رییس دانشگاه مازندران تاکید کرد:

احیای زیست بوم کشور با همکاری جهاددانشگاهی و وزارت علوم

۲۴ مهر ۱۳۹۷ | ۱۲:۰۲ کد : ۲۵۹۴ فرهنگی تاپ خبر
سیدخلاق میرنیا رییس دانشگاه مازندران در آئین افتتاحیه چهارمین گردهمایی باشگاه دانشجویان حامی محیط زیست و منابع طبیعی دانشگاه مازندران با بیان اینکه از بین بردن محیط زیست آثار زیان‌باری را به دنبال دارد، گفت: با در کنار هم قرار گرفتن جهاددانشگاهی، دانشجویان محیط زیست و وزارت علوم می توان محیط زیست را درک و گامی محکم برداشت و زیست بوم خود را احیا کرد.
احیای زیست بوم کشور با همکاری جهاددانشگاهی و وزارت علوم

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگایه به نقل از ایسنا، سیدخلاق میرنیا در آئین افتتاحیه چهارمین گردهمایی باشگاه دانشجویان حامی محیط زیست و منابع طبیعی دانشگاه مازندران با اشاره به اینکه محیط زیست و جهاددانشگاهی در کنار هم معنای خاصی دارد، اظهار کرد: جهاد یعنی تلاش و کوشش بیش از حد معمول و به همین دلیل قرار گرفتن و حمایت آن از محیط زیست باید دیده شود.

وی با بیان اینکه تا به امروز هنوز به اهمیت محیط زیست توجه نشده است، تصریح کرد: نابودی محیط زیست بسیار خطرناک بوده و ما هنوز آن را درک نکردیم چرا که اگر نسبت به محیط زیست حساس می شدیم امروز این وضعیت بد زیست محیطی به وجود نمی آمد.

رییس دانشگاه مازندران با اشاره به اینکه هنوز اهمیت محیط زیست در اذهان مردم و مسوولان به خوبی جا نیفتاده است، گفت: مدت‌ها است که تخریب محیط زیست همانند قاچاق خاک، سال‌ها در صدر خبرها قرار دارد و کسی نسبت به آن واکنش نشان نمی دهد.

میرنیا با بیان اینکه قاچاق خاک موجب تخریب محیط زیست می شود و صدمه‌های جبران‌ناپذیری به کشور وارد می کند، تصریح کرد: تا به امروز کسی با پدیده برداشت زیاد از حد آب‌های زیر زمینی برخورد نکرده است، پدیده‌ای که موجب تخلیه شدن لایه‌های آبی شده است و رطوبت را از بین برد و موجب چسبیدگی ذرات به یکدیگر شد.

وی با اشاره به اینکه به دلیل بی مبالاتی گذشتگان و سهل‌انگاری امروز، زمین در معرض تخریب قرار دارد و سفره‌های آب زیرزمینی در حال تخریب است، گفت: یکی از آثار جبران‌ناپذیر تخریب زمین، فرونشست‌هایی است که اتفاق می‌افتد و دیگر قابلیت جبران ندارند.

رییس دانشگاه مازندران با بیان اینکه در مازندران توان جلوگیری از تخریب جنگل وجود ندارد، خاطرنشان کرد: اگر توان جلوگیری از تخریب جنگل وجود ندارد، آیا نمی توان درختان مقاوم به کمبود آب کاشت و جلوی فرسایش و نابودی را گرفت.

میرنیا افزود: اینکه جهاد دانشگاهی با درک حفظ محیط زیست، دانشجویان حامی این امر را دور هم جمع کرده تا این کار فرهنگی شکل گیرد، بسیار شایسته است و می توان کاری برای جلوگیری از تخریب محیط زیست کرد چرا که این امور موجب فرهنگ سازی بیشتر در میان مردم می شود.

وی با بیان اینکه از بین بردن محیط زیست آثار زیان‌باری را به دنبال دارد، گفت: با در کنار هم قرار گرفتن جهاددانشگاهی، دانشجویان محیط زیست و وزارت علوم می توان محیط زیست را درک و گامی محکم برداشت و زیست بوم خود را احیا کرد.


نظر شما :