برگزاری نشست مشترک مدیران اتحادیه کشوری مؤسسات قرآنی و سازمان قرآنی دانشگاهیان کشور
به گزارش سازمان قرآنی دانشگاهیان کشور، نشست مشترک محمد انجمشعاع، مدیرعامل اتحادیه کشوری مؤسسات و تشکلهای قرآن و عترت و محمدحسین حسنی، سرپرست سازمان قرآنی دانشگاهیان و مدیرعامل ایکنا عصر دوشنبه، سوم آذرماه، در سازمان قرآنی دانشگاهیان کشور برگزار شد.
سرپرست سازمان قرآنی دانشگاهیان کشور در ابتدای نشست گزارشی از فعالیتها و برنامههای توسعهای مراکز مختلف این سازمان در حوزههای داخلی و بینالمللی، از جمله ایکنا طی ۱۷ سال فعالیت اولین و تنها خبرگزاری تخصصی قرآنی جهان اسلام ارایه داد.
مدیرعامل ایکنا اظهار کرد: خوشبختانه این سازمان از حیث تعداد کاربران و مباحث مالی در شرایط کرونا با مشکلی مواجه نبوده است. این سازمان به عنوان زیرمجموعه جهاددانشگاهی و همانند دیگر مراکز و واحدهای این نهاد انقلابی کشور، در حوزه قرآنی و فرهنگی خود را بهروز نگه داشته است. در این سازمان، فعالیت آیندهپژوهانه در حال شکلگیری است و به دلیل اهمیت یافتن فضای مجازی بهدنبال عرضه این نوع خدمات به ویژه طراحی و راهاندازی پلتفرمهایی بومی هستیم.
سرپرست سازمان قرآنی دانشگاهیان با اشاره به اینکه در زمینه عرضه پلتفرمهای قابل استفاده برای مؤسسات قرآنی آماده هستیم و حتی به ابعاد بینالمللی این کار نیز اندیشیدهایم، تصریح کرد: درصدد ورود به طراحی پلتفرمهای بومی در حیطه شبکههای اجتماعی جهت حمایت از کسب و کارها و محصولات دینی و قرآنی هستیم، بر این باوریم نظام معنایی پلتفرمهایی که در حال حاضر در کشورمان خود را بومی معرفی میکنند، براساس نظام معنایی اسلامی نیست و همان شیوه غربی است. با بضاعت موجود خود بر آن هستیم در این زمینه نیز نگاه مؤثری داشته باشیم.
مدیرعامل اتحادیه کشوری مؤسسات و تشکلهای قرآن و عترت نیز ضمن ارائه گزارشی از چند ماه حضورش در مسئولیت مدیریت اتحادیه گفت: مدتهاست که با فعالیتهای جهاددانشگاهی آشنا هستم و ارتباط خوبی با سازمان قرآنی دانشگاهیان و ایکنا دارم. در ادامه این ارتباط دوجانبه، مناسب است تا به فصل جدیدی از تعاملات دو مجموعه و ترسیم نقشهای مشترک فکر کنیم، تا هرچه سریعتر در راستای رفع مشکلات مؤسسات قرآنی قدم برداریم.
محمد انجمشعاع افزود: مؤسسات قرآنی ظرفیتهای احصا نشدهای دارند که به طور مثال در ایام کرونا به تولید گسترده ماسک و اقلام بهداشتی پرداختند و نشان دادند که از چنین ظرفیتی میتوان برای تولیدات فاخر فرهنگی بهرهمند شد. همچنین باید مدیران مؤسسات قرآنی را به این باور رساند که میتوانند نگاهی عمیقتر از برگزاری صرف کلاسهای آموزشی در حد محله و منطقه خود داشته باشند.
انجمشعاع با بیان اینکه سه هزار مؤسسه قرآنی در کل کشور زیرنظر اتحادیه اعم از دارای مجوز از سازمان تبلیغات اسلامی و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی فعالیت دارند، اظهار کرد: ضروری است کارگروه مشترکی بین اتحادیه کشوری و سازمان قرآنی دانشگاهیان شکل گیرد تا منجر به انعقاد تفاهمنامهای شود.
نظر شما :