تاکید مدیران عالی استان قم بر لزوم اجرای طرح مشاغل خانگی

۱۵ آذر ۱۳۹۹ | ۱۶:۱۱ کد : ۲۵۲۹۶ تجاری سازی و اقتصاد دانش بنیان
مدیران عالی استان قم از جمله معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار و مدیران کل استان بر لزوم اجرای طرح ملی توسعه مشاغل خانگی تاکید کردند.
تاکید مدیران عالی استان قم بر لزوم اجرای طرح مشاغل خانگی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی قم، جلسه شورای راهبردی طرح ملی توسعه مشاغل خانگی استان قم در استانداری قم با حضور مهندس مهرداد غضنفری معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار قم، دکتر محمد حیدری رییس جهاددانشگاهی واحد استان و مدیران کل دستگاه‌های اجرایی استان برگزار شد.

در ابتدای این نشست مهندس کاویانی مدیرکل رفاه، کار و امور اجتماعی به تشریح اهمیت طرح مشاغل خانگی پرداخت و در ادامه نیز علی حسینی معاون فرهنگی جهاددانشگاهی قم با اشاره به زوایای مختلف طرح، به تشریح عملی طرح ملی توسعه مشاغل خانگی از جمله سه فاز تخصصی شناسایی مزیت‌های استان، استعداد سنجی و توانمندسازی و مشاوره و همچنین اتصال به بازار از طریق پلتفرم‌های فروش و پیشرانهای طرح و شبکه سازی پرداخت.

معاون امور اقتصادی استاندار قم در این نشست بیان کرد: در گذشته نیز طرح‌‍های بسیار زیادی در این حوزه مطرح شده بود اما به دلیل نداشن چارچوب‌های مشخص و بنیان‌های علمی قوی پس از گذشت زمان فراموش شدند اما در خصوص طرح ملی مشاغل خانگی به دلیل جامعیت و برخورداری از پشتوانه علمی و همچنین تشکیلات جامع جهاددانشگاهی، اقدامات مثبتی را در این طرح شاهد خواهیم بود.

مهندس غضنفری با تاکید بر لزوم وجود هم افزایی در این طرح، افزود: در ذیل این طرح چند کمیته توسط دبیرخانه طرح انجام تشکیل شود که سهم کمیته‌ها در حمایت از طرح به صورت دقیق مشخص باشد.

وی در تصریح هدفمند بودن طرح ملی مشاغل خانگی، عنوان کرد: شناسایی الزامات و محدودیت‌ها، تشکیل کمیته‌های مختلف طرح با هدف تفکیک وظایف و جلوگیری از پراکندگی کار و تجمیع توان دستگاه‌های مسوول و عضو برای رسیدن به اهداف اصلی طرح لازم است.

مهندس غضنفری با بیان این‌که برای رسیدن به نتایج مطلوب در این طرح باید تمام دستگاه‌ها درگیر باشند، افزود: دستگاه‌های تخصصی مسوول در مشاغل در حوزه‌های خاص مختلفی فعال هستند که در این طرح در حوزه اجرا  یک برنامه‌ریزی جامع و هدفمند را می طلبد.

معاون امور اقتصادی استاندار قم با اشاره به دقیق بود آمار ها در این طرح اظهار کرد: در خصوص آمار و ارقام باید به اجماع مشترکی رسید چراکه تناقض آماری سبب قضاوت های نادرست می شود.

وی همچنین بیان کرد: یکی از مشکلات اساسی دولت در استان‌ها این است که به رغم اقدامات بسیار زیاد، در انتقال آنها دچار مشکلات شده اند. برای مثال در حوزه مشاغل خانگی تا کنون اقدامات بسیار زیادی صورت گرفته که برای دست یابی به اهداف اصلی این طرح باید طرح ها و اقدامات گذشته به خوبی مورد بررسی و تحقیق قرار گیرد.

مهندس غضنفری با اشاره به اهمیت پیگیری کردن طرح، عنوان کرد: باید در تمام کمیته ها مسئول مشخصی برای پیگیری ابعاد مختلف طرح وجود داشته باشد.

وی در ادامه در خصوص ایجاد بازارچه‌های مواد غذایی تصریح کرد: به دلیل منع هرگونه تجمع، طرح ایجاد بازارچه‌ها در دستور کار بلند مدت قرار دارد و تا فرا رسیدن زمان مطلوب برای برگزاری این بازارچه صرفا پیگیری‌های لازم صورت می‌گیرد.

کلیدواژه‌ها: اشتغال واحد قم مشاغل خانگی


نظر شما :