کتاب «ادبیات داستانی جنگ در ایران»برنده هجدهمین دوره جایزه کتاب سال دفاع مقدس شد

۲۷ آبان ۱۳۹۹ | ۱۰:۳۷ کد : ۲۴۷۷۱ فرهنگی
کتاب ادبیات داستانی جنگ در ایران، تالیف دکتر مهدی سعیدی عضو هیئت علمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات اجتماعی جهاددانشگاهی، برنده هجدهمین دوره جایزه کتاب سال دفاع مقدس در حوزه پژوهش‌های فرهنگی و ادبی شد.

به گزارش روابط عمومی علمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات اجتماعی جهاددانشگاهی، کتاب ادبیات داستانی جنگ در ایران، نوشته دکتر مهدی سعیدی عضو هیئت علمی این پژوهشگاه برنده هجدهمین دوره جایزه کتاب سال دفاع مقدس در حوزه پژوهش‌های فرهنگی و ادبی شد .

این کتاب حاصل پژوهش های نویسنده درباره داستان‌نویسی جنگ است که در گروه زبان و ادبیات فارسی پژوهشگاه انجام شده و ضمن دسته‌بندی جریان شناختی داستان‌های جنگ، نمونه‌هایی از آنها را تحلیل کرده است.

گفتنی است، این کتاب توسط پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات اجتماعی جهاددانشگاهی منتشر شده است.

کلید واژه ها: پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات اجتماعی جهاددانشگاهی جایزه کتاب سال