۲۸ اردیبهشت‌ماه محقق می‌شود؛

برگزاری نخستین رویداد "ایده ‌شو" سیستان و بلوچستان توسط مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی استان

۰۸ اردیبهشت ۱۳۹۷ | ۱۲:۳۰ کد : ۲۲۹ تجاری سازی و اقتصاد دانش بنیان
نخستین رویداد ایده‌شو توسط مرکز آموزش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی زاهدان با همکاری دانشگاه جامع علمی کاربردی سیستان و بلوچستان ۲۸ اردیبهشت‌ماه برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان، دومین جلسه هم‌اندیشی اساتید گروه کامپیوتر مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی زاهدان پنجم اردیبهشت‌ماه حول محور بررسی راهکارهای حضور پررنگ دانشجویان و اساتید این مرکز در نخستین رویداد ایده‌شو فناوری اطلاعات برگزار شد.
نخستین رویداد ایده‌ شو به همت مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی زاهدان و با همکاری دانشگاه جامع علمی کاربردی استان ۲۸ اردیبهشت‌ماه جاری در محل پارک علم و فناوری سیستان و بلوچستان برگزار می شود.