توسط شرکت فناور آتش پاد دیار البرز مستقر در پارک علم و فناوری البرز انجام شد؛

تولید سیستم‌های اعلام و اطفا حریق با قابلیت‌های ویژه

۱۹ شهریور ۱۳۹۹ | ۱۳:۵۱ کد : ۲۲۵۹۳ تجاری سازی و اقتصاد دانش بنیان
مدیر عامل شرکت فناور آتش پاد دیار البرز مستقر در پارک علم و فناوری البرز از تولید سیستم‌های اعلام و اطفای حریق با قابلیت‌ها، نوآوری‌ها و ابداعات جدید در پارک علم و فناوری البرز خبر داد.

به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری البرز جهاددانشگاهی، مهندس پویا پارسا مدیر عامل شرکت فناور آتش پاد دیار البرز با اشاره به این‌که این شرکت در سال 1399 توسط جمعی از فارغ التحصیلان متخصص و متعهد دانشگاه‌های کشور در مرکز رشد پارک علم و فناوری البرز تاسیس شد، گفت: این شرکت از شرکت‌های فناور خدمات دهنده و تولیدکننده تجهیزات آتش نشانی است.

شرکت فناور آتش پاد دیار البرز در حوزه‌های مشاوره، طراحی، نظارت، اجرا خدمات خود را در اختیار مشتریان قرار می‌دهد و در زمینه تولید سیستم‌های اعلام و اطفا حریق محصولات خود را در آینده نه چندان دور به بازار ارایه خواهد کرد.

وی با اشاره به اینکه کسب و کار ما بر حوزه ایمنی و آتشنشانی تمرکز دارد، تصریح کرد: ما خدمات و تجهیزات اعلام و اطفا حریق را برای ساختمان‌های بالای 4 طبقه خصوصی، عمومی و دولتی و مراکز صنعتی و مراکز عمومی همانند سالن‌های ورزشی، انبارها و پارکینگ‌ها طراحی، زیر نظر سازمان آتشنشانی طراحی، اجرا و تولید می‌کنیم.

پارسا با اشاره به این‌که انگیزه اصلی ورود من به همراه جمعی از بهترین دوستانم به این عرصه، ایجاد جریان تخصص و به کارگیری ایده‌های جدید در حوزه اجرا و تولید بود خاطرنشان کرد: تلاش کردیم تا با ایجاد جریان و ارایه الگوهای بومی به سایرین اثبات کنیم که امکان فعالیت در تراز شرکت‌های بین‌المللی در کشور وجود دارد تا حد امکان از خروج نخبگان از کشور جلوگیری گردد.

مدیر این واحد فناور مستقر در پارک علم و فناوری البرز درباره تولیدات شرکت فناور آتش پاد دیار البرز نیز گفت: روی حوزه تولید 3 محصول اصلی و 3 محصول فرعی متمرکز هستیم؛  در این حوزه محصولاتی همچون دتکتور های ترکیبی به همراه سیستم اطفا و سیستم اطفا اسپرینکلر شش جهته و مراکز کنترل اعلام حریق دارای یونیت برنامه‌ریزی، نگهداری و خطایابی را توسعه می‌دهیم و در زمینه به تحقیق و توسعه مشغول هستیم.

مدیر عامل شرکت فناور آتش پاد دیار البرز با اشاره به این‌که پارک علم و فناوری البرز همکاری خوبی با شرکت‌های فناور و دانش بنیان دارد، گفت: تیم ما قبل از این‌که بخواهد به عنوان یک شرکت فناور شگل بگیرد امیدی به حمایت از سوی مراکز دولتی نداشت، اما مجموعه تحقیقاتی جهاددانشگاهی و پارک علم و فناوری البرز با هدف حمایت از مراکز رشد صادقانه و تمام قد ما را در حوزه ساختارها مورد حمایت قرار دادند و جای تقدیر و تشکر دارد.

وی افزود: به اعتقاد ما تولید ثروت اکنون در کشورمان یکی از مهم‌ترین نیازها و ضرورت‌ها است. شما باید بتوانید تولید ثروت کنید. تولید ثروت هم جز از طریق تولید، نوآوری، خلاقیت و دانش امکان‌پذیر نیست. دانش برای این‌که تولید کند به سرمایه نیاز دارد که بخشی از آن سرمایه به شکل وام و تسهیلات مالی است و در این زمینه شرکت‌های فناور و دانش بنیان بیش از پیش نیازمند حمایت‌های صندوق‌ها و نهادهای حامی هستند.

مهندس پارسا در پایان با اشاره به این‌که کسب تجربه و کارورزی در محیط‌های کسب و کار می‌تواند زمینه ساز کارآفرینی برای دانش آموختگان و جوانان باشد گفت: بنده از ابتدا به کارهای ایجادی و کارآفرینی علاقه داشتم، اما قبل از راه‌اندازی این مجموعه در مراکز تحقیقاتی، دانشگاهی دولتی و خصوصی کسب تجربه کردم و ضمن تحصیل تا کارشناسی ارشد توانستم به ایده کارآفرینی خود دست یابم.

کلیدواژه‌ها: پارک علم و فناوری البرز اشتغال حریق پیام جهاد 7


نظر شما :