معاون وزیرکار با اشاره به سه تفاهمنامه این وزارتخانه با جهاددانشگاهی تأکید کرد؛
استفاده از ظرفیتهای دانشگاه علم و فرهنگ در حوزههای آموزش و پژوهش ایمنی کار
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی حاتم شاکرمی 28 مهرماه در نشستی که در دانشگاه علم و فرهنگ جهاددانشگاهی بهمنظور همکاری و تعامل در حوزههای آموزش و پژوهش ایمنی کار برگزار شد افزود: جهاددانشگاهی یکی از مراکزی است که با تلاش علمی و پژوهشی توأم باروحیه انقلابی و ایثارگری علاوه بر نقشآفرینی در ارتقاء سطح علمی و دانش کشور توانسته بستر مناسب را برای توسعه شرکتهای دانشبنیان و زمینه فعالیتهای استارتآپ ها و اقتصاد دیجیتال در کشور فراهم کند.
معاون روابط کار با اشاره به 3 تفاهمنامه منعقدشده این وزارتخانه با جهاددانشگاهی درزمینههای مختلف علمی و پژوهشی گفت: یکی از این تفاهمنامهها بین موسسه علم و فرهنگ با مرکز تحقیقات، تعلیمات حفاظت فنی و بهداشتکار بوده است.
به گفته شاکرمی با بسترهایی که این تفاهمنامه به وجود آورده جهاددانشگاهی و بهویژه دانشگاه علم و فرهنگ میتواند مأموریتهای حوزه روابط کار درزمینهی آموزشهای ایمنی و تدوین استاندارد وسایل حفاظت فردی را در آینده توسعه دهد.
وی با اشاره به اینکه یکی از اولویتها در این حوزه، سلامت نیروی کار است خاطرنشان کرد: در بحث سلامت نیروی کار، آموزش بسیار مهم است و میتوان در آموزشهای عمومی و تخصصی از ظرفیتهای این دانشگاه استفاده کرد.
معاون روابط کار با اشاره به وجود بیش از 900 بازرس در مقاطع مختلف افزود: میتوان با استفاده از ظرفیتهای مختلف دولتی، مؤسسات خصوصی و مراکز علمی ازجمله دانشگاه علم و فرهنگ و با امضای تفاهمنامه بسترهای همکاری لازم را برای ارتقای علمی و حتی تحصیلات تکمیلی آنان ایجاد فراهم کرد.
وی افزود: در رابطه با سلامت نیروی کار بهویژه در شرایط تحریم به تدوین استاندارد وسایل حفاظت فردی مورداستفاده نیروی کار اعم از وسایل تولیدی داخل و وارداتی نیازمند هستیم.
شاکرمی بابیان اینکه متأسفانه در کشور با دو مشکل ورود وسایل و تجهیزات غیراستاندارد و تولید به دلیل تحریمها روبرو هستیم عنوان کرد: به اعتقاد من جهاددانشگاهی با توان علمی و پژوهشی درزمینهی تهیه و تولید حفاظت فردی میتواند نقشی اساسی در این زمینه ایفا کند.
معاون روابط کار با اشاره به گسترده شدن جامعه کار و تولید کشور و تغییر ارائه خدمات از روش سنتی به روش الکترونیکی گفت: یکی دیگر از توجهات ما ارائه خدمات الکترونیکی شفاف، سالم و سریع به جامعه هدف است.
وی با تأکید بر دو شاخص اصلی فرهنگسازی و آموزش در جهت اجرای سامانههای الکترونیکی بهویژه در حوزه کار و تولید خاطرنشان کرد: دانشگاه علم و فرهنگ بهعنوان یک مرکز علمی میتواند در ارزیابی و تسهیل امور این بخش با معاونت همکاری کند.
در ادامه این نشست، دکتر سید سعید هاشمی، رییس دانشگاه علم و فرهنگ، گفت: نگاه ما در دانشگاه علم و فرهنگ علاوه بر استفاده از ظرفیتهای علمی و فرهنگی، ایجاد اشتغال برای دانشجویان است در این راستا و با توجه به توسعه مراکز آموزش عالی بعد از انقلاب جمهوری اسلامی ایران، وجود بازار کار و آمادهسازی بسترهای اشتغال یک مؤلفه مهم بهحساب میآید.
وی با اشاره به اهمیت توسعه دانشگاهها گفت: یکی از مهمترین اهداف دانشگاههای نسل سوم این است که بتوانند معضل اشتغال را برطرف کنند، در همین راستا راهاندازی کسبوکار یک راهکار جدید است، علاوه بر آن پارک ملی علوم، فناوریهای نرم و صنایع فرهنگی نیز بهعنوان نخستین مجموعه در حوزه صنایع فرهنگی برای نیل به این هدف راهاندازی شده است.
رییس دانشگاه علم و فرهنگ فعالیتهای ذکرشده را زمینهساز کارآفرینی که یکی از اهداف دیگر این دانشگاه است، دانست و خاطرنشان کرد: نگاه ما این است که دانشجویان بتوانند در این مجموعهها به فعالیت و توسعه کسبوکار بپردازند؛ همچنین تلاش داریم در حوزه پژوهش نگاه نوآورانه داشته باشیم، به همین دلیل با پژوهشگاههای مختلف همکاری میکنیم.
بر اساس اعلام روابط عمومی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی این مراسم با بازدید از مجموعههای دانشگاه علم و فرهنگ و پارک ملی علوم، فناوریهای نرم و صنایع فرهنگی همراه بود.
نظر شما :