دکتر بیجندی در چهل و پنجمین گردهمایی معاونان آموزشی جهاددانشگاهی مطرح کرد:
ضرورت ایجاد تغییر در برنامههای آموزشی جهاددانشگاهی
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی، دکتر محمدصادق بیجندی در چهل و پنجمین نشست معاونان آموزشی سازمانهای استانی، واحدها، پژوهشگاه ها، پژوهشکده ها، دانشگاهها و موسسات آموزش عالی این نهاد که امروز چهارشنبه 18 مهرماه به میزبانی معاونت آموزشی جهاددانشگاهی در مجتمع تحقیقاتی شهدای جهاددانشگاهی برگزار شد، با تاکید بر لزوم ایجاد تغییرات اساسی در برنامههای آموزشی این نهاد و با برشماری محورهای مهم این برنامه، گفت: تنوع خدمات آموزشی برای بخش آموزشی جهاددانشگاهی بسیار مهم است؛ به عنوان مثال ما در حوزه علوم پزشکی ظرفیت بالایی در زمینه آموزش داریم که باید با نظارت دقیق و درست و با شدت تعمیم پیدا کند.
دکتر بیجندی افزود: ما در بخش آموزشی جهاددانشگاهی به زنجیره خدمات آموزشی نیاز داریم تا صفر تا صد یک آموزش را داشته باشیم و بدانیم چه کاری انجام میدهیم.
وی ادامه داد: من معتقدم همه کارهایی که در جهاددانشگاهی انجام شده بی نظیر است اما از سوی دیگر نیاز به یک باز تعریف دارد تا در زنجیره آموزشی، اشتراک اطلاعات را داشته باشیم.
معاون آموزشی جهاددانشگاهی افزود: زنجیره خدمات آموزشی باید با همکاری بخش پژوهشی، فرهنگی و اشتغال جهاد دانشگاهی محقق شود؛ متأسفانه برخی مواقع در جهاد دانشگاهی بخشینگری میشود که این به ما آسیب میزند.
وی با بیان اینکه جهاددانشگاهی در حوزه آموزش رقبای زیادی دارد گفت: باید در آموزش کاری کنیم که رقبا ما را الگو قرار دهند ما باید در این حوزه کاملا جدید کار کنیم؛ علمی کاربردیها، دانشگاهها و موسسات باید پوستاندازی کنند چون با شیوه کنونی نمیتوان در این فضا کار کرد بنابراین به درآمد صرف دل خوش نکنیم و افقهای دور را ببنیم.
دکتر بیجندی با تاکید بر این که آموزش باید در اوضاع فعلی هدفمند و دقیق باشد، گفت: پروژه eight یکی از این نمونههای بی نظیر است و باید به عنوان افتخار جهاددانشگاهی برای آن کار کنیم.
وی با بیان این که جهاددانشگاهی در حوزه آموزش زبان از پتانسیل بالایی برخوردار است گفت: کتاب eight در زمینه آموزش زبان توسط یورک تایید شده است.
دکتر بیجندی در بخش دیگری از صحبتهای خود با بیان اینکه آیندهنگری در حوزه آموزشی بسیار مهم بوده و اگر به آن دقت نکنیم آسیب خواهیم دید، گفت: یکی از شاخصههای آیندهنگری در آموزش ورود به آموزشهای بین المللی است که باید جدی گرفته شود.
وی در پایان بر قطبهای آموزشی در حوزه آموزشی جهاددانشگاهی تاکید کرد.
نظر شما :