مرکز توسعه و نوآوری تعاون در پارک علم و فناوری جهاددانشگاهی کرمانشاه افتتاح شد
به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری جهاددانشگاهی کرمانشاه، دکتر هدایت حاتمی معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمانشاه در مراسم افتتاح این مرکز که امروز (19شهریور) برگزار شد، با تبریک هفته تعاون به تمام کسانی که در این عرصه فعالیت دارند، از تعاون بهعنوان یکی از بخشهای بزرگ اقتصاد کشور و استان کرمانشاه یادکرد و افزود: واحدهای مختلفی در زمینههای متنوع در این بخش مشغول به کار هستند.
وی ادامه داد: یکی از ملزومات حوزه تعاون، تزریق روحیه فناورانه به این بخش است و توجه به نوآوری در فعالیتهای تعاونی در بخشهای مختلف صنعت، کشاورزی، خدمات و ... باید موردتوجه قرار بگیرد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمانشاه ایجاد مرکز توسعه و نوآوری تعاون را یکی از حلقههایی دانست که میتواند به تکمیل اکوسیستم فعالیتهای دانشبنیان در استان کمک کند و افزود: در کنار این موضوع باید تعداد شتابندههای استان را افزایش دهیم و حتی برای تخصصی شدن فعالیت آنها تلاش کنیم.
دکتر حاتمی تأکید کرد: بهعلاوه باید تلاش کنیم جوانان تحصیلکرده، صاحب ایده و خلاق بتوانند ایدههای خود را پرورش دهند و ما نیز آموزشهای لازم را در اختیار آنها قرار میدهیم. قطعاً خروجی این روند ایجاد ثروت، اشتغال و توسعه اقتصادی خواهد شد.
دکترحسن عزیزی مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه نیز در این مراسم درباره راهاندازی مرکز توسعه و نوآوری تعاون کرمانشاه، افزود: این مرکز در قالب یک تعاونی و بهصورت همزمان در هفت استان دیگر کشور و به مناسبت هفته تعاون راهاندازی شد.
وی هدف از تأسیس این مرکز را کمک به 3150 تعاونی موجود استان کرمانشاه درزمینهی برندسازی، بازاریابی، فناوری اطلاعات و ... دانست تا بتوانند بهشتاب و بلوغ کافی برسند.
دکتر عزیزی اعتبار هزینه شده برای ایجاد این مرکز را نیز بالغبر دو میلیارد ریال برآورد کرد.
همچنین دکتر سیامک آزادی رئیس پارک علم و فناوری جهاددانشگاهی استان کرمانشاه نیز با اشاره به راهاندازی مرکز توسعه و نوآوری تعاون کرمانشاه که در قالب تفاهمنامه مشترک با اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان شکلگرفته، افزود: تمام افرادی که صاحب ایدههای کسبوکار در حوزه تعاونیها هستند و یا تعاونیهایی که قصد دارند محصولات و واحد خود را بادید نوآوری و فناوری توسعه دهند، میتوانند از خدمات این مرکز استفاده کنند.
دکتر آزادی تأکید کرد: حتی برای افراد صاحب ایده که ایده آنها شرایط کافی نوآورانه را نداشته باشد نیز مشاورههایی برای تکمیل، توسعه و یا حتی تغییرات ایده در نظر گرفتهشده است.
وی بابیان اینکه ایدههای فناورانه که به این مرکز میآیند نیز بعد از تایید اولیه وارد فرآیند توسعهای و راهاندازی کسبوکار میشوند، یادآور شد: این ایدهها نیز ازلحاظ امکانات، محل استقرار، منابع مالی موردنیاز برای ایجاد و تثبیت کسبوکار و... موردحمایت هستند.
نظر شما :