سرپرست جهاددانشگاهی همدان بیان کرد:

اتصال به بازار مهم‌ترین فاز اجرایی طرح ملی مشاغل خانگی

۰۸ مهر ۱۳۹۹ | ۱۴:۰۸ کد : ۲۳۲۷۰ عمومی
سرپرست جهاددانشگاهی واحد همدان گفت: مهم‌ترین فاز اجرایی در طرح ملی توسعه مشاغل خانگی، اتصال به بازار است که همین فاز دلیل تفاوت این طرح با پروژه های مشابه است.
اتصال به بازار مهم‌ترین فاز اجرایی طرح ملی مشاغل خانگی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی همدان، علی کلانترنیا در دیدار با رییس دانشگاه پیام نور استان همدان که دوشنبه 7 مهرماه انجام شد، اظهار کرد: طرح مشاغل خانگی با کارفرمایی وزارت کار و تعاون و اجرای جهاددانشگاهی در 31 استان در کشور در حال برگزاری است که در حال حاضر این طرح در مرحله ثبت نام از متقاضیان قرار دارد.

وی ادامه داد: با توجه به ظرفیت‌های استان و شرایط بومی، فعالیت‌هایی در زمینه صنایع‌دستی، کشاورزی و گردشگری در حال انجام است که این موضوع نیاز به ساماندهی دارد.

سرپرست جهاددانشگاهی همدان با بیان این که در این طرح 54 هزار نفر در کل کشور ساماندهی و توانمند سازی می شوند، تصریح کرد: سهم استان همدان در این طرح 2100 نفر است که در سه فاز؛ نیازسنجی و ظرفیت سنجی، توانمند سازی و در نهایت اتصال به بازار اجرایی می شود.

کلانترنیا با اشاره به این که جهاددانشگاهی پیشتر این طرح را در تعداد کمتر برای زنان سرپرست خانوار اجرایی کرده است، بیان کرد: در طرح مشاغل خانگی زنان سرپرست خانوار 160 نفر در رشته هایی چون چرم دوزی و فرشبافی توانمندسازی شده و به بازار وصل شدند تا محصولات خود را بفروشند.

وی گفت: در سامانه www.inhb.ir هم افرادی که میخواهند در دوره های توانمندسازی شرکت کنند و هم پیشرانان؛ کسانی که در یک صنعت کار می کنند و صاحب کارگاه و یا کارخانه هستند و نیاز به نیرو دارند، باید ثبت نام کرده و با توجه به رشته های موجود اولویت خود را انتخاب کنند.

رییس جهاددانشگاهی همدان با بیان این که دانشگاه پیام نور با ظرفیت های خود و با وجود دانشجویان و فارغ التحصیلان رشته های متعدد می‌تواند در این طرح یاری‌گر ما باشد، اظهار کرد: در این طرح رشته‌هایی چون ویرایشگر متون، مترجمی کتاب و مقاله، برنامه نویسی و انیماتوری وجود دارد که دانش آموختگان دانشگاه پیام نور می توانند با ظرفیت‌های در نظرگرفته شده در این طرح پس از توانمندسازی، به بازار کار متصل شوند.

کلانترنیا با اشاره به اینکه مهمترین نکته در این طرح، بخش اتصال به بازار است، تصریح کرد: ما در طرح زنان سرپرست خانوار که در دو رشته چرم و فرشبافی اتفاق افتاد، توانستیم نتایج خوبی را بگیریم.

وی در ادامه گفت: جهاددانشگاهی پیش از این با دانشگاه پیام نور در خصوص کارهای پژوهشی مختص سفال تفاهم نامه‌ای داشته که جهاد با داشتن مرکز سفال و سرامیک، آزمایشگاه استانداردسازی سفال و کارگاه سفال تمایل به ادامه همکاری دارد.

کلانترنیا از اخذ مجوز انتشارات جهاد دانشگاهی در مرکز همدان خبر داد و اعلام کرد: اساتید و اعضای هیئت علمی دانشگاه پیام نور می‌‎توانند از خدمات مرکز انتشارات جهاد دانشگاهی که یکی از معتبرترین مراکز انتشارات در حوزه چاپ و نشر در کشور است، استفاده کنند.

رئیس دانشگاه پیام نور استان همدان نیز در این دیدار ضمن گرامیداشت هفته دفاع مقدس و بیان اینکه مجموعه جهاد دانشگاهی و دانشگاه پیام نور اهداف مشترکی را دنبال میکنند ، افزود: این دو مجموعه در طول هم و در کنار هم هستند و با وجود اهداف مشترک، همکاری خود را در تبلیغات و همچنین در اختیار گذاشتن کلاس های دانشگاه برای آموزش اعلام می کنیم.

صفی الله صفایی گفت: متاسفانه جزیره ای کار کردن دستگاه ها یکی از بزرگترین مشکلات در بحث اشتغال است، دستگاه هایی که بیشترین امکانات، تجهیزات و نیرو را برای ایجاد مهارت افزایی و اشتغال را دارا هستند و می توانند سهم بسزایی در این امر داشته باشند اما کمترین کارایی را دارند اما این موضوع باعث نمی شود ما در این حوزه وارد نشده و کار نکینم.

در ادامه معاون اجرایی دانشگاه پیام نور استان همدان نیز گفت: جهاد دانشگاهی یک نهاد انقلابی است که در جهت پاسخگویی به نیازهای دانشگاه ها بوده و توانسته کارهای زمین مانده بسیاری را به سرانجام برساند.

نصرالله عرفانی با بیان اینکه طرح مشاغل خانگی یک رسالت بزرگ در حوزه اشتغال است، اظهار کرد: در حال حاضر تعداد زیادی از بیکاران را فارغ التحصیلان دانشگاه ها تشکیل می دهند که اجرای این طرح و اتصال آنان به بازار کار می‌تواند جلوی آسیب های اجتماعی بیشماری را بگیرد.

وی افزود: پایگاه مرکز علمی جهاد دانشگاهی (SID)  یکی از معتبرترین سایت های مقالات است که نیاز دانشگاهیان را رفع کرده و با توانمندسازی دانشجویان در دوره‌های ویراستاری می‌تواند سطح کیفیت مقالات دانشگاهی را بالا برده و هم برای آنان ایجاد شغل کند.

کلید واژه ها: واحد همدان عمومی دیدار مشاغل خانگی پیام جهاد 5


نظر شما :