با هدف بهرهگیری از بخش خصوصی انجام شد؛
برگزاری اولین نشست مرکز تجاریسازی و تبادل فناوری پارک علم و فناوری البرز
به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری البرز ، مهندس مهدی عباسی در این نشست با اشاره به اینکه مدل فعالیت جهاددانشگاهی براساس رفع نیازهای کشور و در مسیر تجاری سازی است بیان کرد: در حال حاضر نیز ۳۱ طرح فناورانه که در سطح کشور توسط جهاددانشگاهی در دست اجراست که اغلب آن ها ملی بوده و در راستای رفع نیازهای کشور هستند.
سرپرست مجتمع تحقیقاتی شهدای جهاددانشگاهی با اشاره به اینکه حدود ۱۶ مرکز جهاددانشگاهی در زمینه ها و بخش های تخصصی حوزه شیمی، گیاهان دارویی، فنی و مهندسی، ذخایر زیستی و ژنتیک و برق و الکترونیک و ... در مجتمع علمی و تحقیقاتی جهاددانشگاهی فعال است اظهار داشت: بسیاری از این فعالیت ها با نگاه تجاری سازی در قالب شرکت های دانش بنیان و فناور با بخش های خصوصی و دولتی در حال همکاری و فعالیت هستند.
مهندس عباسی با اشاره به اینکه پارک علم و فناوری البرز جهاددانشگاهی بستر مناسب تجاری سازی ایده ها و طرح هاست اظهار داشت: این مجموعه به دنیال آرشیو پایان نامه ها و طرح ها نیست بلکه در راستای رفع نیازهای کشور به دنبال تجاری سازی ایده ها، طرح ها و پایان نامه ها و انجام طرح های کاربردی برای رفع نیازهای واقعی کشور بویژه در شرایط بحرانی مثل جنگ و تحریم است.
در این نشست که با بهره گیری بخش خصوصی ، برخی از توانمندی ها و ظرفیت های پارک علم و فناوری البرز برای همکاری با بخش های خصوصی در حوزه های مختلف توسط مهندس خوش آرای مدیر مرکز رشد جامع پارک علم و فناوری البرز تشریح شد.
در ادامه مهندس خوش آرای در خصوص مدل نوین تجاری سازی پارک ، عوامل، ابزارها، نقش پارک ها و مراکز رشد علم و فناوری در توسعه کمی و کیفی اقتصادی استان و... گزارشی را ارایه داد.
در پایان مدیران شرکت های بخش خصوصی درباره نوع و مدل و زمینه های همکاری با پارک علم و فناوری البرز و توانمندی های جهاددانشگاهی در این زمینه دیدگاه های خود را بیان کردند.
نظر شما :