نشست مشترک پارک علم و فناوری استان و جهاددانشگاهی یزد برگزار شد

۱۸ آبان ۱۳۹۹ | ۰۸:۰۷ کد : ۲۴۴۹۵ عمومی
سازمان جهاددانشگاهی استان یزد با پارک علم و فناوری استان در راستای افزایش تعامل و نحوه همکاری با مرکز رشد گیاهان دارویی جهاددانشگاهی اشکذر گفت و گو کردند.

به  گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی استان یزد، این نشست با حضور دکتر فاطمه سعادت جو رییس سازمان جهاددانشگاهی استان یزد ، دکتر محمد مهدی لطفی رییس پارک علم و فناوری یزد ، مهندس شهرام شکوهی معاون فناوری و محمد زارع معاون فناوری مرکز رشد جهاددانشگاهی برگزار شد.
در این نشست دکتر سعادت جو به معرفی فعالیت‌ها و اقدامات مرکز رشد پرداخته و ابراز امیدواری کرد تا با تعامل و همکاری بیشتر با پارک علم و فناوری فعالیتهای این مرکز در اشکذر گسترش یافته و خدمات بهتر و بیشتری به مردم این شهرستان به ویژه جوانان دارای ایده و خلاق ارایه گردد..
در ادامه دکتر لطفی با اظهار تمایل نسبت به همکاری هر دو دستگاه پیشنهاد انعقاد تفاهم نامه همکاری را ارایه و ایجاد فضای کار اشتراکی  و ایجاد مرکز نواوری جهت شناساندن هر چه بیشتر این مرکز را ارایه کردند.
همچنین مهندس شکوهی پیشنهاد برگزاری کارگاه های آموزشی و رویدادهای مختلف را با همکاری و حمایت پارک مطرح نمودند.

کلید واژه ها: جهاددانشگاهی استان یزد