معاون پژوهش و فناوری جهاددانشگاهی قزوین منصوب شد

۰۹ مهر ۱۳۹۹ | ۰۸:۰۲ کد : ۲۳۳۰۳ عمومی
طی حکمی از سوی رییس جهاددانشگاهی قزوین معاون پژوهش و فناوری جهاددانشگاهی استان منصوب شد.
معاون پژوهش و فناوری جهاددانشگاهی قزوین منصوب شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی قزوین، مهندس امین خاکباز سرپرست معاونت پژوهش و فناوری جهاددانشگاهی استان قزوین با حکم رییس جهاددانشگاهی استان به سمت معاون پژوهش و فناوری این واحد منصوب شد.

گفتنی است، امین خاکباز دارای کارشناسی مهندسی برق از دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) و کارشناسی ارشد مدیریت تکنولوژی از دانشگاه تهران است و از 4 آبان ماه 98 به عنوان سرپرست معاونت پژوهش و فناوری واحد استان منصوب شده بود.

وی پیش از این مسوولیت هایی مانند مدیر مرکز رشد پارک علم و فن آوری،‌مدیر امور موسسات پارک علم و فن آوری، مدیریت سازمان تجاری سازی فناوری و اشتغال دانش آموختگان و مدیریت مجتمع درمانی جهاددانشگاهی را عهده دار بوده است.

کلید واژه ها: جهاددانشگاهی قزوین انتصاب عمومی