معاون اقتصادی استاندار سمنان:
فعالیتهای جهاددانشگاهی در جنگ اقتصادی بسیار کارآمد بوده است
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی سمنان، علیرضا شریفینژاد معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری سمنان در نشست با رییس و معاون آموزشی جهاددانشگاهی سمنان افزود: جهاددانشگاهی بهعنوان یکی از نهادهایی که همیشه بازوی توانمند نظام و دولت در شرایط حساس بوده و با مجموعهای از فعالیتهای پژوهشی، آموزشی و فرهنگی در شرایط جنگ اقتصادی نقش بسیار تاثیرگذاری داشته است.
وی ادامه داد: بحث فرهنگ سازی و فعالیتهای فرهنگی در این شرایط جنگ اقتصادی بسیار خاص است، همچنین فعالیتهای پژوهشی و آموزشی ویژهای نیز باید در این شرایط انجام شود که در هر سه حوزه، میتوانیم از ظرفیت و توانمندی جهاددانشگاهی برای عبور از این شرایط بهره بگیریم.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری سمنان تصریح کرد: باید تلاش کنیم از منابع و ظرفیتهای موجود در استان، نهایت استفاده را ببریم، تا برآیند همهی اینها، باید شاهد ثبات اقتصادی در استان باشیم.
شریفی نژاد اضافه کرد: استان سمنان در حال حاضر پایینترین نرخ تورم سالانه و ماهانه و پایینترین نرخ بیکاری را در کشور دارد و تقریبا نسبت به سایر استانهای همجوار از وضعیت با ثباتتری برخوردار است.
وی همچنین گفت: در حوزه اپلیکیشنهای بازار و توسعه بازار مجازی، فعالیتهای پژوهشی و مطالعاتی، افکار سنجی، نظرسنجی و همچنین فعالیتهای فرهنگی و رسانهای از ظرفیتهای جهاددانشگاهی برای کمک به شرایط اقتصادی استان استفاده خواهیم کرد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری سمنان با اشاره به طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در استان سمنان گفت: طرح ملی توسعه مشاغل خانگی به عنوان مدلی کارآمد و موفق است.
شریفی نزاد با بیان اینکه فعالیت جهاددانشگاهی در اجرای این طرح بسیار مطلوب و اثرگذار بوده است، ادامه داد: امیدواریم با تلاش و همکاری اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی و جهاددانشگاهی استان، سهمیه استان سمنان افزایش پیدا کند تا افراد بیشتری در استان که در بخش مشاغل خانگی فعالیت میکنند بتوانند در این طرح مورد حمایت و پوشش قرار گیرند.
رییس جهاددانشگاهی استان سمنان نیز در این نشست گفت: مجموعه فعالیتهای جهاددانشگاهی با نیروهای جوان، متخصص و کارآمد در حوزههای آموزشی، پژوهشی و فرهنگی می توانند در شرایط اقتصادی استان نقش موثر و مطلوبی داشته باشند.
حسن رهایی افزود: دو مرکز نوآوری اپلیکیشنهای تلفن همراه در حوزه آموزشی، مرکز خدمات تخصصی مستندسازی و چندرسانهای در حوزه فرهنگی و همچنین مرکز افکار سنجی، نیازسنجی و طرحهای پژوهشی مختلف از جمله شاخصترین فعالیت های جهاددانشگاهی استان سمنان است.
وی همچنین با اشاره به طرحهای مختلف در حوزه اقتصادی و اشتغال گفت: برگزاری دورههای آموزشی کارآفرینی، دورههای آموزش تخصصی در حوزه اشتغال شامل تکنیسین دندانپزشک، دستیار داروخانه، کمک پرستاری و ... و همچنین همکاری در اجرای طرحهای ملی توسعه مشاغل خانگی و مشاغل زنان سرپرست خانوار از جمله مهمترین فعالیتهای جهاددانشگاهی در بخش اشتغال بوده است.
رییس جهاددانشگاهی استان سمنان همچنین از طرح نوین مشاغل خانگی، فرصتی برای کمک به توسعه اقتصادی و اجتماعی خانوادههای استان سمنان نام برد و گفت: در دورانی که کشور تحت ظالمانهترین و سختترین تحریمهاست و بیماری کرونا نیز شرایط را سختتر کرده است مشاغل خانگی میتواند در سال جهش تولید بهترین راهکار برای توسعه اشتغال و اقتصاد عموم مردم و جامعه باشد.
رهایی افزود: در طرح الگوی نوین توسعه مشاغل خانگی که به کارفرمایی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و توسط جهاددانشگاهی و همکاری تمامی دستگاههای اجرایی و کارآفرینان اجرا میشود، با انجام مطالعات ملی و بینالمللی در خصوص مشاغل خانگی و آسیبشناسی طرحهای گذشته در این خصوص مدلی نوین طراحی شده است.
وی ادامه داد: این طرح در سه مرحله شناسایی ظرفیتها و پتانسیلهای اشتغال در حوزه مشاغل خانگی در استان و توانمندسازی متقاضیان و اتصال به بازار طراحی شده است.
نظر شما :