رییس جهاددانشگاهی:
آمادگی داریم برای زمستان ماسک و تجهیزات حفاظتی کرونا تولید کنیم
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی به نقل از ایسنا، دکتر حمیدرضا طیبی با اشاره به اینکه از زمان شیوع بیماری کرونا در جهان و با فاصله کمی از آن در ایران، جهاددانشگاهی در زمینههای مختلف مقابله با این ویروس پای کار بوده، گفت: در اولین گام پس از ورود بیماری کرونا به ایران بلافاصله تولید کیتهای تشخیصی PCR را آغاز کردیم که توسط انستیتو پاستور مورد تایید قرار گرفت.
وی ادامه داد: تولید این کیتها با همکاری شرکتهای دانش بنیان انجام شد و طی قراردادی در اختیار وزارت بهداشت و آزمایشگاههای مختلف قرار گرفت.
به گفتهی رییس جهاددانشگاهی، تولید کیتهای تشخیصی کرونا همچنان با همکاری شرکتهای دانش بنیان در حال انجام است.
دکتر طیبی درباره اقداماتی که در زمینه درمان بیماری کرونا از سوی جهاددانشگاهی و شرکتهای دانش بنیان در حال انجام است نیز اظهار کرد: در زمینهی درمان کرونا با سلولهای بنیادین مزانشیمی، در حال همکاری با سه بیمارستان مسیح دانشوری، بیمارستان شریعتی و بیمارستان هاجر هستیم که فاز اول این طرح به اتمام رسیده و فاز دوم آن برای تعداد بیشتری از بیماران در حال انجام است.
وی خاطرنشان کرد: پژوهشگاه ابن سینا نیز هم اکنون در زمینه تولید آنتیژن تشخیصی برای اطلاع از وجود آنتی بادی در بدن افراد فعالیت دارد که کار علمی بسیار قابل توجهی است، زیرا پیش از این آنتیژنها عمدتا وارداتی بود.
دکتر طیبی همچنین با بیان اینکه در همان روزهای اول تولید انواع مواد ضدعفونی کننده در واحدهای مختلف زیرمجموعه جهاددانشگاهی آغاز شد، یادآوری کرد: از طریق طرحهای اشتغال خانگی فعالی که داشتیم در زمینه تولید ماسک نیز پای کار آمدیم. مجموعههای همکار جهاددانشگاهی نیز تولید "گان" را استارت زدند.
رییس جهاددانشگاهی با بیان اینکه اکنون نسبت به روزهای ابتدای شیوع کرونا به میزان کافی انواع مواد ضدعفونی و تجهیزات حفاظتی در اختیار مردم قرار دارد و شرکتهای مختلف دیگری هم در این زمینه پای کار آمده اند، خاطرنشان کرد: اگر در فصل سرمای پیش رو با شدت بیماری مواجه شدیم، همچنان آمادگی برای تولید این محصولات را داریم.
وی درباره فعالیت جهاددانشگاهی در زمینه تولید واکسن کرونا نیز گفت: اگرچه در ابتدای کار برای تولید واکسن اعلام آمادگی کردیم، اما این بخش نیازمند اعتبارات و زیرساختهای قابل توجه دارد که شرایط آن چندان فراهم نیست و فعلا برنامهای برای تولید واکسن نداریم.
دکتر طیبی بخش دیگری از خدمات جهاددانشگاهی از زمان شیوع کرونا را اطلاع رسانی به مردم و آموزش آنها از طریق زیرمجموعههای مختلف جهاددانشگاهی از جمله رسانه ایسنا، حوزه آموزش و ... دانست که این فعالیتها همچنان ادامه دارد.
نظر شما :