مدیرکل شیلات مازندران:

پژوهش‌های جهاددانشگاهی مازندران در راستای توسعه استان است

۲۴ آذر ۱۳۹۹ | ۰۹:۱۸ کد : ۲۵۶۸۴ عمومی
مدیرکل شیلات مازندران با بیان این‌که توجه به پژوهش سبب توسعه می شود، گفت: پژوهش‌های جهاددانشگاهی در راستای توسعه مازندران است.
پژوهش‌های جهاددانشگاهی مازندران در راستای توسعه استان است

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی مازندران، حسن اسحاقی مدیرکل شیلات استان 24 آذرماه در گفتگو با روابط عمومی واحد اظهار کرد: تمام کشورهای توسعه یافته زمانی به توسعه رسیده‌اند که به اصل پژوهش توجه ویژه ای داشتند.

وی با بیان این‌که در تمام دنیا در مباحث علمی و دانشگاهی و بر اساس مقالات علمی ارایه شده، دانشجویانی که مدرک پژوهش محوری دارند از دانشجویانی که درس محور هستند، قوی‌تر و با استعدادتر هستند، گفت: اگر پژوهشی در هر استانی وجود داشته باشد و نتایج پژوهش های واقعی انجام شده عملی شود، به طور قطع موفقیت به دست خواهد آمد و توسعه در مسیر اصلی قرار خواهد گرفت.

مدیرکل شیلات مازندران تصریح کرد: هر ساله در تصمیماتی که در عملیات‌های اجرایی گرفته می‌شود، معایب و کمبودهایی دیده می‌شود که اگر بتوان این کاستی‌ها در قالب پژوهش بیاید و با استناد به آن، بتوانیم آن را اجرایی کنیم، تاثیر بسزایی داشته و در دستگاه‌های اجرایی عملکرد مثبتی خواهد داشت.

اسحاقی تصریح کرد: یک ردیف پژوهشی و اعتبارات پژوهشی در هر سازمانی وجود دارد و در پس هر تصمیمی یک تحلیل اما اگر بتوان مسایل پژوهشی را اولویت دهیم و اعتبارات بیشتری برای آن در نظر بگیریم ضرر نخواهیم کرد و این امر در تمامی کشورهای توسعه یافته و حتی در حال توسعه یافته ثابت شده است.

وی گفت: در وزارت جهاد کشاورزی، موسسه تحقیقات شیلاتی وجود دارد که بسیاری از کارهای این سازمان نتیجه پژوهش حاصل در یک امر مشخص است.

مدیرکل شیلات مازندران با بیان این‌که کمیته پژوهشی اداره کل شیلات مازندران بر مبنای خاص علمی تشکیل شده است تصریح کرد: در دو موضوع بسیار کلیدی و اجرایی پلاک گذاری دو گونه استراتژیک آزاد و خاویاری و همچنین جیره غذایی، نوع، استفاده و اندازه غذایی که پرورش دهندگان در مباحث تولیدی در گونه‌های مختلف از آن استفاده می‌کنند در حال انجام پژوهش هستیم.

وی افزود: امیدواریم مباحث و اعتبارات پژوهشی با مصوبات کمیته های پژوهشی دستگاه های اجرایی باشد.

اسحاقی گفت: در مرکز اکولوژی دریای خزر و مرکز تحقیقاتی ماهیان سردابی کلاردشت به صورت جدی پیگیریم تا مباحثی که مدنظر ما است بر اساس پژوهش صورت بگیرد.

وی با اشاره به این‌که نهادهای منتسب به علمی بودن همچون جهاددانشگاهی وظیفه و رسالتی جز توجه به مسایل پژوهشی ندارند و با توجه به پتانسیل‌های موجودی تاثیرات بسزایی در توسعه استان خواهند داشت، تصریح کرد: در همین راستا، اداره‌کل شیلات تعاملاتی با جهاددانشگاهی مازندران، انجام داده است که منجر به توسعه استان خواهد شد.

مدیرکل شیلات مازندران با بیان این‌که جهاددانشگاهی مازندران ظرفیت‌های بالقوه بسیار مناسبی دارد که استفاده بهینه‌ای از آن نشده است، تصریح کرد: اگر این ظرفیت‌ها، از بالقوه به بالفعل تبدیل شود بازدهی بسیار مناسبی از نظر علمی و اقتصادی ایجاد خواهد شد.

وی افزود: جهاددانشگاهی ظرفیت‌های بسیار خوبی برای اجرای مباحث تحقیقاتی و علمی شیلاتی در مجتمع تولیدی تحقیقاتی سردار سلیمانی دارد و امیدواریم با هم‌افزایی و تلاش علمی این ظرفیت‌ها را بارور سازیم.

کلیدواژه‌ها: جهاددانشگاهی مازندران


نظر شما :