نشست علمی_تخصصی «تحلیل رفتار گردشگران در دوران کرونا و پساکرونا» برگزار می‌شود

۰۱ مهر ۱۳۹۹ | ۱۶:۲۸ کد : ۲۲۹۹۹ فرهنگی
سی و پنجمین نشست از سلسله نشست های صنعت گردشگری در ایران با موضوع «تحلیل رفتار گردشگران در دوران کرونا و پساکرونا» با تاکید بر شعار سال ۲۰۲۰ سازمان جهانی گردشگری با محوریت گردشگری فرصتی برای مناطق روستایی به مناسبت هفته گردشگری توسط مرکز گردشگری دانشجویان ایران وابسته به جهاددانشگاهی برگزار می‌شود.
نشست علمی_تخصصی «تحلیل رفتار گردشگران در دوران کرونا و پساکرونا» برگزار می‌شود

به گزارش روابط عمومی مرکز گردشگری علمی-فرهنگی دانشجویان ایران، با توجه به این‌که کرونا صنعت گردشگری به عنوان یکی از پول‌سازترین صنایع جهان را مانند همه شئونات زندگی مردم و فعالان این حوزه و البته قوانین سفر را با چالش‌های غیرقابل تصور رو‌به‌رو کرد از این رو انتظار می‌رود نه تنها هم اکنون، بلکه در پساکرونا و تا چندین سال سفر و گردشگری دچار تغییرات اساسی و بنیادین شود و یقینا به دنبال آن رویکرد، آداب و رفتار گردشگران و میزان و حجم و حتی مقاصد مسافرت‌ها در سراسر جهان نیز تغییر می‌کند.

از این رو مرکز گردشگری علمی-فرهنگی دانشجویان ایران در گفت و گویی تخصصی با منوچهر جهانیان رییس دانشکده علوم گردشگری دانشگاه علم و فرهنگ، عضو هیات مدیره انجمن علمی گردشگری ایران و رییس کانون هماهنگی دانش، صنعت و بازار گردشگری به موضوع «تحلیل رفتار گردشگران در دوران کرونا و پساکرونا» با تاکید بر شعار سال 2020 سازمان جهانی گردشگری با محوریت گردشگری فرصتی برای مناطق روستایی به منظور بررسی گردشگری مجازی در دوران شیوع ویروس کرونا (کووید -19) می پردازد.

این نشست 5 مهر همزمان با آغاز هفته گردشگری برگزار و ویدئوی آن در صفحات مجازی مرکز گردشگری علمی-فرهنگی دانشجویان به آدرس www.instagram.com/istta.ir و www.aparat.com/istta نمایه می شود.

سلسله نشست‌های چشم انداز صنعت گردشگری در کشور با تلاش مرکز گردشگری علمی – فرهنگی دانشجویان ایران و سایر دستگاه‌ها با تمرکز بر مسایل مربوط به گردشگری و ارایه راهبردهای مشخص در این خصوص از مهر سال 94 شروع شده و تاکنون 34 نشست از این مجموعه نشست‌ها در چهار مرحله برگزار شده است.

گفتنی است، سخنرانی در قالب گزارش راهبردی(Policy Paper) چاپ و منتشر می‌شود.

کلید واژه ها: مرکز گردشگری دانشجویان نشست فرهنگی