با انعقاد یک تفاهم‌نامه‌ی سه‌جانبه و با مشارکت جهاددانشگاهی زنجان محقق می‌شود؛

طراحی و برنامه‌نویسی تارنما و اپلیکیشن جامع دفاع‌ مقدس

۲۹ شهریور ۱۳۹۹ | ۱۲:۱۰ کد : ۲۲۸۵۶
به همت معاونت پژوهشی جهاددانشگاهی زنجان، تفاهم‌نامه طراحی و برنامه‌نویسی تارنما و اپلیکیشن جامع دفاع‌مقدس زنجان به امضای رییس جهاددانشگاهی، مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و معاون اجرایی سپاه انصارالمهدی (عج) استان زنجان رسید.
طراحی و برنامه‌نویسی تارنما و اپلیکیشن جامع دفاع‌ مقدس

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی زنجان، مهندس جعفری در آیین امضای تفاهم‌نامه نرم‌افزار دفاع‌مقدس کنگره ملی ۳۵۳۵ شهید استان زنجان، اظهار کرد: نهادهای انقلابی مزین به نفس‌های ملکوتی رهبر کبیر انقلاب اسلامی بوده و جهاددانشگاهی جزو رویش‌های انقلاب است و مردم بعد از گذشت ۴۰ سال از عمر انقلاب، چشم به این دارند که دستاوردهای این سال‌ها را ببینند.

رییس جهاددانشگاهی زنجان با اشاره به این‌که چهار دهه از فعالیت‌های جهاددانشگاهی می‌گذرد، یادآور شد: در دهه نخست که کشور درگیر جنگ تحمیلی بود، نیروهای جهاددانشگاهی در پشتیبانی جنگ زحمات زیادی کشیدند و بعد از اتمام جنگ نیز که کشور نیاز به بازآفرینی و بازسازی زیرساخت‌ها داشت، آموزش‌های کوتاه‌مدت و بلندمدت به‌عنوان زیربنای توسعه شکل گرفت.

وی ادامه داد: در دهه دوم انقلاب اسلامی، جهاددانشگاهی ادبیات جدیدی در حوزه فرهنگ ایجاد کرد و با تاسیس مراکزی همچون خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، مرکز افکارسنجی (ایسپا)، مرکز امام و انقلاب، مرکز گردشگری و سایر زیرمجموعه‌ها، الگوسازی‌های ویژه‌ای را به راه انداخت تا اندیشه اقتصاد و فرهنگ در اذهان مردم و مسوولان نهادینه شود.

این مسوول با اشاره به این‌که در دهه سوم انقلاب نیز تمرکز این نهاد بر روی نیازهای صنعتی کشور معطوف شد و مقام معظم رهبری به فعالیت جهادگران در عرصه پژوهش و فناوری تاکید داشتند، تصریح کرد: از این‌رو بیش از ۱۲۰ گروه پژوهشی در جهاددانشگاهی فعال بوده و در کنار وزارت علوم، دومین مرکزی است که ساختارهای پژوهشی دارد و سهم قابل توجهی را در ارایه مقاله، ثبت فناوری و تبدیل فناوری به ثروت به خود اختصاص داده است.

کامران جعفری توجه به نیازهای حوزه اشتغال را مربوط به دهه چهارم فعالیت این نهاد دانست و گفت: برای کمک به حل نیازهای اشتغال، معاونت جدیدی به مجموعه جهاددانشگاهی اضافه و سازمان تجاری‌سازی فناوری و اشتغال دانش‌آموختگان با نام اختصاری «ستفا» راه‌اندازی شد و در زیرمجموعه آن مراکز رشد و مرکز نوآوری و شکوفایی فعالیت می‌کند.

جعفری با اشاره به این‌که کمبود امکانات و منابع مالی، امکان ایجاد شعبه در همه شهرهای استان را دشوار کرده است، عنوان کرد: با این حال این نهاد توسعه کیفی را در اولویت قرار داده و با ایجاد مراکز آموزشی بلندمدت و کوتاه‌مدت به مهارت‌افزایی و دانش‌افزایی مردم پرداخته است؛ به طوری که پارسال ۳۲ هزار نفر از مردم استان از این نهاد خرید خدمت کردند و از این حیث زنجان به تناسب جمعیت در امر آموزش رتبه یک کشور را به خود اختصاص داده است.

وی با بیان این‌که این نهاد ضریب نفوذ خوبی در بین مراکز دانشگاهی دارد، یادآور شد: باشگاه علمی‌فرهنگی جهاددانشگاهی در مرکز آموزش عالی مادر استان به شکل پایلوت ایجاد شد و در دانشگاه علوم‌پزشکی و پیام‌نور فعالیت خوبی دارد. خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) با پیش‌زمینه به‌کارگیری دانشجویان در عرصه فرهنگ و اطلاع‌رسانی، رتبه‌های یک تا ۵ کشور را به خود اختصاص داده و خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) به عنوان تنها خبرگزاری تخصصی حوزه قرآن هم‌پای کشور فعالیت دارد.

رییس جهاددانشگاهی زنجان تصریح کرد: زنجان تنها مرکز رشد صنایع فرهنگی خلاق را دارد و اولین پارک ملی علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی در استان توسط این نهاد تاسیس شد. همچنین تنها استانی هستیم که اکوسیستم کامل در حوزه کارآفرینی و اشتغال را ایجاد کردیم تا صاحبان فکر و اندیشه، ایده‌های خود را تا رسیدن به محصول و تجاری‌سازی به منصه ظهور برسانند.

این مسوول با اشاره به این‌که این نهاد در حوزه پژوهش دو مرکز خدمات تخصصی ایجاد کرده است، افزود: یک مرکز مربوط به مواد غذایی و محصولات کشاورزی است و دیگری به خدمات تخصصی حوزه ICT می‌پردازد. این مراکز در موضوعاتی همچون خدمات مربوط به عرضه محصولات سالم یا گواهی شده که با امنیت غذایی و سلامت مردم در ارتباط است، فعالیت دارند. اخیرا هم یکی از طرح‌های جهاددانشگاهی جزو ۲۷ طرح جهش تولید استان قرار گرفت. طرح ساخت نانوحس‌گرهای الکتروشیمایی حکاکی شده نیز در مدت دو تا سه سال از ۳۵ الکترود مورد نیاز صنایع مختلف رونمایی خواهد کرد.

در ادامه این جلسه، مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان زنجان نیز ضمن تقدیر از اقدامات جهاددانشگاهی زنجان، اظهار کرد: این نهاد در زنجان و کشور فعالیت‌های ملموسی داشته و سوابق درخشانی در عرصه علم و فناوری و ترویج آموزش و مهارت به جای گذاشته و خدمات ارزنده‌ای برای توسعه و پیشرفت کشور ارایه داده است.

گفتنی است، در این مراسم تفاهم‌نامه طراحی و برنامه‌نویسی تارنما و اپلیکیشن (اندروید و آی.او.اس) جامع دفاع‌مقدس استان زنجان در راستای اهداف کنگره ملی ۳۵۳۵ شهید استان زنجان به امضای دو طرف قرارداد شامل دبیر کنگره ملی ۳۵۳۵ شهید استان زنجان، مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دقاع‌مقدس استان، مدیر روابط‌عمومی و فضای مجازی حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع‌مقدس و رییس جهاددانشگاهی استان زنجان رسید.

براساس این تفاهم‌نامه، اقداماتی همچون طراحی تارنما و نرم‌افزار برای مشاهده اطلاعات شهـدا به همراه اطلاعات جامع شهید، عملیات‌ها، تقویم دفاع‌مقدس، دسته‌بندی و جستجوی پیشرفته شهدا و عملیات‌ها، رویدادهای دفاع‌مقدس، بخش ویژه دل نوشته‌های مردمی، بخش ویژه نایب‌الزیاره بودن شهدا، سیستم اخبار و اطلاع‌رسانی و گالری تصویر انجام خواهد شد.

کلیدواژه‌ها: واحد زنجان تفاهم‌نامه پیام جهاد ۱ پژوهشی


نظر شما :