از سوی مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی قزوین؛
اولین رویداد شتاب (استارت آپ) مجازی روبان برگزار میشود
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی قزوین، سعید تاسا دبیر برگزاری رویداد استارت آپ روبان گفت: این رویداد بزرگ با حمایت امور بانوان و خانواده استانداری قزوین و در راستای طرح جامع مشاغل خانگی جهاددانشگاهی برگزار میشود.
سعید تاسا هدف از برگزاری این رویداد را در راستای ماموریت دانشگاه جامع علمی کاربردی جهت افزایش مهارت و توسعه کار آفرینی و توانمندسازی دانش آموختگان عنوان کرد و گفت: این رویداد در دو بخش طراحی و دوخت لباس مشاغل با محوریت طرحهای ایرانی و اسلامی لباس مشاغل و تغییرات پوششی ارگونومی در دوران کرونا برگزار میشود.
وی افزود: محک زدن ایدهها، وارد شدن به دنیای کسب و کار، یافتن شرکای تجاری آینده و استفاده بهینه از تجربیات و دانش کارشناسان حاضر در حوزه پوشاک و البسه کار از مزایای برگزاری این رویداد مجازی است.
تاسا خاطرنشان کرد: برگزاری مسابقه استارآپ ویکند فرصت مناسبی است برای تمامی علاقهمندان در استان و کشور تا ضمن آشنایی با ماهیت این قبیل رویدادها، در حوزه کارآفرینی، ایده پردازی، ارایه مدل کسب و کار و دیگر مفاهیم مرتبط نیز اطلاعات لازم را کسب کنند.
دبیر برگزاری با اشاره به اینکه ثبت نام و ارسال ایده در رویداد شتاب استارت آپ مجازی روبان از ۲۰ تا ۳۰دی ماه سال جاری انجام میشود، گفت: علاقهمندان برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانند به سایت http://jdqazvin.ir/roban مراجعه کنند.
وی در خصوص شرایط شرکت در رقابتهای استارتآپ بیان کرد: شرکتکنندگان لزوما دانشجو نیستند و به هیچ شرایط خاصی نیاز ندارند. ورود و شرکت همه افراد اعم از دانشآموزان، دانشجویان و … در این رقابتها آزاد است و تنها شرط این است که دارای ایده باشند.
تاسا در ادامه با بیان اینکه هر فردی مجاز به ارایه تنها یک محور است، اظهار کرد: آثار دریافتی بعد از بررسی اولیه توسط اساتید و منتورها مشاوره و هدایت میشوند و به شرکتکنندهها فرصت داده میشود تا بر روی ایده، اصلاحات مورد نظر را انجام دهند و به یک طرح نهایی کسب و کار برسد تا در تاریخ ۷ بهمن ماه رویداد بهصورت مجازی برگزار شود.
دبیر برگزاری رویداد، اصلیترین مزیت برگزاری چنین رقابتهایی را شناسایی ایدههای برتر، کارآفرینی و ایجاد اشتغال عنوان و خاطرنشان کرد: ایده تجاری افراد توسط داوران که اغلب از اساتید و سرمایه گذاران هستند بررسی و سپس ایده های منتخب با حمایت مالی و معنوی و در اختیار قرار دادن فضا و تجهیزات تولید، تجاری سازی می شوند.
وی با بیان اینکه آمار بیکاری در کشور ما بالاست و در قشر فارغالتحصیل این میزان دو برابر و بیش از ۲۵ درصد است، افزود: نیروی انسانی اولین و مهمترین منبع برای هر جامعهای است و این نرخ از بیکاری یک تهدید به شمار میرود، اظهار داشت: کارآفرینی با ایجاد فرصتهای شغلی و تولید ثروت و بهبود شرایط اقتصادی، پیشزمینهای اساسی برای ارتقای سطح اقتصادی و فرهنگی جامعه است.
نظر شما :