش‌های مختلف آموزشی خدمات ارائه شده است و این آمار جدای از خدمات ارائه‌ شده آموزشی به کارکنان برخی از  ارگان‌ها و سازمان‌ها است .

وی با اشاره به فعالیت خبرگزاری ایسنا و مرکز افکارسنجی ایسپا به‌عنوان زیرمجموعه حوزه فرهنگی جهاددانشگاهی، افزود: در باشگاه علمی فرهنگی جهاددانشگاهی که در دانشگاه زنجان به عنوان دانشگاه مادر استان، اساتید و دانشجویان با تشکیل گروه کار، برای کسب‌ و کار با رشته تحصیلی خود، آموزش می‌بینند. همچنین بزرگ‌ترین انتشارات حوزه‌ دانشگاهی استان نیز واحد انتشارات جهاددانشگاهی است .

وی، مرکز خدمات تخصصی کنترل کیفی و کمی مواد‌ خوراکی و آشامیدنی و مرکز خدمات تخصصی ICT  را زیرمجموعه بخش پژوهش دانست و تصریح کرد: جهاددانشگاهی صاحب فناوری است و با توجه به نیازهای ارجاع‌ داده‌ شده به این مجموعه در ۴۸ ساعت طرح و یا کالایی را برای رفع نیاز و حل مشکل موجود، ارایه می‌کند .

جعفری گفت: در بخش اشتغال در جهاددانشگاهی استان زنجان، مرکز رشد و مرکز شتاب‌دهی فعال است که جوانان 18 تا 28 سال با شرکت در کلاس‌های آموزشی با ادبیات کسب‌ و کار آشنا شده و در پایان دوره در استارتاپ برگزار شده، حضور می‌یابند که در نهایت یک یا دو ایده انتخاب می‌شود و پس از ۹ ماه از عملکرد خود گزارشی ارائه می‌کنند که در صورت پذیرش به مرکز رشد وارد شده و در صورت موفقیت می‌توانند در پارک‌های علم و فناوری مستقر شوند 

سرپرست جهاددانشگاهی استان زنجان اظهار کرد: این نهاد انقلابی مجموعه‌ای خدمات‌رسان برای همه اقشار جامعه است، برای همین خلاقیت و نوآوری باید در همه کارهای جهاددانشگاهی وجود داشته باشد و با توجه به پتانسیل بالای جهاددانشگاهی و فراجناحی بودن پتانسیل‌های آن، می‌توان گفت که تعامل با جهاددانشگاهی فرآیندی برد - برد است.

گفتنی است، در این دیدار تفاهم‌نامه همکاری بین جهاددانشگاهی زنجان و سازمان نظام مهندسی معدن استان در حوزه‌های آزمایشگاهی، پژوهشی و آموزشی منعقد شد.

 

 

 


نظر شما :