رییس جهاددانشگاهی استان اردبیل خبر داد:
مراجعه ۳۳ هزار زوج نابارور به مرکز درمان ناباروری قفقار
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان اردبیل، مهندس بهنامجو به همراه مهندس ندایی معاون عمرانی استانداری اردبیل 15 مهر از مراکز درمان ناباروری قفقاز، مرکز رشد فناوری گیاهان دارویی و ساختمان مرکزی جهاددانشگاهی واحد استان اردبیل بازدید و از نزدیک در جریان فعالیتهای آنها قرار گرفت.
در این بازدید استاندار اردبیل ضمن قدردانی از تلاشهای جهاددانشگاهی در ارائه خدمات علمی، آموزشی، درمانی و فرهنگی به مردم استان اردبیل بیان کرد: مرکز درمان ناباروری جهاددانشگاهی توانسته است مجموعه خوبی از نظر تجهیزات پزشکی و نیروی متخصص فراهم نماید که جا دارد این مرکز توسعه یابد.
اکبر بهنامجو با بیان اینکه این مرکز میتواند گامهای مؤثری در توسعه گردشگری سلامت استان داشته باشد تصریح کرد: جهاددانشگاهی باید نسبت به راهاندازی شعبهای از مرکز درمان ناباروری خود در شهرستان بیلهسوار اقدام نماید تا بتواند زمینه درمان اتباع کشور جمهوری آذربایجان که از طریق گمرک بیلهسوار وارد استان میشوند، فراهم نماید.
وی در بازدید از مرکز رشد فناوری گیاهان دارویی جهاددانشگاهی اردبیل هم بر مساعدت استانداری اردبیل برای راهاندازی واحد صنعتی گیاهان دارویی در استان توسط جهاددانشگاهی و حل مشکلات فناوران این مرکز قول مساعد داد و خاطرنشان کرد: فناوران جهاددانشگاهی میتوانند با همکاری دانشگاهها نسبت به انجام تحقیقات ایدههای خود اقدام نمایند که با این کار، جهاددانشگاهی به عنوان یک نهاد علمی و پژوهشی به دانشگاهها در جهت حرکت به سمت فناورانه و دانش بنیان کمک خواهد کرد.
استاندار اردبیل فعالیتهای فناورانه را نیازمند حمایت دانست و اضافه کرد: وجود آبگرمهای معدنی یک فرصت خوب برای توسعه استان است و انتظار میرود فناوران استان بویژه جهاددانشگاهی با انجام تحقیقات لازم به بیهنهسازی استفاده از این آبگرمها کمک کنند.
رییس جهاددانشگاهی استان اردبیل نیز اظهار کرد: در حال حاضر جهاددانشگاهی با تمام توان خود در راستای خدمترسانی به مردم حرکت میکند و آمادگی دارد در راستای توسعه استان اقدام به انجام فعالیتهای مأموریت محور نماید.
دکتر مهران اوچی اردبیلی از مراجعه بیش از 33 هزار زوج به مرکز درمان ناباروری قفقاز جهاددانشگاهی از زمان راهاندازی تا ششماهه اول سال جاری خبر داد و افزود: این مرکز با درمان موفقآمیز خود توانسته است امید به زندگی را در خانوادههای نابارور افزایش دهد.
وی از مراجعه 269 زوج از کشورهای جمهوری آذربایجان و عراق به مرکز درمان ناباروری جهاددانشگاهی استان اردبیل خبر داد و اظهار داشت: در راستای توسعه صنعت گردشگری سلامت و افزایش کیفیت خدمات درمانی در حال فراهم کردن مقدمات ایجاد مجتمع سلامت در استان هستیم.
اوچی اردبیلی به ارائه خدمات مشاورهای، آزمایشگاهی و حمایتهای مالی و معنوی از شرکتهای مستقر در مرکز رشد گیاهان دارویی جهاددانشگاهی استان اردبیل اشاره و خاطرنشان کرد: در حال حاضر در این مرکز 15 شرکت با 30 ایده فناورانه در حال تولید داروهای گیاهی مورد نیاز کشور هستند.
وی با اشاره به فعالیت جهاددانشگاهی برای ایجاد کسب و کارهای جدید و ارائه آموزشهای مهارت محور در استان اشاره و تصریح کرد: در سالهای اخیر بیشتر فعالیتهای دانش بنیان و دورههای آموزش این نهاد با هدف اشتغالزایی انجام میگیرد.
نظر شما :