چند انتصاب در جهاددانشگاهی خوزستان

۰۹ آذر ۱۳۹۹ | ۰۳:۳۹ کد : ۲۵۱۰۳ عمومی
رییس سازمان جهاددانشگاهی خوزستان در حکمی معاونان پژوهش و فناوری و آموزشی و همچنین سرپرست معاونت فرهنگی این سازمان را منصوب کرد.
چند انتصاب در جهاددانشگاهی خوزستان

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی خوزستان، دکتر سیدعلیرضا علوی رییس سازمان جهاددانشگاهی خوزستان در حکمی محمدمهدی آقاکوچک را برای مدت دو سال به عنوان معاون پژوهش و فناوری این سازمان منصوب کرد.

آقاکوچک پیش از این سرپرستی این معاونت را بر عهده داشت.

رییس سازمان جهاددانشگاهی خوزستان همچنین در حکمی دیگر محمدامین صالحی نژاد را به مدت دو سال به عنوان معاون آموزشی این سازمان منصوب کرد.

علوی در نامه‌ای خطاب به رمضان شیرعلی داورپناه از خدمات وی در دوران تصدی معاونت آموزشی جهاددانشگاهی خوزستان تقدیر کرد.

رییس سازمان جهاددانشگاهی خوزستان همچنین در حکمی مریم جویدراوی را به عنوان سرپرست معاونت فرهنگی این سازمان منصوب کرد.

علوی در نامه‌ای خطاب به محمدامین صالحی نژاد از خدمات وی در دوران تصدی معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی خوزستان تقدیر کرد.

کلید واژه ها: جهاددانشگاهی خوزستان انتصاب