کتاب «تطیر و تفال از دیدگاه قرآن و حدیث» وارد بازار نشر شد

۰۸ آذر ۱۳۹۹ | ۱۳:۱۲ کد : ۲۵۰۹۳ فرهنگی
سازمان انتشارات جهاددانشگاهی استان مرکزی کتاب «تطیر و تفال از دیدگاه قرآن و حدیث» را منتشر کرد.
کتاب «تطیر و تفال از دیدگاه قرآن و حدیث» وارد بازار نشر شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی، کتاب «تطیر و تفال از دیدگاه قرآن و حدیث» توسط سازمان انتشارات جهاددانشگاهی استان مرکزی چاپ شد.

مجتبی غلامی معاون فرهنگی جهاددانشگاهی استان مرکزی ضمن اعلام این خبر، در خصوص موضوع و مطالب این کتاب گفت: از آنجایی که موضوع تطیر به صورت مستقیم و غیرمستقیم در قرآن کریم مطرح است ولی موضوع تفال به صورت مستقیم در قرآن نیامده و میتوان گفت این مساله به‌صورت مستقیم و غیرمستقیم تحت عنوان «برکت» در قرآن بیان شده است، در این کتاب مولفان در خصوص تطیر و تفال از دیدگاه قرآن و حدیث مطالب ارزشمندی را بیان کرده‌اند.

غلامی افزود: کتاب تطیر و تفال از دیدگاه قرآن و حدیث تالیف سیداحمد عابدین پور، لیلا یزدان آفرین،3 سید مجید نبوی در 180 صفحه و به قیمت 30 هزار تومان توسط سازمان انتشارات جهاددانشگاهی استان مرکزی به چاپ رسید.

کلید واژه ها: واحد استان مرکزی فرهنگی کتاب