معاون آموزشی جهاددانشگاهی آذربایجان غربی خبر داد:
اتمام موفق دوره های آموزشی آنلاین برای توانمند سازی فعالان حوزه گردشگری استان
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی آذربایجان غربی، سید جعفر ایرانی اظهار داشت : در شش ماهه اول امسال تعداد 5 دوره کوتاه مدت آموزشی برای فعالین حوزه گردشگری کلیه شهرستانهای استان با همکاری معاونت گردشگری اداره کل میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری آذربایجان غربی برگزار شد که 210 نفر از فعالین این حوزه در این دورهها شرکت کردند.
وی افزود: جهت رعایت پروتکلهای بهداشتی و لزوم برگزاری دورههای آموزشی به صورت مجازی، معاونت آموزشی جهاد دانشگاهی استان در سالجاری و با بهرهگیری از امکانات نرم افزاری و سخت افزاری کارآمد و تخصص و توان مربیان مجرب ، در بازه زمانی مرداد، شهریور و مهر ماه 1399 میزان 3976 نفر ساعت دوره آموزشی برگزار شد.
ایرانی با بیان این که این دورهها با هدف توسعه، توانمند سازی و فرهنگسازی گردشگری بومی و فعال استان برگزار شده است، گفت: فعالیت در دوره های شناخت روحیات ملل، بخش بندی بازار گردشگری، اصول مدیریت هتلداری، سرویس رستوران، توسعه گردشگری روستایی و ایجاد اقامتگاههای بومگردی موفق به اخذ گواهی نامه معتبر آموزشهای مجازی (کوتاه مدت) در زمینه شدند.
معاون آموزشی جهاددانشگاهی آذربایجان غربی با اشاره به اینکه رابطه حسنه و بسیار مناسبی و تنگاتنگی بین جهاددانشگاهی آذربایجان غربی و اداره کل میراث فرهنگی ،صنایع دستی و گردشگری استان برقرار بوده است ادامه داد: در راستای سیاست های اقتصاد مقاومتی جهاددانشگاهی طی سال 97 توانمند سازی 200 نفر از زنان روستایی روستاهای تکاب شامل یولقون آغاج،بدرلو،نصرت آباد و قیرنجه را به صورت ممتاز و شایسته ای به سرانجام رسانده است.
وی افزود: در سال 98 نیز ایجاد توانمندی در رشته های گلیم بافی،منبت چوب و معرق چوب در شهر ارومیه و نیز به آموزی رشته های پیکر تراشی و ریزه کاری در روستاهای الیاس آباد و گورچین قلعه در دستور کار بوده و به سرانجام رسیده است.
ایرانی ادامه داد: قرارداد بزرگ توانمند سازی و به آموزی روستاییان ارومیه،بوکان ،مهاباد و سیه چشمه نیز با اداره کل میراث فرهنگی و صنایع دستی و گردشگری استان منعقد شده که پس از فروکش تب کرونا و تا حدی عادی شدن اوضاع و پس از تامین اعتبار از سوی کارفرما در دستور کار اجرایی قرار خواهد گرفت .
وی با اشاره به استقبال اداره کل میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری استان از طرح ها ، ایده ها و پیشنهادات جهاد دانشگاهی اظهار کرد: جهاددانشگاهی از گذشته تا کنون با بکار گیر تیم های تخصصی در حوزه های مختلف آماده تحقق اهداف و منویات این اداره کل بوده و همچنان این آمادگی وجود دارد.
وی با اشاره به تفاهمنامه همکاری بین دوطرف بیان کرد: برگزاری استارت آپ، تدوین و طراحی و اجرای طرح های مطالعاتی کاربردی توسعه ای و طراحی و اجرای دوره های آموزشی از حوزه های همکاری واحد با اداره کل میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری استان می باشد.
نظر شما :