مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس اصفهان تاکید کرد:
جهاددانشگاهی؛ پیشگام عرصهی دفاع دانشبنیان کشور در دوران دفاع مقدس
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی صنعتی اصفهان، مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس اصفهان با حضور در غرفه این واحد در نمایشگاه چهل سالگی دفاع مقدس اظهار کرد: با آغاز جنگ تحمیلی و تجاوز رژیم بعث عراق به خاک ایران، مشکلات متعددی به این ملت و نظام تحمیل شد که تحریم های ظالمانه و محدودیت های شدید و ددمنشانه ای که دشمن در امر تجهیزات نظامی برای رزمندگان ما ایجاد کرده در راس مصائب آن دوران قرارداشت.
سردار مجتبی شیروانیان با بیان اینکه در دوران دفاع مقدس برای خرید حداقل ترین امکانات و تجهیزات همچون سیم خاردار با چندین برابر قیمت جهانی، با مشکلات و سختیهایی روبهرو بودیم، افزود: حربه دشمن درتنگنا قراردادن ما، در عرصه های مختلف خاصه تجهیزات نظامی بود.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس اصفهان تصریح کرد: بنابراین نیروهای مردمی و جهادگران عرصه صنعت و سازندگی با ورود به میادین جنگ تحمیلی و مشاهده محدودیت ها و کمبودهای تجهیزاتی به فکر راه چاره افتادند.
وی افزود: بنابراین یکی از نهادهایی که دردوران دفاع مقدس جهادی و دلسوزانه وارد عرصه رفع نیازهای رزمندگان در میادین جنگ شد، جهاددانشگاهی بود، چون که نیروهای جهاد سازندگی و جهاددانشگاهی در بسیاری از عرصههای نظامی، خود پیشتاز در خط مقدم بودند و باید قبل از ورود رزمندگان اسلام جاده ها و معبرهایی می زدند، از نزدیک با مشکلات و کمبودهای تجهیزاتی آشنا شدند.
سردار شیروانیان عنوان کرد: در ادامه جهادگران دانشگاهی نیازهای مختلف رزمندگان اسلام را در میدان جنگ تحمیلی درابعاد مختلف چون پل های خیبری، عرصه های رمز گشایی و رمزکننده صوت ها، وسایل ارتباطی، تجهیزات لجستیکی، رفع آلودگیهایی خط مقدم، ماشین های زره ای که نمونه ای از آنها هم اکنون در مرکز تحقیقات وزارت ارتباطات در اصفهان هم وجود دارد، بخش پدافند هوایی و پدافند غیرعامل، بحثهای سلاحی و تیراندازی احصا و شناسایی کردند و با مشورت یکدیگر سعی در رفع آنها با تکیه بر خلاقیت و ابتکار خود زدند.
وی خاطرنشان کرد: جهادگران دانشگاهی آرام آرام در هشت سال دفاع مقدس به سمت نوآوری های پیشرفته و تجهیزات خاص و دارای دانش بالا همچون ساخت و طراحی اولین پهپاد که در آن زمان با نام هواپیمای بی سرنشین یاد می شد، بحث های زیر دریایی هایی، ساخت بالون های هیدورژنی وعکس برداری های هوایی رفتند که البته جهاددانشگاهی صنعتی اصفهان دراین زمینه پیش قدم بود.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس اصفهان اذعان کرد: این سطح خدمات و دانشی جهاددانشگاهی به سمت رفع نیازهای مختلف کشور در طول سال های گذشته خاصه برای نیروهای مسلح کشور رفت.
وی با تاکید براین که نهاد جهاددانشگاهی صنعتی اصفهان با تکیه بر جوانان خلاق و خوش فکر و جهادگر در عرصه دفاع مقدس پیشگام دفاع دانش بنیان بود، بیان کرد: امروز باید روحیه جهادی جهادگران در دوران دفاع مقدس نیز تداوم یابد.
سردار شیروانیان اضافه کرد: جای خالی جهاددانشگاهی، دستاوردها و تجهیزات ساخته شده این جهادگران در دوران دفاع مقدس در موزه دفاع مقدس اصفهان و کشور خالی است و شایسته است مسوولان حال حاضر نسبت به تحقق این امر اهتمام بیشتری داشته باشند که ما دراستان با آغوش باز پذیرای آنها هستیم.
وی با گرامیداشت یاد و نام شهدای جهاددانشگاهی اظهار کرد: از مسوولان فعلی جهاددانشگاهی تقاضا دارم که نسبت به تبیین سیره شهدای خود برای جوانان خلاق حال حاضر غافل نشوند که رسالت همگی براین مهم است.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس اصفهان در پاسخ به این سوال که رسالت امروز جهاددانشگاهی در جنگ فعلی نظام استکباری علیه نظام اسلامی چیست، گفت: ابتدا باید سیره و مرام شهدا را برای جوانان تبیین و تفهیم کنیم و در درجه دوم باید تمام تلاش و همت خود را برای درمانده کردن دشمن در تحقق اهداف شوم خود خاصه در عرصه اقتصادی و علمی علیه نظام اسلامی هزینه کنیم ومانع از خام فروشی منابع خدادادی این مرز و بوم شویم که دراین عرصه جهاددانشگاهی می تواند بسیار موثر باشد.
گفتنی است؛ نمایشگاه چهل سالگی دفاع مقدس از 31 شهریورماه به مدت یک ماه در مجموعه فرهنگی باغ موزه دفاع مقدس فعال است که جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان با ایجاد غرفهی شماره 27، از دستاوردها و اقدامات پژوهشی خود در دوران دفاع مقدس، حضوری فعال در این نمایشگاه داشته است.
نظر شما :