توسط جهاددانشگاهی استان گیلان؛
کارگاه آموزشی جامع مدیریت زیست بومی تالاب امیرکلایه برگزار شد
وی افزود: تالابانزلی و پارک ملی بوجاق علاوه بر تالاب امیرکلایه از تالابهای بینالمللی هستند، اما تفاوت تالاب امیرکلایه در این است که از اکوسیستم دریاچهای برخودار است و این اکوسیستم موجب شده است که انواع پرندگان مهاجر در آن زمستان گذرانی کنند.
عاشوری ادامه داد: مدیریت زیست بومی برای همه تالابهای استان ضروری است و برای تحقق اهداف این مدیریت باید از جوامع محلی و بومی بیشتری بهره ببریم.
وی تصریح کرد: یکی از فواید موثر برگزاری این کارگاهها تبادل اطلاعات بین نمایندگان دستگاهها بود که منجر به افزایش حفاظت و بهرهبرداری خردمندانه خواهد شد.
مسوول دبیرخانه تالابهای گیلان گفت: حضور ذینفعان و افزایش مشارکت افراد محلی موجب میشود که مدیریت زیست بومی امیرکلایه در سطح بالاتری اجرا شود.
محمدرضا سلحشور نماینده دفتر فنی استانداری گیلان گفت: برگزاری چنین کارگاههایی میتواند خروجی خوب و موفق برای تالابهای استان داشته باشد.
وی افزود: برای احیاء تالابها راهحلها مشخص است و به دلیل بین المللی بودن، ضروری است در برخی موارد اعتبارات ملی نیز اختصاص یابد.
سلحشور ادامه داد: تالابها از پیچیدهترین اکوسیستمها هستند و حفاظت از آنها اثر خیلی زیادی بر بخش اقتصادی، محیط زیست و ... آن منطقه دارند و موجب پایداری منطقه نیز میشوند.
وی تصریح کرد: همکاری دستگاهها و جلب مشارکت مردمی در اجرای اهداف مدیریت زیست بومی بسیار موثر است و باید ارتباط بیشتری بین دستگاهها و مردم ایجاد شود.
نظر شما :