رییس جهاددانشگاهی استان خبر داد:

آغاز ثبت‌نام متقاضیان راه‌اندازی کسب و کارهای خانگی در آذربایجان غربی

۲۲ شهریور ۱۳۹۹ | ۱۵:۴۰ کد : ۲۲۶۵۲ تجاری سازی و اقتصاد دانش بنیان
رییس جهاددانشگاهی آذربایجان غربی از اجرای طرح ملی توسعه مشاغل خانگی و آغاز ثبت‌نام از متقاضیان راه‌اندازی کسب وکاهای خانگی در استان توسط جهاددانشگاهی استان با ظرفیت ۵۰۰ نفر خبر داد.
آغاز ثبت‌نام متقاضیان راه‌اندازی کسب و کارهای خانگی در آذربایجان غربی

به گزارش روابط عمومی آذربایجان غربی، دکتر رستم زاده با اعلام اینکه این طرح با همکاری اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی برگزار می‌شود اظهار کرد: علاقه‌مندان به راه‌اندازی کسب‌وکارهای خانگی می‌توانند با مراجعه به سایت inhb.ir نسبت به ثبت‌نام و تکمیل برگه‌ها و اطلاعات مربوط اقدام کنند.

رییس جهاددانشگاهی آذربایجان غربی ادامه داد: ثبت‌نام از ابتدای شهریورماه هم‌زمان با سراسر کشور آغازشده و به مدت یک ماه ادامه پیدا خواهد کرد.

وی گفت: شرایط متقاضیان ثبت‌نام در طرح حداقل ۱۸ سال سن، بومی استان محل ثبت‌نام، عدم اشتغال تمام‌وقت و نداشتن بیمه کارفرمایی است.

رئیس جهاددانشگاهی آذربایجان غربی اظهار کرد: متقاضیان پس از ثبت‌نام؛ غربال‌گری و راستی آزمایی می‌شوند  سپس به متقاضیان آموزش‌ها و مشاوره‌های عمومی و تخصصی و اتصال به بازار ارائه خواهد شد.

دکتر رستم زاده اظهار کرد: پس از پیاده‌سازی قابل‌قبول الگوی نوین توسعه مشاغل خانگی در ۹ استان با ظرفیت ۲۰ هزار نفر به‌صورت پایلوت طی سال‌های ۹۶ تا ۹۸، این طرح در ۳۱ استان کشور به‌منظور کمک و رونق اقتصاد خانوار، تحقق شعار سال و توسعه جایگاه مشاغل خانگی در اقتصاد کشور تعمیم داده می‌شود.

وی در خصوص فاز اول طرح الگوی نوین مشاغل خاگی اظهار کرد: فاز اول طرح با شناسایی 21 رسته شغلی و ثبت‌نام 6100 متقاضی اولیه و شناسایی 4500 متقاضی اصلی با موفقیت به اتمام رسید و در فاز دوم این طرح بیش از 10 هزار 700 نفر به ساعت کارگاه‌های آموزشی و عملی و مشاوره رایگان ویژه متقاضیان مشاغل خانگی ارائه شد و در فاز سوم این طرح  نیز  با شناسایی 25 تسهیلگر در رسته‌های مختلف، 1698 نفر طی مراحل اتصال به بازار و بنگاه‌های بالادستی، 3638 نفر ارایه خدمات هدایت و مشاوره جهت ارتقا کمیت و کیفیت محصولات خانگی، 10 متقاضی مرحله بندسازی و استانداردسازی،  2457 متقاضی مرحله تنظیم برنامه‌های تولید و فروش را طی کرده‌اند.

همچنین بر اساس برنامه‌ریزی‌های به‌عمل‌آمده در فاز اجرایی طرح ملی توسعه مشاغل خانگی  برای 500 نفر از متقاضیان مشاغل خانگی اشتغال ایجاد خواهد شد که جهاددانشگاهی به‌عنوان نهاد توسعه‌ای در جهت آموزش، توانمندسازی و مشاوره متقاضیان کسب‌وکارهای خانگی همکاری و کمک خواهد کرد تا متقاضیان از مرحله تولید به مرحله بازار برسند.

دکتر رستم زاده با اشاره به نقش مشاغل خانگی در اقتصاد کشوراظهارکرد: با توجه به نقش و اهمیت کسب‌وکارهای خانگی در رشد تولید و کمک به چرخه اقتصادی کشور، مشاغل خانگی باید جایگاه واقعی خود را در اقتصاد خانوارها پیداکرده و نهادهای متولی نیز به توسعه آن کمک کنند.

 


نظر شما :