نمایندهی مردم استان البرز در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد:
نقشآفرینی پارک علم و فناوری البرز در ایجاد شهرک دانشبنیان شهرستان هشتگرد
به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری البرز نماینده مردم ساوجبلاغ، نظرآباد و طالقان در مجلس شورای اسلامی در این نشست مشترک گفت: استان البرز سه تا چهار درصد تولیدات کشور را بر عهده دارد اما هنوز نتوانسته ایم از ظرفیت های علم و فناوری برای توسعه مطلوب استان استفاده کنیم.
دکتر علی حدادی با آسیب شناسی تولید علم و فناوری در کشور خاطرنشان کرد: تولید علم و فناوری در استان وجود دارد اما بسیاری از تولیدات علم و فناوری به تجاری سازی و تولید ثروت از دانش و صادرات در این حوزه ختم نمی شود.
نماینده مردم نظر آباد و هشتگرد در مجلس شورای اسلامی با تصریح اینکه ما از دستاورد ها و فعالیت های پارک علم و فناوری البرز حمایت می کنیم گفت: در زمینه توسعه علم و فناوری همکاری مجلس،دولت و پژوهش گران و فناوران یک ضرورت است و باید جوانان، افراد صاحب ایده و فناوری را برای نقش آفرینی بیشتر در حوزه تجاری سازی و تولید ثروت از دانش و فناوری آماده کنیم که در این زمینه نقش پارک علم و فناوری بسیار مهم است.
وی بر ایجاد شهرک دانش بنیان در شهرستان هشتگرد اشاره کرد و گفت: نقش آفرینی پارک علم و فناوری البرز در ایجاد و راه اندازی این شهرک، و راه اندازی و استقرار شرکت های دانش بنیان در مرکز تحقیقات کاوش و همچنین راه اندازی مراکز رشد در شهرستان های هشتگرد، نظرآباد و طالقان بسیار مهم و حیاتی است.
مهندس مهدی عباسی رئیس پارک علم و فناوری البرز نیز در این نشست با اشاره به اینکه اولویت استان البرز تبدیل شدن به قطب علم و فناوری کشور است گفت تلاش کنیم ظرفیت های لازم برای تبدیل شدن به قطب علم و فناوری شهرستان های استان البرز بویژه نظرآباد، طالقان و هشتگرد فراهم گردد چرا که
رئیس پارک علم و فناوری البرز با اشاره به اینکه بیش از دویست و سی شرکت دانش بنیان در استان البرز فعالیت دارند بیان کرد: تلاش می کنیم زیر ساخت های توسعه فناوری، ایجاد مراکز رشد و زیر ساخت های پارک علم و فناوری البرز را در شهرستان های البرز ایجاد کنیم و بر عملیاتی شدن این برنامه ها با حمایت نمایندگان استان البرز در مجلس در کوتاه مدت اصرار داریم.
وی با اشاره به اینکه در قالب شرکت های دانش بنیان و فناور پارک علم و فناوری البرز حدود هزار شغل برای جوانان و دانش آموختگان ایجاد شده است گفت: آمادگی داریم درصورت حمایت های لازم این میزان اشتغال را به دو هزار نفر افزایش دهیم.
در این نشست صمیمی در ادامه بر ایجاد شرکت های دانش بنیان متناسب با آمایش سرزمینی ، حمایت از جوانان و دانش آموختگان صاحب ایده، پرهیز از خام فروشی، توسعه کشت گیاهان دارویی و محصولات کشاورزی و توسعه صنایع تبدیلی و همچنین فعال شدن شرکت های دان بنیان و فناور در عرصه های مختلف دانش بنیان تاکید شد.
همچنین دکتر علی حدادی نماینده مردم ساوجبلاغ، نظرآباد و طالقان در مجلس شورای اسلامی قول داد در اسرع وقت از بخش های مختلف پارک علم و فناوری البرز و مجتمع علمی و تحقیقاتی جهاد دانشگاهی بازدید نماید.
نظر شما :