نشست مشترک سرپرست جهاددانشگاهی کرمان و رییس کمیته امداد شهرستان راور برگزار شد
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی کرمان، دکتر مهدی بارمانده سرپرست جهاددانشگاهی کرمان به همراه برخی از معاونان و مدیران خود، با حجتالاسلام طاهری رییس اداره کمیته امداد شهرستان راور 26 آذر دیدار و گفتگو کرد.
در ابتدای این دیدار دکتر بازمانده سرپرست جهاددانشگاهی کرمان به معرفی فعالیتهای انجام شده جهاددانشگاهی کرمان در سنوات گذشته، فعالیتهای کارشناسان روانشناسی، اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و ... در دفاتر دفاتر تسهیلگری و نقش آنها در کاهش آسیبهای اجتماعی پرداخت.
دکتر بازمانده با بیان اینکه در طرح مشاغل خانگی جهاددانشگاهی از مرحله آموزش مشاغل تا مرحله اجرا و فروش محصولات در کنار مددجویان خواهد بود، به معرفی فعالیتهای حوزه فرهنگی از جمله فعالیتهای ایسنا، ایکنا، سازمان دانشجویان و سازمان انتشارات پرداخت.
در ادامه حجتالاسلام طاهری رییس اداره کمیته امداد شهرستان راور ضمن عرض خوش آمدگویی، با بیان اینکه در شهرستان راور جای خالی فعالیتهای جهاددانشگاهی احساس میشود و انجام فعالیتهای مانند دفاتر تسهیلگری را در شهرستان راور نیاز دانست و اعلام کرد: میتوان با هم افزایی با جهاددانشگاهی و استفاده از تجربه جهاددانشگاهی در بحث دفاتر تسهیلگری استفاده نمود و در شهرستان راور به کاهش آسیب های اجتماعی کمک کرد.
حجتالاسلام طاهری با استقبال از طرح مشاغل خانگی و ارایه تسهیلات به افراد متقاضی در این طرح اعلام نمود: در شهرستان راور افراد فضا و اعتبار مورد نیاز برای پرورش بوقلمون و کشت زعفران و کارهای مشاغل خانگی را دارا است ولی آموزشهای علمی مورد نیاز وجود ندارد و نیاز به حضور متخصصان جهاددانشگاهی در کنار آموزشهای اشتغال برای مددجویان کمیته امداد شهرستان راور مورد نیاز دانست و از جهاددانشگاهی برگزاری دورههای آموزشی تخصصی را درخواست کردند.
وی همچنین هم افزایی در کانون فرهنگی کمیته امداد شهرستان راور را با فعالیتهای فرهنگی در جهاددانشگاهی کرمان و حضور مشاوران خانواده و دندانپزشکان جهاددانشگاهی را در سطح شهرستان راور خواستار شد.
در جریان این بازدید شمسی مسوول خود اکتفایی اداره کمیته امداد شهرستان راور خاطرنشان کرد: در بحث اشتغال در کمیته امداد ۲ مولفه هدایت شغلی و راهبری شغلی وجود دارد که ما در بحث راهبری شغلی میتوانیم از ظرفیتهای جهاددانشگاهی استفاده کنیم.
وی با بیان اینکه زنان سرپرست خانواده و افراد جامانده از تحصیل توان شغلی را دارند ولی از نظر علمی، توان ندارند میتوانیم با جهاددانشگاهی ارتباط خوبی داشته و از توان علمی جهاددانشگاهی استفاده کنیم.