انعقاد تفاهم‌نامه‌ همکاری بین جهاددانشگاهی استان کرمان و فرمانداری شهرستان راور

۲۸ آذر ۱۳۹۹ | ۱۰:۱۰ کد : ۲۵۹۰۱ عمومی
تفاهم‌نامه‌ همکاری بین جهاددانشگاهی کرمان و فرمانداری شهرستان راور ۲۶ آذر منعقد شد.
انعقاد تفاهم‌نامه‌ همکاری بین جهاددانشگاهی استان کرمان و فرمانداری شهرستان راور

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی کرمان، در جریان دیدار و گفت‌وگو دکتر مهدی بازمانده سرپرست جهاددانشگاهی کرمان به همراه برخی از معاونان و مدیران خود، با مالک اژدری فرماندار شهرستان راور در 26 آذر تفاهم‌نامه‌ همکاری بین دو طرف امضا شد.

در ابتدای دیدار اژدری فرماندار شهرستان راور بیان کرد: جهاددانشگاهی فعالیت‌های خود را در شهرستان راور برای دانشجویان و دانش‌آموزان و مردم شهرستان راور شروع کند.

وی با بیان اینکه کارها و فعالیتهای علمی جهاددانشگاهی قبلا در عرصههای ملی و بینالمللی مانند پژوهشگاه رویان و بحث نانو نشان می‌دهد که جهاددانشگاهی پتانسیل بالایی را در خود دارد و حضور اساتید فرهیخته و برجسته در جهاددانشگاهی گویای این مطلب است، اعلام کرد: امیدواریم با این پتانسیل و اساتید بتوانیم تفاهم‌نامه هایی را با جهاددانشگاهی منعقد کنیم.

فرماندار شهرستان راور با بیان اینکه خشکسالیهای اخیر بیشترین ضرر را به بحث کشاورزی در شهرستان راور وارد کرده است، خاطرنشان کرد: وجود روان آبها و سیلابهای فصلی در شهرستان راور و همچنین وجود ‌توان فراهم کردن اعتبارات لازم برای نگهداری این آبها، نیاز به طرح مطالعاتی جهاددانشگاهی استان کرمان در شهرستان راور را نشان میدهد.

وی اعلام کرد: در جهت راهنمایی و مشاوره به جوانان و نخبگان در شهرستان راور از جهاددانشگاهی درخواست برگزاری دورههای آموزشی و مخصوصا دورههای آمادگی کنکور را داریم و همچنین درخواست برگزاری دوره های آموزشی تخصصی در حوزههای مختلف را در شهرستان راور داریم.

در ادامه دکتر بازمانده سرپرست جهاددانشگاهی استان کرمان، گفت: بزرگترین سرمایه در شهرستان راور مردم آن میباشد، مردمی انقلابی، مذهبی و دینی و سرمایههای دیگر آن بحث فرش و صنایع دستی، معادن و انرژی خورشیدی است.

وی اعلام کرد: جهاددانشگاهی استان کرمان 3 مولفه مهم و اساسی دارد که مولفه اول آن بحث علمی و پژوهشی است و کارهای فاخری در سطح کشور انجام شده است از جمله پژوهشگاه رویان، ساخت دکل حفاری در اهواز، طرح آمایش و طرح دفاتر تسهیلگری در استان کرمان و همچنین رویکرد جدید واحد کرمان را صنعت و معدن اعلام کردند که در این زمینه هم قراردادها و تفاهم‌نامه‌هایی را  در استان منعقد و در دست اقدام داریم.

در ادامه دکتر بازمانده مولفه دوم را بحث جهادی و انقلابی بودن این نهاد دانست و همچنین مولفه سوم را اجرایی و صنعتی بودن اعلام کرد: با توجه به بیانات مقام معظم رهبری درباره اقتصاد مقاومتی و جهش تولید این دو مهم را در دستور کار خود قرار داده‌ایم و با توجه به وجود بیش از هزار معدن در استان کرمان در بحث فناوری‌های نوین در معادن تاکید ویژه‌ای داریم و در معادن زغال‌سنگ شناسایی تکنولوژی‌های روز در زمینه استخراج و فرآوری و آموزش ایمنی به پرسنل معادن را دنبال خواهیم کرد. در جهت احیای معادن غیرفعال طرح ارزنده ای داریم.

همچنین وی در بحث کشاورزی با اشاره به انجام طرح ملی احیای تالاب جازموریان خاطرنشان کرد: در این زمینه می‌توانیم مطالعاتی را جهت نگهداری آب‌های سطحی شهرستان راور انجام دهیم. در بحث آموزش هم برگزاری دوره‌های کوتاه مدت و بلند مدت را در شهرستان راور به ویژه در جهت آموزش پرسنل ادارات و معادن در دستور کار قرار می‌دهیم.

سرپرست جهاددانشگاهی کرمان به طرح مشاغل خانگی اشاره کرد و گفت: آموزش رایگان و حمایت و نظارت جهاددانشگاهی تا مرحله فروش محصولات را در این طرح در کنار متقاضیان بسیار ارزشمند دانست.

دکتر بازمانده نسبت به درخواست فرماندار شهرستان راور، آمادگی همکاری جهاددانشگاهی با فرمانداری شهرستان راور در حوزه‌های کشاورزی، صنعت و معدن، آموزش فنی مهندسی و پزشکی، انتقال تجربیات جهاددانشگاهی استان کرمان از دفاتر تسهیلگری و احیای بازار قدیمی راور، حضور مشاوران خانواده و مشاوران تحصیلی جهاددانشگاهی، نمایندگی بانک خون بندناف و حضور دندانپزشکان جهاددانشگاهی استان را در شهرستان راور اعلام و اظهار کرد: با هم افزایی متخصصان در دانشگاه‌ها و استفاده از توان ملی جهاددانشگاهی در شهرستان راور کارهای بزرگی انجام خواهیم داد.

در جریان این دیدار و گفت و گو در رابطه با موضوعات عنوان شده تفاهم‌نامه‌ای بین جهاددانشگاهی استان کرمان و فرمانداری شهرستان راور منعقد شد. در پایان دکتر بازمانده آقای نخعی راد را به عنوان نماینده جهاددانشگاهی استان در شهرستان راور معرفی کرد.

کلیدواژه‌ها: واحد کرمان تفاهم‌نامه عمومی