با همکاری جهاددانشگاهی البرز؛

مرکز خدمات تسهیل‌گری اتاق بازرگانی استان افتتاح شد

۱۶ مهر ۱۳۹۷ | ۱۴:۳۷ کد : ۲۴۱۶ تجاری سازی و اقتصاد دانش بنیان
با حضورمحمدعلی نجفی استاندار البرز و با همکاری جهاددانشگاهی استان البرز مرکز خدمات تسهیل‌گری اتاق بازرگانی استان افتتاح شد.
مرکز خدمات تسهیل‌گری اتاق بازرگانی استان افتتاح شد

 

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان البرز،  محمدعلی نجفی استاندار البرز در مراسم افتتاح مرکز خدمات تسهیل‌گری اتاق بازرگانی البرز با اشاره به اینکه باید از تمامی ظرفیت‌ها برای توسعه استان استفاده کرد؛ گفت: بسیاری از دستگاه‌ها امکاناتی دارند که می‌توان از آن‌ها برای پیشبرد برنامه‌های توسعه‌ای البرز استفاده کرد.

وی فلسفه برگزاری شورای گفت و گو را استفاده از ظرفیت بخش خصوصی برای توسعه اقتصادی استان دانست و افزود: تشکیل این نشست ها باید نتیجه‌ای داشته باشد؛ پیشنهادهای مطرح شده باید جنبه عملیاتی و اجرایی داشته باشند و صرفاً در حد پیشنهاد نباشند.

وی گفت: با توجه به شرایط اقتصادی امروز کشور، نباید وقت تلف کنیم و دور باطل بزنیم باید با مدیریت اولویت‌ها را بشناسیم و براساس نیازها و اولویت‌ها اقدام کنیم .نجفی در پایان به همکاری بخش صنعت و دانشگاه اشاره کرد و گفت: این همکاری باید دوجانبه باشد؛ بحث جدایی دانشگاه و صنعت بحث تازه‌ای نیست که خوشبختانه با برنامه ریزی‌های انجام شده میزان ارتباط این دو بخش نسبت به گذشته به خصوص در این استان بیشتر شده است که امیدواریم با بررسی شکاف‌های موجود روز به روز این فاصله کمتر شود.

در ادامه این مراسم، رحیم بنامولائی رییس اتاق بازرگانی البرز، اظهارکرد: کارشناسان مجرب و کاردان اتاق‌های بازرگانی در مباحث تولید ثروت و مقابله اصولی با بحران‌های اقتصادی برای ارائه راهکارهای مناسب به دولتمردان آمادگی کامل دارند.

وی نشست‌های شورای گفت وگوی دولت و بخش خصوصی را بسترساز استفاده از نظرات کارشناسان عنوان کرد و گفت: تدام این نشست‌ها آگاهی هرچه بیشتر مدیران جامعه از چالش‌های اقتصادی را درپی دارد.

رحیم بنامولائی بیان کرد: برای توسعه اقتصادی و حل مشکلات باید باور داشته باشیم که بهره‌گیری از   راهکارهای کارشناسان مجرب کارساز است و کارشناسان بخش خصوصی در بحث مدیریت هزینه و درآمد می‌توانند مجریان نظام را در تصمیم‌گیری‌هایشان یاری کنند.

بنا مولایی عملکرد جزیره‌ای و موازی کاری را بلای جان بخش تولید و صادرات و مانعی بزرگ در روند بهبود فضای کسب و کار دانست و گفت: بر اساس ماده دو قانون بهبود مستمر کسب و کار، دولت مکلف است در روند اصلاح و تدوین مقررات و آیین‌نامه‌ها، نظرات کتبی تشکل‌ها را دریافت و در صورت لزوم آنان را در جلسات تصمیم‌گیری دعوت کند.

رییس اتاق البرز تصریح کرد: همچنین بر اساس ماده سه قانون بهبود مستمر محیط کسب و کار، دستگاه‌های اجرایی مکلفند هنگام تدوین یا اصلاح مقررات و بخشنامه‌ها نظرات تشکل‌های اقتصادی ذیربط را استعلام و مورد توجه قرار دهند؛ اما با این حال گاهی شاهد بخشنامه و آیین نامه‌هایی هستیم   که بدون کسب نظرات تشکل‌های خصوصی صادر و موجب بروز مشکلات در مسیر تولید، عرضه و صادرات می‌شود.

رییس پارلمان بخش خصوصی البرز در پایان با اشاره به نگاه حمایتی اتاق البرز از تشکل‌ها، گفت: بستر و فضا برای حضور تشکل‌های بخش خصوصی در این اتاق فراهم بوده که این مهم فرصت را برای بهبود فضای اقتصادی استان مهیا کرده است.

ابوالحسن قاسم‌پور مشاور پژوهش و آموزش اتاق بازرگانی البرز و مدیر دفتر تجاری‌سازی فناوری و اشتغال دانش‌آموختگان جهاد دانشگاهی البرز نیز گفت:  مرکز خدمات تسهیل‌گری با هدف بهبود فضای کسب ‌و کار، کارآفرینی، پرورش ایده‌های نو و خلاقانه دانشجویان و نخبگان مراکز علمی در اتاق البرز راه‌اندازی شده است..

وی افزود: با توجه به اینکه اتاق بازرگانی البرز بحث ساماندهی استارت آپ‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان را با همکاری جهاددانشگاهی استان دنبال می‌کند؛ راه اندازی این مرکز یقینا از برخی موازی کاری‌ها جلوگیری می‌کند.

ابوالحسن قاسم‌پور با تاکید براینکه با به‌کارگیری ایده‌های نو در صنعت و جلوگیری از موازی کاری‌ها در این بخش، به‌یقین کمتر شاهد هدر رفت سرمایه خواهیم بود، گفت: فعالیت این مرکز بر روی ایده‌ها، کارهای نو و فن‌آوری استارت آپها و شرکت‌های دانش بنیان متمرکز خواهد شد.


نظر شما :