کمک به بهبود کم خونی با مصرف اقاقیا

۰۳ دی ۱۳۹۹ | ۱۳:۱۳ کد : ۲۶۲۰۱
مدیر گروه پژوهشی تولید و فرآوری گیاهان استراتژیک جهاددانشگاهی خراسان جنوبی، ملین، آرامبخش و کمک به بهبود کم خونی را از خواص شاخص گیاه اقاقیا برشمرد.
کمک به بهبود کم خونی با مصرف اقاقیا

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی خراسان جنوبی، دکتر مهدی ابراهیمی اشاره ای به خواص گیاه اقاقیا داشت و گفت: طبیعت گیاه گرم و خشک بوده و  قسمت های مورد استفاده آن برگ، پوست و گل درخت است.

مدیر گروه پژوهشی تولید و فرآوری گیاهان استراتژیک جهاددانشگاهی با اشاره به اینکه دم کرده گل اقاقیا آرام کننده و مقوی بوده، درد های عصبی را برطرف می‌کند، بیان کرد: دم کرده گل اقاقیا خاصیت صفرابر دارد و برای بهبود کم خونی مفید است.

دکتر ابراهیمی ادامه داد: دم کرده برگ آن ضد اسپاسم و ملین است، برای سردردهای مزمن بسیار موثر بوده و ضماد گل اقاقیا با عدس و گل ارمنی برای درمان رگ به رگ شدن بسیار اثربخش است.

مدیر گروه پژوهشی تولید و فرآوری گیاهان استراتژیک جهاددانشگاهی خراسان جنوبی نوشیدن دمنوش این گیاه باعث ایجاد احساس آرامش در سیستم عصبی انسان می‌شود. به منظور درمان خستگی‌های روزمره، به ویژه خستگی ذهنی و حالت‌های عصبی، افراد می‌توانند یک فنجان دمنوش گیاه اقاقیا بنوشند؛ ترکیب این گیاه با گل لیمو، تاثیر آن را دو چندان می‌کند.

وی در خصوص میزان مصرف این گیاه افزو.د: روزانه 2 نوبت و هر نوبت 3 گرم به صورت دم کرده مصرف می‌شود.

مدیر گروه پژوهشی تولید و فرآوری گیاهان استراتژیک جهاددانشگاهی استان به نکات احتیاطی این گیاه  اشاره کرد و یادآور شد: مصرف آن در زمان بارداری و شیردهی مجاز نمی‌باشد و مصرف بیش از حد مشخص شده و بدون تجویز متخصص نیز به دلیل وجود برخی مواد سمی از جمله روبین و روبینین در ترکیب شیمیایی آن جایز نیست.

کلیدواژه‌ها: واحد خراسانی جنوبی پژوهشی اقاقیا


نظر شما :