مدیرعامل بنیاد برکت در بازدید از این پارک مطرح کرد؛
حمایت بنیاد برکت از واحدهای فناور و شرکتهای دانشبنیان پارک علم و فناوری جهاددانشگاهی کرمانشاه
به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری کرمانشاه، امیرحسین مدنی امروز (27 مهر) دربازدید از مجتمع نوآوری پارک علم و فناوری جهاددانشگاهی کرمانشاه، در جمع خبرنگاران تاکید کرد : از واحدهای فناور و شرکتهای دانشبنیان حمایت میکنیم.
مدنی در ادامه بابیان اینکه اصل کار ستاد اجرایی فرمان امام (ره) در حوزه محرومیتزدایی بحث توانمندسازی و اشتغالزایی با محوریت تولید است، گفت: در همین راستا محورهای مختلفی را در دستور کارداریم و نگاه ویژه ما در حوزه تولیدات دانشبنیان است.
وی از سرمایهگذاری بنیاد برکت در بنگاهها و مشاغل کوچک و متوسط خبر داد و افزود: در این زمینه تاکنون در 400 بنگاه حدود هزار میلیارد تومان سرمایهگذاری داشتهایم.
مدنی تصریح کرد: حوزه دیگر فعالیت ما در بحث اشتغالزایی، بحث سرمایهگذاری در مشاغل خرد و خانگی است که عمدتاً در روستاها و حاشیه شهرها فعال هستند.
وی افزود: در این زمینه تاکنون در 65 هزار مورد از مشاغل خرد و خانگی سرمایهگذاری داشتهایم که منجر به ایجاد 195 هزار شغل شده است، تمامی مشاغل ایجادشده پیگیری شده و کُد رهگیری دارند که میتوانیم در اختیار هر نهادی قرار دهیم.
این مسئول از سرمایهگذاری بنیاد برکت در مشاغل دانشبنیان هم خبر داد و افزود: سرمایهگذاری در این بخش برای ما اهمیت ویژهای دارد و تاکنون از 369 طرح دانشبنیان در کشور حمایت کردهایم که منجر به ایجاد دو هزار شغل در کشور شده است.
وی افزود: از این تعداد 49 طرح مربوط به استان کرمانشاه است که قرار است از طرحهای دانشبنیان بعدی هم در این استان حمایت شود.
مدیرعامل بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام (ره) خاطرنشان کرد: عمده طرحهای دانشبنیان موردحمایت مربوط به استانهای کم برخوردار و محروم کشور است.
سرپرست پارک علم و فناوری جهاددانشگاهی استان کرمانشاه با اشاره به حمایتهای مالی بنیاد برکت از ۶۱ واحد فناور استان گفت: به دنبال جذب این کمکها برای ۲۰۰ واحد فناور دیگر استان هستیم.
دکتر سیامک آزادی در این بازدید با اشاره تفاهمنامه منعقده میان بنیاد برکت و پارک علم و فناوری کرمانشاه گفت: طبق این تفاهمنامه بنیاد برکت از واحدهای فناوری که بتوانند در راستای تجاریسازی محصولشان ایجاد اشتغال کنند، حمایت میکند.
وی افزود: در حال حاضر ۶۱ واحد فناور پارک در قالب این تفاهمنامه تحت حمایتهای مالی بنیاد برکت هستند.
آزادی تصریح کرد: این تعداد واحد با دریافت دو میلیارد تومان تسهیلات از محل منابع بنیاد توانستهاند ۱۱۰ نفر اشتغالزایی داشته باشند.
آزادی تصریح کرد: در حال حاضر ۲۰۰ واحد فناور دیگر هم شرایط لازم برای برخورداری از حمایتهای مالی بنیاد رادارند و امیدواریم بتوانیم در ادامه این تفاهمنامه این واحدها را نیز تحت حمایت درآوریم.
سرپرست پارک علم و فناوری کرمانشاه بابیان اینکه تسهیلات بنیاد برکت انواع مختلفی دارد، گفت: رقم تسهیلات بنیاد برکت برای صنعتی سازی تولیدات ۴۰۰ میلیونتا سه میلیارد تومان است و امیدواریم در این سفر بتوانیم تسهیلات یک میلیارد تومانی را برای هر یک از واحدهای فناور استان دریافت کنیم.
نظر شما :