برگزاری همایش زنان و مدیریت روستا به همت معاونت آموزش جهاددانشگاهی ایلام

۲۱ مهر ۱۳۹۷ | ۰۹:۳۰ کد : ۲۴۹۲ آموزش و کارآفرینی
همایش زنان و مدیریت روستا با تاکید بر رویکرد اقتصادی باهمکاری جهاددانشگاهی ایلام و دفتر امور بانوان و خانواده استانداری برگزار شد.
برگزاری همایش زنان و مدیریت روستا به همت معاونت آموزش جهاددانشگاهی ایلام

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی ایلام، همایش زنان و مدیریت روستا ویژه دهیاران زن استان به همت معاونت آموزشی جهاددانشگاهی ایلام و با همکاری استانداری ایلام در ۱۸ مهر با حضور شادیوند مدیرکل دفتر امور بانوان استانداری، دکتر آزادی مدیرکل دفتر امور روستایی استانداری، مهندس حسینی رییس جهاددانشگاهی استان و بیش از 60 دهیار زن ایلام برگزار شد.
«مریم شادیوند» در همایش زنان و مدیریت روستا با تاکید بر رویکرد اقتصادی که با همکاری دفتر امور زنان و خانواده استانداری و معاونت آموزشی جهاددانشگاهی استان برگزار شد، اظهار کرد: چالش امروز کشور ما بیکاری است و متاسفانه این چالش زمینه‌ی معضلات زیادی را نیز ایجاد کرده است.
وی با اشاره به رویکرد توان‌افزایی دولت در جوامع محلی برای حل این مشکل، گفت: زنان مدیر روستا می‌توانند با برنامه‌ریزی برای این رویکرد و با مدیریت خلاقانه و همراهی با مردم در راه حل این مشکل گام‌های اساسی بردارند.