انعقاد تفاهم نامه همکاری بین جهاددانشگاهی و نیروی انتظامی، هلال احمر و اداره فنی و حرفه ای کرمان

۲۱ مهر ۱۳۹۷ | ۱۵:۵۵ کد : ۲۵۱۱ عمومی
در جهت امور تسهیل گری در محلات حاشیه ای شهر کرمان تفاهم نامه همکاری بین جهاددانشگاهی و نیروی انتظامی، سازمان هلال احمر و اداره کل فنی و حرفه ای استان امضا شد.
انعقاد تفاهم نامه همکاری بین جهاددانشگاهی و نیروی انتظامی، هلال احمر و اداره فنی و حرفه ای کرمان

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان کرمان، در راستای بهره گیری از ظرفیت ها و توانمندی های دستگاه های اجرایی و سازمان های استان در جهت امور تسهیل گری در محلات حاشیه ای شهر کرمان، با حضور دکتر محبوبی معاون سازمان اجتماعی کشور و موسی پور مدیر کل اجتماعی فرهنگی استانداری و ناظر عالی طرح تسهیل گری محلات سه توافقنامه همکاری فی مابین جهاددانشگاهی استان کرمان بعنوان مجری طرح تسهیل گری محلات و نیروی انتظامی استان، سازمان هلال احمر استان و اداره کل فنی و حرفه ای استان کرمان در سالن دکتر کاظمی آشتیانی جهاددانشگاهی منعقد شد.
در این برنامه که مدیران و کارشناسان دفاتر تسهیل گری شهر کرمان نیز حضور داشتند موسی پور مدیر کل فرهنگی اجتماعی استانداری به بیان جنبه های گوناگون پیشرفت کار دفاتر تسهیل گری پرداخت و از همکاری و مشارکت دستگاه های اجرایی استان با جهاددانشگاهی در اجرای این طرح مهم تقدیر به عمل آورد.
دکتر محبوبی در این مراسم ابراز داشت اقدام و نگاه وزارت کشور در این حوزه یک نگاه استراتژیک است و مساله حاشیه نشینی و لزوم اقدامات تسهیل گرانه در وزارت کشور به عنوان یک موضوع و سرفصل راهبردی مطرح می باشد.
وی در ادامه بیان کرد: مقام معظم رهبری مسئله حاشیه نشینی را بعنوان یکی از 5 اولویت اصلی معضلات اجتماعی کشور مطرح فرموده اند.
دکتر محبوبی خطاب به دست اندرکاران امور تسهیل گری استان گفت: مبانی نظری موید آن است که روش مداخله شما در مساله یکی از کارآمدترین روش های ممکن است و آن تعیین کار با جلب مشارکت ذینفعان که همان ساکنان محلات هدف می باشند.
دکتر محبوبی افزود: اگر در مساله محلات حاشیه ای نگاه ما صرفا کالبدی و عمرانی باشد از همه جانبه گری فاصله گرفته ایم و مساله به میلیاردها اعتبار نیازمند است، اما نگاه تسهیل گرانه نگاهی گسترده و همه جانبه نگر است و مسائل اجتماعی، مددکاری و روانشناسی و اقتصادی را نیز علاوه بر بعد کالبدی در بر می گیرد.
وی بهره گیری از توان و ظرفیت تمامی دستگاه های اجرایی و مهیا نمودن فضا برای بهره گیری از هم افزایی را در خدمت رسانی به محلات بسیارمهم و حایز اهمیت خواند و از تلاش های موثر و موفق جهاددانشگاهی استان کرمان و مدیر کل اجتماعی فرهنگی استاندر کرمان تقدیر و تشکر به عمل آورد.
دکتر محبوبی در این جلسه اعلام نمود تا پایان سال 97 تعداد دفاتر تسهیل گری در کشور از 68 به 220 دفتر خواهد رسید.

معاون سازمان اجتماعی کشور اقدامات انجام شده توسط دفتر اجتماعی فرهنگی استانداری و جهاددانشگاهی استان کرمان را فراتر از چارچوب ابلاغی وزارت کشور برشمرد و آن را یک الگوی ملی برای کشور اعلام نمود.
پس از آن توافقنامه های همکاری در زمینه های آموزشی، مشاوره ای، اجرای برنامه های مشترک و بهره گیری از توانایی های متقابل در محلات حاشیه ای، بافت های تاریخی و فرسوده شهر کرمان توسط دکتر کامیاب مقدس رئیس جهاددانشگاهی استان، سرهنگ فرشید قائم مقام فرماندهی نیروی انتظامی به نمایندگی از سردار بنی اسد فرمانده نیروی انتظامی استان، دکتر جهانگیری مدیر کل فنی و حرفه ای و فلاح مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان کرمان امضا و مبادله گردید.
سرهنگ فرشید قائم مقام فرماندهی نیروی انتظامی استان در این مراسم ضمن ابراز خرسندی از اقدامات خالصانه و صادقانه دفاتر تسهیل گری بیان داشت: بعنوان پلیس خدمتگذار ما خود را ملزم به حضور و مشارکت در این طرح می دانیم و در کنار دفاتر تسهیل گری در جهت دستیابی به اهداف والای این طرح که کاهش آسیب های اجتماعی و افزایش احساس امنیت در جامعه است گام برمیداریم.
گفتنی است، مساله امنیت از مهمترین دغدغه های دفاتر تسهیل گری در بافت های فرسوده و محلات حاشیه ای شهر می باشد.
دکتر جهانگیری مدیر کل فنی و حرفه ای استان در این جلسه ابراز داشت اداره کل فنی و حرفه ای آمادگی کامل دارد تا برای کسانی که از سوی دفاتر تسهیل گری جهاددانشگاهی معرفی می شوند آموزش های خود اشتغالی و دوره های آموزش مهارتی بصورت رایگان برگزار نماید.

وی از کمک های موثر سازمان اجتماعی کشور و اداره کل فرهنگی اجتماعی استان تقدیر به عمل آورد.
فلاح مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان کرمان ضرورت ورود هلال احمر به موضوعات آسیب های اجتماعی را جدی برشمرد و افزود فقر، مهاجرت های بی رویه و خشکسالی باعث ایجاد حاشیه در شهر ها شده است.

وی با اشاره به انعقاد تفاهم نامه افزود جمعیت هلا احمر استان کرمان آموزش های پیشگیری از اعتیاد، سبک فرزند پروی، آموزش های همگانی کمک های اولیه را برای افراد معرفی شده توسط دفاتر تسهیل گری برگزار خواهد کرد.

فلاح همچنین از برگزاری یک اردوی 5000 نفره برای اعضای جمعیت هلال احمر تا پایان سال جاری خبر داد.
در ادامه این نشست مدیران دفاتر محلات 10 گانه، گزارشی در خصوص موضوعات و فعالیت های خود در زمینه های:
معضل کودکان بازمانده از تحصیل، مسئله پیگیری اشعابات غیرقانونی آب، برق و گاز، زنان سرپرست خانوار، اعتیاد، کارتن خوابها، روسپی گری، جمعیت بالای اتباع خارجه در محلات مرکزی، شناسایی و اقدام برای معلولین جسمی و ذهنی، نبود آسفالت، عدم جمع آوری زباله، ایجاد بازارچه های محلی و اشتغال زایی، برگزاری کارگاه های آموزشی با موضوعات اجتماعی، حقوقی، روانشناسی، کشاورزی شهری و ...، پیگیری اراضی بلاتکیف و مسائل خاص آن ارایه کردند.
 


نظر شما :