گیاه نعنا فلفلی و خواص آن

۰۹ مهر ۱۳۹۹ | ۰۹:۱۵ کد : ۲۳۳۰۰ پژوهشی
گیاه نعنا فلفلی دارای خواص ضد میکروبی است و بوی بد دهان را از بین ببرد و مشکلات گوارشی را تسکین دهد.
گیاه نعنا فلفلی و خواص آن

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده گیاهان دارویی جهاددانشگاهی، مهندس مهرداد کاشفی کارشناس مرکز خدمات تخصصی آنالیز و فرآوری گیاهان دارویی این پژوهشکده گفت: عرق نعناع فلفلی یک حس خنکی در بدن ایجاد می‌کند و دارای اثر آرام بخش بر روی بدن است، به طوری که اگر به صورت موضعی استفاده شود می‌تواند درد عضلات را تسکین دهد.

کاشفی درخصوص دیگر خواص این گیاه عنوان کرد: این گیاه همچنین دارای خواص ضد میکروبی است بنابراین می‌تواند بوی بد دهان را از بین ببرد و مشکلات گوارشی را تسکین دهد.

وی در ادامه افزود: اگر بخواهیم به لحاظ بالینی صحبت کنیم، روغن نعناع فلفلی به خاطر خواص ضد تهوع و اثرات تسکین دهنده‌اش بر پوشش معده و روده‌ی بزرگ به دلیل توانایی‌اش در کاهش اسپاسم‌های عضلانی توصیه می‌شود.

کاشفی در پایان برخی از رایج‌ترین کاربردهای روغن نعناع فلفلی را کاهش درد معده، تسکین مشکلات گوارشی، از بین بردن بوی بد دهان، تسکین سردرد، خواص ضد میکروبی، بهبود تمرکز ذهنی، تمیز کردن دستگاه تنفسی، افزایش انرژی، شل کردن عضلات سفت و جایگزین طبیعی و مقرون به صرفه برای دارو عنوان کرد.

کلید واژه ها: پژوهشکده گیاهان دارویی پژوهشی پیام جهاد 7


نظر شما :